Honda hm cre 80-kilka pytań
• Strona 1 z 1
Honda hm cre 80-kilka pytań
Witam mam kilka pytań odnośnie tego motorku:
1. jakÄ… ma moc?
2.czy jest produkowany? jak nie to w jakich latach był?
3.spalanie,dostępność części.
4.wersje tego motorka.
jeżeli znacie jeszcze inne enduro godne uwagi o pojemności 80 to proszę napiszcie je tutaj. Pozdrawiam
1. jakÄ… ma moc?
2.czy jest produkowany? jak nie to w jakich latach był?
3.spalanie,dostępność części.
4.wersje tego motorka.
jeżeli znacie jeszcze inne enduro godne uwagi o pojemności 80 to proszę napiszcie je tutaj. Pozdrawiam
- Damianos500
- Świeżak
moce miał pewnie rózne zalezne i rocznika. tak czy siak pewnie mało bedzie rzeczywistych info o tym bo na allegro dzieciaki z 4 koni robią 15
czy jest był produkowany ? strona producenta ew wójek google.
spalanie ? 3-6 strzelam
dostepnosc częsci ? allegro.pl
wersje chyba nie było jakis specjalnych. to dosyc rzadki moto wiec nawet jak były to w pl mogły nie występowac

czy jest był produkowany ? strona producenta ew wójek google.
spalanie ? 3-6 strzelam

dostepnosc częsci ? allegro.pl
wersje chyba nie było jakis specjalnych. to dosyc rzadki moto wiec nawet jak były to w pl mogły nie występowac
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Co do twoich " z 4koni robią 15", no wiesz, hm-ka naprawde ma depnięcie podobnie do np dt 80, przy czym jest wiele lżejsza, a czy tez uważasz, że dt ma tylko te pare kucyków? Co do 15koni to bzdury, ale 11-12 z powodzeniem rozwija:)
spalanie true, wiadomo jak bedziesz studiowal eco driving to mozliwe ze nawet do 3l zejdziesz, a kat w terenie 6-7 zapewne.
Wersje to baja (bardziej przeznaczona do ruchu) i six (wiele lżejsza od baji, brak kierunków, brak aku, i innych dupereli co sie z nim wiąże)
Edit;/// sorry ale daty nie zauważyłem, jakiś mod sie podpisze na dole czy zostawić czy usunąć (bądź sam usunie), ok? ale do tematu nieco wniosłem:D
spalanie true, wiadomo jak bedziesz studiowal eco driving to mozliwe ze nawet do 3l zejdziesz, a kat w terenie 6-7 zapewne.
Wersje to baja (bardziej przeznaczona do ruchu) i six (wiele lżejsza od baji, brak kierunków, brak aku, i innych dupereli co sie z nim wiąże)
Edit;/// sorry ale daty nie zauważyłem, jakiś mod sie podpisze na dole czy zostawić czy usunąć (bądź sam usunie), ok? ale do tematu nieco wniosłem:D
- magik2208
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości