r6 2002r do oceny
• Strona 1 z 2 • 1, 2
r6 2002r do oceny
witam
pytanie do forumowych wróżbitów- co sadzicie o tej r6? ile można za to dać $$?
to co udało mi się ustalić :
- sprzedający ma ją minimum 3 lata
- na allegro "wisi" od początku grudnia cena startowa była 14900zl
- felgi malowano "za kadencji" obecnego właściciela
http://moto.allegro.pl/idealna-yamaha-r ... 04678.html
mam 360km w 1 stronę + obecne warunki wykluczają raczej jazdę próbną więc się mocno zastanawiam
pytanie do forumowych wróżbitów- co sadzicie o tej r6? ile można za to dać $$?
to co udało mi się ustalić :
- sprzedający ma ją minimum 3 lata
- na allegro "wisi" od początku grudnia cena startowa była 14900zl
- felgi malowano "za kadencji" obecnego właściciela
http://moto.allegro.pl/idealna-yamaha-r ... 04678.html
mam 360km w 1 stronę + obecne warunki wykluczają raczej jazdę próbną więc się mocno zastanawiam
-
mp1985 - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
właśnie właśnie jazda próbna musi być a warunki na to nie pozwalają
szkoda ze tak daleko stoi bo żeby była bliżej to podjechał bym na sucho rzucić okiem jaki stan w realu
IMO na + ma:
- amor skretu
- komin devil
- crash pady
- nakladka na siedzenie
- zenony
tak że fajny setup
szkoda ze tak daleko stoi bo żeby była bliżej to podjechał bym na sucho rzucić okiem jaki stan w realu
IMO na + ma:
- amor skretu
- komin devil
- crash pady
- nakladka na siedzenie
- zenony

tak że fajny setup
Ostatnio edytowano 25/1/2011, 21:11 przez mp1985, łącznie edytowano 1 raz
-
mp1985 - Świeżak
Przestańcie już pier*olić o tym wypadającym 2gim biegu w R6.
Takie samo puszczanie famy jak rozpadające się w drobny mak ramy Kawasaki. Kawa miała ramę, która nie lubiła napier*alania kołem o glebę z wysokiej gumy a bicie piany ciągnie się po współczesne modele.
Tak samo R6 - dwójka była wadą fabryczną w pierwszych modelach przed liftem '99 - '00 i tyle !!!
Thunder też miał tą skrzynię i też padała dwójka.
R6 od '01 w górę nie ma tej dziecięcej choroby i na wyciętą dwójkę można trafić jak w każdym innym pałowanym bez rozumu moto.
Proponuje pochodzić po różnych ASO Yamahy i popytać ludzi, którzy ładnych parę lat w tym grzebią.
Co do tej R6 z linka to właśnie to co mówię, nie licz na to, że dwójka zepsuła się sama z siebie. Poza tym moto naprawdę ładne, ciężko się do czegoś przyczepić.
Takie samo puszczanie famy jak rozpadające się w drobny mak ramy Kawasaki. Kawa miała ramę, która nie lubiła napier*alania kołem o glebę z wysokiej gumy a bicie piany ciągnie się po współczesne modele.
Tak samo R6 - dwójka była wadą fabryczną w pierwszych modelach przed liftem '99 - '00 i tyle !!!
Thunder też miał tą skrzynię i też padała dwójka.
R6 od '01 w górę nie ma tej dziecięcej choroby i na wyciętą dwójkę można trafić jak w każdym innym pałowanym bez rozumu moto.
Proponuje pochodzić po różnych ASO Yamahy i popytać ludzi, którzy ładnych parę lat w tym grzebią.
Co do tej R6 z linka to właśnie to co mówię, nie licz na to, że dwójka zepsuła się sama z siebie. Poza tym moto naprawdę ładne, ciężko się do czegoś przyczepić.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Zgodzę się z przedmówcą. Problemy z 2 biegiem były tylko w początkowych modelach tak samo w R6 jak i w R1. Osobiście znam wiele osób posiadających modele powyżej 2000 roku i nikt się nie skarży na biegi.
YZF R1
-
MisieqR1 - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Widać, że sprzedający wie co ma i wie co w niej robił, opis mówi sam za siebie. Nie jest to opis typu "w razie pytań dzwoń pod nr..." tylko zawiera trochę więcej info.
Wstępnie- ja bym się skusił.
Fajnie doposażona.
Wstępnie- ja bym się skusił.
Fajnie doposażona.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Problemów jako tako ze skrzynią nie ma (ten model miał poprawione smarowanie i wzmocnioną skrzynię), ale nadal działa do niczego a problemy mają z koszami sprzęgłowymi ( choć to bardziej irytujące niż przerażające). Jak ją kupisz zdrap odrazu tego smoka na owiewce bo wiejskim tuningiem zajeżdza 

- Lukas666
- Świeżak
hejter napisał(a):r6 nie kupuj zimą, lubi padać 2 bieg, więc jazda testowa jest konieczna żeby ją porządnie na każdym biegu pogonić
O ile się nie mylę to padający drugi bieg jest domeną R1, a R6 nie cierpi jakoś szczególnie na tą przypadłość.
- Przekliniak
- Świeżak
- marciniaczek
- Świeżak
Nie powinno byc problemu z jazdą próbną śniegu nie ma w okolicy na drogach. Ja w podobnych warunkach jechałem ostatnio, zimno ale da się dwójką te 10-13 tys obrotów pociągnąć. Kask mi parował fest bo 1st. na zewnątrz twarz 36,6 a kask z garazu około 15st 

Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.