Kilka spraw do przedyskutowania
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
panowie pociskać
jak się ogarnę z wizytą w Aldi-ku to będę bardziej aktywny
09.02 edit:
ogarnięty, za każdym razem będąc w germanii mogę i zaglądam

jak się ogarnę z wizytą w Aldi-ku to będę bardziej aktywny
09.02 edit:
ogarnięty, za każdym razem będąc w germanii mogę i zaglądam
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
oj tam, to że nie widać komentarzt, to nie znaczy, że nie działają
w sumie tak zastanawiam się, czy jednak jak ktoś już zasugerował, żeby po roku kasować warny/
oczywiście trzeba by stworzyć jakieś zasady i zapewne powstaną wykluczenia jak np nałogowe trollowanie.
daję pod dyskusję

w sumie tak zastanawiam się, czy jednak jak ktoś już zasugerował, żeby po roku kasować warny/
oczywiście trzeba by stworzyć jakieś zasady i zapewne powstaną wykluczenia jak np nałogowe trollowanie.
daję pod dyskusję
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Za trolowanie powinien być ban bezpowrotny! Co do zdejmowania warnów po roku jestem nastawiony sceptycznie! Powinno być tak że gdy Moderator/Administrator zauważy poprawę zachowania danego usera ściągnie mu nadany prezent bo jak będą się kasować po roku to jaką mamy pewność że ktoś znowu nie zacznie rozrabiać na forum?? 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
rzuciłem pod dyskusję
ale i tak każdą osobę (nie wyobrażam sobie inaczej) należy zweryfikować w dyskusji.
jesteśmy tu wspólnie ale dla porządku prawnego zachowana jest 2-instancyjność (pro forma
)
ale i tak każdą osobę (nie wyobrażam sobie inaczej) należy zweryfikować w dyskusji.
jesteśmy tu wspólnie ale dla porządku prawnego zachowana jest 2-instancyjność (pro forma

-
madcap - Administrator
Czyli do jakiego konsensu rozmowy doszliśmy bo nie ogarniam?
-
-
Jestem za w sprawie kasowania warnów po roku.
Panowie- będę wchodził jak będę mógł, jednak na 100% nie będzie to codziennie. Prawdopodobnie najczęściej będę się pojawiał w trakcie wykładów na których muszę być bo sprawdzają obecność, a na których i tak po 10 minutach się wyłączam albo zasypiam (chyba że mam lapka). Obładowali mi semestr letni tragicznie. Codziennie praktycznie 8-18/19, do tego wracają czasy nauki z zajęć na zajęcia (pół roku od tego odpoczywałem).
Za to ferie się mega udały. Zajebiste stoki na Śnieżce (konkretniej Złotówce). Pierwszy rok z deską (po 4 okazyjnych wypadach na Kamieńsk w ubiegłym)- fajne postępy i mega banan na twarzy:)
Aż chyba wrzucę zdjęcie z ferii..
Panowie- będę wchodził jak będę mógł, jednak na 100% nie będzie to codziennie. Prawdopodobnie najczęściej będę się pojawiał w trakcie wykładów na których muszę być bo sprawdzają obecność, a na których i tak po 10 minutach się wyłączam albo zasypiam (chyba że mam lapka). Obładowali mi semestr letni tragicznie. Codziennie praktycznie 8-18/19, do tego wracają czasy nauki z zajęć na zajęcia (pół roku od tego odpoczywałem).
Za to ferie się mega udały. Zajebiste stoki na Śnieżce (konkretniej Złotówce). Pierwszy rok z deską (po 4 okazyjnych wypadach na Kamieńsk w ubiegłym)- fajne postępy i mega banan na twarzy:)
Aż chyba wrzucę zdjęcie z ferii..
-
kravec - Administrator
odnośnie pierwszego warna którego wystawiłem Kaai pozostawiam decyzję adminowi, wg. mnie złąmał regulamin ale decyzja należy do was.
ale zaraz wyłapie warna za obrażanie użytkownika czyt. mnie bo celowo przekształcił mój nick.
ale zaraz wyłapie warna za obrażanie użytkownika czyt. mnie bo celowo przekształcił mój nick.
//wtf malvina? nie zdublowałem świadomie, net mi przyświrował, ale usunąłem, .
-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin ale w czym widzisz problem.
kaai jest nieroformowalny, może teraz po 6 - a już mu nie daleko jak na tydzień dostanie odcięcie, może to go zreformuje małe co nieco
kaai jest nieroformowalny, może teraz po 6 - a już mu nie daleko jak na tydzień dostanie odcięcie, może to go zreformuje małe co nieco
-
madcap - Administrator
ja nie widzę problemu i pozamiatałbym go w kilkunastopostowej wymianie zdań tak że wyłapałby warnów na permanentnego bana, ale dostałem już kilka PW że sieję zamęt na forum i niesłusznie rozdaję warny.
-
melvin - PierwszyOkrutny
:Kaai: to kierownik zamieszania. Po drugie ten user jest bardzo fałszywy. Tutaj pisze ze mną na gg kogoś tam obgaduje a po chwili czytam na forum że ma jakieś pretensje do mnie. Co za człowiek. Ogólnie forum bez niego było by zdrowsze. Nawet jak już coś napisze to i tak ma to mało wspólnego z prawdą czy światem rzeczywistym. Dajcie mu bana!
-
Black - viewtopic.php?t=85478 dlaczego udzieliłeś się w temacie i nie wy***eś tego tematu w kosmos?
Kaai i wszystkie przepychanki, w które ludzie z nim wchodzą są już mocno denerwujące. Zgłaszam postulat: zasadzić się, znaleźć pierdołę i zbanować do końca świata.
Kaai i wszystkie przepychanki, w które ludzie z nim wchodzą są już mocno denerwujące. Zgłaszam postulat: zasadzić się, znaleźć pierdołę i zbanować do końca świata.

Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Miczab już ci śpieszę z odpowiedzią: Nie zrobiłem nic w tym temacie ponieważ nie mam uprawnień do moderowania ponad połowy forum
W zasadzie to mogę moderować tylko 3-4 działy. Chyba nikt nie planuje mi rozszerzyć horyzontów
Czekałem aż ktoś to prześledzi i zrobi co powinien. Co do tematu: "Kaai-a" jestem jak najbardziej ZA. Zbanować go do końca życia.
Ps: a tak przy okazji banujemy trola?: viewtopic.php?t=77077&start=60
Patrząc po IP to ten sam user który narobił nie dawno sporego bałaganu i musiałem czyścić z dobrą godzinę.

Ps: a tak przy okazji banujemy trola?: viewtopic.php?t=77077&start=60
Patrząc po IP to ten sam user który narobił nie dawno sporego bałaganu i musiałem czyścić z dobrą godzinę.
-