Poszkuje
• Strona 1 z 1
Poszkuje
Siemka
Poszukuje książki serwisowej(download albo online ) do Hondy mtx 80 r2
Bo muszę zobaczyć jak skrzynia biegów jest złożona bo wypadła mi z
czegoś jakaś podkładka czy zabezpieczenie i muszę zobaczyć w które
miejsce to idzie a nie mogę nigdzie znaleźć w internecie schematu
;/
pomocy
Z Góry Wielkie Dzięki xP

Poszukuje książki serwisowej(download albo online ) do Hondy mtx 80 r2
Bo muszę zobaczyć jak skrzynia biegów jest złożona bo wypadła mi z
czegoś jakaś podkładka czy zabezpieczenie i muszę zobaczyć w które
miejsce to idzie a nie mogę nigdzie znaleźć w internecie schematu
;/
pomocy
Z Góry Wielkie Dzięki xP

- McMetz
- Świeżak
nie rozumie jezeli nie znasz sie na budowie silnika to po jaka cholere sie biezesz za jego rozbieranie na dodatek bez jakiegokolwiek objasnienia. i nie pisz ze nie ma tego w necie bo w necie wszystko jest tylko trzeba troche czasu poswiecic na szukanie wiec powodzenia
GSX 750F
-
eryk79 - Świeżak
Ehhh bez chamstwa naprawdę da się żyć ludzie... Może nie ma na profesjonalny serwis, może chce coś zrobić samemu. To, że biorę się za wymianę procesora, chociaż nie jestem informatykiem i nie mam wykształcenia w tym kierunku oznacza, że mam tego nie próbować robić samemu i płacić w serwisie? Poluzuj chłopie.. naprawdę.. Jeszcze kilka lat i wszyscy będą z ryjem na siebie wyskakiwać. Może i dziwacznie napisał temat, mógł wrzucić w dział dla małych pojemności ale.. nudzi mnie już to chamstwo na każdym kroku.
// Zobacz tutaj
http://forum.motocyklistow.pl/index.php ... owforum=32 [ przepraszam, że umieszczam link do innego forum, ale tamtejsza baza jest obszerniejsza pod względem materiałów serwisowych. Jeśli coś, proszę o wycięcie. ]
W tym temacie jest najwięcej serwisówek. Niektórzy mają je na kompach. Można kliknąć i zagadać. Może akurat trafisz.

// Zobacz tutaj
http://forum.motocyklistow.pl/index.php ... owforum=32 [ przepraszam, że umieszczam link do innego forum, ale tamtejsza baza jest obszerniejsza pod względem materiałów serwisowych. Jeśli coś, proszę o wycięcie. ]
W tym temacie jest najwięcej serwisówek. Niektórzy mają je na kompach. Można kliknąć i zagadać. Może akurat trafisz.
Ostatnio edytowano 19/1/2011, 16:49 przez PrimoGhost, łącznie edytowano 1 raz

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
muszę zobaczyć z kąd 1 podkładka wypadła bo wiem z ktorej części tylko nie wiem czy z nad niej czy z pod niej ,,, bo silnik stoi u mechanika i co poniedziałek mam z nim praktyki tylko , muszę zobaczyć skrzenie biegów schemat <
bo on sie zajmuje samochodami , a nie motorami
a zgadywać nie będziemy czy z przodu ma byc czy z tyłu ta podkładka
PrimoGhost
Dzięki Wielkie !
bo on sie zajmuje samochodami , a nie motorami
a zgadywać nie będziemy czy z przodu ma byc czy z tyłu ta podkładka
PrimoGhost
Dzięki Wielkie !
- McMetz
- Świeżak
PrimoGhost napisał(a):Ehhh bez chamstwa naprawdę da się żyć ludzie... Może nie ma na profesjonalny serwis, może chce coś zrobić samemu. To, że biorę się za wymianę procesora, chociaż nie jestem informatykiem i nie mam wykształcenia w tym kierunku oznacza, że mam tego nie próbować robić samemu i płacić w serwisie? Poluzuj chłopie.. naprawdę.. Jeszcze kilka lat i wszyscy będą z ryjem na siebie wyskakiwać. Może i dziwacznie napisał temat, mógł wrzucić w dział dla małych pojemności ale.. nudzi mnie już to chamstwo na każdym kroku.
nie porównuj wymiany procka w kompie do rozebrania silnika w motocyklu chamskie to raczej nie bylo poprostu zwróciłem uwage na to ze bez jakiegokolwiek zabezpieczenia typu instrukcja jest bynajmiej zgola niebezpieczne chodzi o to ze jezeli zle wlozy ta czesc i okaze sie ze to bylo zabezpieczenie czegos to moze chlopak wiosny nie dozyc z motocyklem nie ma zartów
GSX 750F
-
eryk79 - Świeżak
eryk79 napisał(a): zwróciłem uwage na to ze bez jakiegokolwiek zabezpieczenia typu instrukcja jest bynajmiej zgola niebezpieczne chodzi o to ze jezeli zle wlozy ta czesc i okaze sie ze to bylo zabezpieczenie czegos to moze chlopak wiosny nie dozyc z motocyklem nie ma zartów
Czy jemu właśnie nie o to chodziło? Szukał materiałów, by dowiedzieć się co wyleciało i jak to założyć. Moim zdaniem dość racjonalne podejście. Nie chcę się z Tobą tutaj przekrzykiwać. Jesteś zapewne dużo bardziej doświadczonym motocyklistą, niż założyciel tego tematu, więc skąd to poddenerwowanie? Szanujmy się wzajemnie.

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
ok zle sie zrozumielismy chodzilo mi o to ze pierw instrukcja potem rozbieramy ale ok jak dla mnie temat zamkniety jezeli chodzi o to sorki jezeli kogos urazilem mam nadzieje ze znalazl to czego szukal i bedzie jezdzil z glowa na karku szerokosci i szybkosci sezon sie zbliza wielkimi krokami 

GSX 750F
-
eryk79 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości