Kilka spraw do przedyskutowania
U mnie tez, 10 rano, siedze na spotkaniu a tu sekretarka, ze ma dla mnie przesylke, mysle co jest kurzcze, wszystkie prezenty przeciez doszly ... patrze a tu kalendarz, Dziekuje!
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Cieszę się że nawet te zagraniczne dotarły tak szybko. Nie wyrobiliśmy się niestety przed świętami, ale i tak są na samym początku roku więc nie jest źle
Mamy zmianę na stanowisku PR ale chłopak ma przekazane wskazówki co do forum więc mam nadzieję że w przyszłym roku tradycja będzie kontynuowana
Adresy Wasze mam pozapisywane.

Mamy zmianę na stanowisku PR ale chłopak ma przekazane wskazówki co do forum więc mam nadzieję że w przyszłym roku tradycja będzie kontynuowana

-
kravec - Administrator
suhy-19 napisał(a):A ja nie dostalemRosboj masz sekretarkę
Mam, ale nie osobista

Czy wszystkie byly wyslane tego samego dnia? Zastanawia mnie roznica w terminach dostaw
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Z tego co wiem to tak. Ale różnicy za bardzo nie ma- wszyscy zgłosili w ten sam dzień, do mnie też wtedy dotarł. Różnica może być w pracy kuriera dostarczającego już ostatecznie. Mi np. postawił oparte o płot od wewnętrznej strony ogrodzenia.
-
kravec - Administrator
senekkorzenna napisał(a):Nie reagowałem ponieważ już tam był moderator andy7 a zasada jest tak że jak już jest moderator w temacie to jest to jego działka no chyba że nie ma uprawnień to wtedy informacja tutaj z prośbą o reakcję.
Jak byś jeszcze wysłał mu informację na pv że zareagowałeś to było by superżeby się czasem andy7 nie obraził na Ciebie
![]()
![]()
Tak jak powiedziales, niemam uprawniej moge sie w pompke cmoknac.
Pozdro

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator