Jaki motocykl do codziennej jazdy.
• Strona 1 z 1
Jaki motocykl do codziennej jazdy.
Witam serdecznie.
Planuje zakup nowego motocykla i chcę prosić o rady.
Motocykl ma głównie służyć by jeździć do pracy, dlatego chce by mało palił ale też by pokonał barierę 100km/h. na ten cel chcesz przeznaczyć do 5000zł. ostatnio zaobserwowałem junaka 123
http://www.rowertrend.pl/junak-123.html
nawet fajny z wyglÄ…du, co o nim sÄ…dzicie? lub macie jakieÅ› lepsze propozycje.
Planuje zakup nowego motocykla i chcę prosić o rady.
Motocykl ma głównie służyć by jeździć do pracy, dlatego chce by mało palił ale też by pokonał barierę 100km/h. na ten cel chcesz przeznaczyć do 5000zł. ostatnio zaobserwowałem junaka 123
http://www.rowertrend.pl/junak-123.html
nawet fajny z wyglÄ…du, co o nim sÄ…dzicie? lub macie jakieÅ› lepsze propozycje.
- harry1988
- Świeżak
Aby palil malo - ok. to 250 lub 125 w 4t.
z 125 to szukaj varadero, mz 125 sm, derbi senda 125, jak jestes niski to cbr 125, 250: tych nie za wiele, sam moze dam propo nx 250?
Niskie spalanie - ile masz na mysli? oraz chociaz jaki typ moto masz na mysli?
i daruj sobie nowe podrobki....
z 125 to szukaj varadero, mz 125 sm, derbi senda 125, jak jestes niski to cbr 125, 250: tych nie za wiele, sam moze dam propo nx 250?
Niskie spalanie - ile masz na mysli? oraz chociaz jaki typ moto masz na mysli?
i daruj sobie nowe podrobki....
- ktosturysta
- Świeżak
kolejne zwodzenie sentymentem. niby junak - fajnie, aż sie łezka w oku kręci i w ogóle. ale to z junakiem dawnym ma tylko połączenie w nazwie. to wyrób chiński. pewnie kupująć zabytkowego junaka wiecej polatasz niż tym. osobiscie odradzam takiego motocykla z racji tego że jest to chinol. co prawda jest nowy nie jest aż taki drogi ( no bo kto by dawał za tak marne plastiki i silnik duzo ? ). choć do twoich celów mógłby sie nadawac. powiem tak jak kupisz to sezon - dwa polata bez wiekszych problemów. ale jak sie zacznie sypac bedziesz szybko chciał sprzedac i kupisz prawdziwy motocykl.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
A więc witam ponownie. Długo nad tym wszystkim się zastanawiałem, pojeździłem trochę,popytałem i pooglądałem. No i w końcu dokonałem wyboru, (mam nadzieję że dobrego) kupiłem sobie yamahe YBR 125 z 2009 roku ale za to nówkę z salonu. co prawda dopłaciłem trochę więcej niż planowałem ale mam nadzieje że to dobry wybór.
Zrobiłem już na niej parę set kilometrów i puki co jestem bardzo zadowolony:) planuję też wybrać się nią 17 na zlot w Częstochowie,zobaczymy jak się spisze w trochę dłuższej trasie, bo puki co to tylko po mieście nią śmigałem;)
Zrobiłem już na niej parę set kilometrów i puki co jestem bardzo zadowolony:) planuję też wybrać się nią 17 na zlot w Częstochowie,zobaczymy jak się spisze w trochę dłuższej trasie, bo puki co to tylko po mieście nią śmigałem;)
- harry1988
- Świeżak
No i bardzo dobrego wyboru dokonałes
) A jesli jestes w stanie dojechać do Tarnowa to Cię zapraszam na międzynarodowy zlot w Klikowej w Tarnowie
byłem na ostatnim i na przyszły też się wybieram

-
shiver - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości