YAMAHA DT50-80/50 VS SUZUKI TS 50
• Strona 1 z 1
YAMAHA DT50-80/50 VS SUZUKI TS 50
Dobra zaczne nowy temat co powiecie na te motory mam 160 i w tym roku na prawko zdaje i nie wiem czy to będzie na mnie dobre chociaż do czerwca mogę z 10 cm podrosnąć.Przez dwa lata ze 140 co 160 podrosłem-więc mysle przyszłościowo-jak coś to moge siodełko zdjąć i bez siodełka Very Happy Razz I piszcie też o ts 50 - bo wiem że yamahe będziecie chwalić wszystko co wiecie . Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI Rolling Eyes
- kamylmoto
- Świeżak
Cześć.
Ja posiadam suzuki ts i jak narazie sprawuje sie całkiem dobrze.Mało pali i mimo tego że ma niedużą moc w miarę jeździ.A i co bym dodał,że jest stosunkowo lekka i przyjemna w prowadzeniu
Z dostępnością części też nie jest najgorzej,choć yamaha pod tym względem wypada lepiej.Ja ten motorek posiadam dopiero hmm... ze dwa miechy i nic więcej narazie nie moge powiedzieć(cały czas zbieram różne i różniste info o tym sprzęcichu ;D)
Ja posiadam suzuki ts i jak narazie sprawuje sie całkiem dobrze.Mało pali i mimo tego że ma niedużą moc w miarę jeździ.A i co bym dodał,że jest stosunkowo lekka i przyjemna w prowadzeniu

Japan maszine
Suzuki TS (Trochę Słabe:) )
Suzuki RM full
Suzuki RM full
- nippon
- Świeżak
tska to tez niezły moto ale rzadki - tani w zakupie. pali wiecej niz dt. jest chyba słabsza. pewnie gorsze zawieszenie. w sumie jak kupisz zadbany model to pojeździsz przynajmniej do pierwszego wiekszego remontu. z DT jest po prostu mniej problemów w przyszłosci ale wybór nalezy do ciebie 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
No z tym dostępem do części do DT macie racje ,aczkolwiek do TS też nie jest najgorzej.Tak więc niech kupi to co najlepiej mu odpowiada.Ja swoją TS kupiłem w dobrych pieniądzach tak przez przypadek ale jak narazie uważam za dobry zakup.Jak trochę się wprawię to pewnie jakieś suzuki DR zanabędę
PS.jężeli ktoś potrzebuje jakieś info lub wie trochę więcej o suzuki ts50 to zapraszam do moich topicków na forum.
Pozdrawiam

PS.jężeli ktoś potrzebuje jakieś info lub wie trochę więcej o suzuki ts50 to zapraszam do moich topicków na forum.
Pozdrawiam
Japan maszine
Suzuki RM full
Suzuki RM full
- nippon
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości