Do czego służy ta część od kasku?
• Strona 1 z 1
Do czego służy ta część od kasku?
Kupiłem sobie ciemną szybkę do kasku i robiąc przymiarki stwierdziłem, że wyciągnę wyściółkę i upiorę ją przed sezonem.
Wszystko poszło gładko i delikatnie natomiast w kasku znalazłem luzem okrągły kawałek plastiku (foto).
Może dla wielu będzie to problem i temat z d*py, ale do tematów motocyklowych podchodzę dość pedantycznie a poza tym skoro to "coś" tam było to spełniało jakąś funkcję.
Element ze zdjęcia nie jest pęknięty, widać, że fabrycznie ma przerwę w obwodzie. Po zewnętrznej dużo rowków - duża rozdzielczość foty, więc widać dobrze.
Mowa o HJC IS-16
Do czego to może służyć?
http://img522.imageshack.us/img522/9112/plastika.jpg
Wszystko poszło gładko i delikatnie natomiast w kasku znalazłem luzem okrągły kawałek plastiku (foto).
Może dla wielu będzie to problem i temat z d*py, ale do tematów motocyklowych podchodzę dość pedantycznie a poza tym skoro to "coś" tam było to spełniało jakąś funkcję.
Element ze zdjęcia nie jest pęknięty, widać, że fabrycznie ma przerwę w obwodzie. Po zewnętrznej dużo rowków - duża rozdzielczość foty, więc widać dobrze.
Mowa o HJC IS-16
Do czego to może służyć?
http://img522.imageshack.us/img522/9112/plastika.jpg
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
pan_wiewiorka napisał(a):Moi starzy kupili kiedyś Dacię 1410 (czy jakoś tak). Ociec kolejny rok znajdował różne części. A to coś w bagażniku, a to coś przy podsufitce a to pod wykładziną, a to pod kanapą...
Dobre

To faktycznie mogłoby być 'coś' od blendy, ale cały mechanizm jest pod pochłaniającą uderzenie warstwą styropianu dość szczelnie przylegającą do skorupy, więc wątpię, żeby coś tych rozmiarów spod niej wypadło.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości