Golf ochronny lub alternatywa
• Strona 1 z 1
Golf ochronny lub alternatywa
Witajcie, czy moglibyście polecić mi jakiś golf ochronny na motocykl? Znalazłem na allegro coś takiego http://moto.allegro.pl/golf-ochronny-sk ... 77312.html czy będzie dobre? Jeśli nie za bardzo to bardzo proszę o polecenie czegoś lepszego.
- luqa90
- Świeżak
Nie przesadzasz? Ja zrozumiem bezpieczeństwo
Ale nie żeby jeździć w kamizelkach, albo innych takich golfach
Gdyby faktycznie były takie przydatne to chyba byłyby używane chociaż przez zawodników.
Bo przed czym to niby chroni?

Gdyby faktycznie były takie przydatne to chyba byłyby używane chociaż przez zawodników.
Bo przed czym to niby chroni?
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
A nie nie kolego hehe śmiesznie wyszło... Nie chodzi mi o bezpieczeństwo w tym tego słowa znaczeniu, mam po prostu cholerne kłopoty z gardłem i szukam czegoś co chroni dobrze przed wiatrem i w czym nie będę się pocił jak wiadomo co hehe. Lubię pojeździć przy temperaturach poniżej 5 stopni a potem zwykle leżę na anginę.
- luqa90
- Świeżak
fajna sprawa taki golf ale rownie dobrze moze go zastapis husta kiedys jak bylo zimno w klate to kladłed sobie gazete i bylo ok a jak tak horowity jestes to polecam taki golfik zdrowie najwarzniejsze
GSX 750F
-
eryk79 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości