Zobacz wątek - [sprzedam] SHOEI XR1100 HADRON TC6 roz. L nówka+ZDJĘCIA
NAS Analytics TAG

[sprzedam] SHOEI XR1100 HADRON TC6 roz. L nówka+ZDJĘCIA

Części, odzież i akcesoria motocyklowe - kupię, sprzedam, zamienię
_________

[sprzedam] SHOEI XR1100 HADRON TC6 roz. L nówka+ZDJĘCIA

Postprzez mikit_bp » 17/1/2011, 21:27

Witam.
Na sprzedaż mam nóweczkę sztukę kasku SHOEI XR1100 malowanie HADRON TC6 rozmiar L.
Pikny kask, legenda chyba już jak szpera się po necie [no może następca legendy xr1000]. Kasku chyba nie trzeba opisywać bo info na jego temat nie ciężko znaleźć. Sprzedaję bo kupiłem sobie dla kaprysu, a tu zonk z autkiem mnie trafił i poszła kupa kasy :angry: więc trzeba się odkuć. A że mam SHARK RSR2 który wg mojej panny pasuje mi lepiej pod kolor ciuchów i moto to zostawię go. Chyba że ktoś odkupi mojego RSR2 [1kkm zrobiłem z nim na głowie] to wtedy zostawię sobie SHOEI :D Płakał z takiego rozwiązania nie będę bo ten kask i to malowanie było marzeniem które się ziściło, ale jak wspomniałem krucho z kasą i pomyślałem, że na huhu mi dwa kaski B)
Cenki jak widzę na allegrosz zaczynają się od jakiś 1750 złotówek. Moja cena 1400zł była by chyba rozsądna plus wysyłka. Zaoszczędzić 3.5 stówki to chyba mało nie jest.
Zdjęcia wrzucę naprędce jak tylko zrobię.
Ostatnio edytowano 24/1/2011, 18:08 przez mikit_bp, łącznie edytowano 1 raz
mikit_bp
Świeżak

Postprzez mikit_bp » 24/1/2011, 17:15

UP
Dodaję zdjęcia

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek
mikit_bp
Świeżak

Postprzez mikit_bp » 8/2/2011, 21:51

Odświeżam gdyż kask nadal jest na sprzedaż. Nówka nie używany za super cenę której próżno szukać na allegro czy gdziekolwiek indziej. Kask leży w pudełku i czeka na nowego właściciela.
Jeżeli ktoś chce to wystawię prywatną aukcje na allegro jeżeli ktoś boi się przekrętu :D
mikit_bp
Świeżak

Powrót do Ogłoszenia drobne

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê