remont ojej szczały
• Strona 1 z 1
remont ojej szczały
cze
wziałem odo dzidka wske. troche trzeba ja wyremontowac. moze macie jakies propozycje zeby zrobic z niej jakas niezła szczałe. zastanawiałem sie nad owiewka z allegro UFO chyba. i jakims tłumikiem od japonca. nie musi byc orgnalny bo nalepke YOSHIMURy moge sobie załatwic.
przydałaby sie jakas wymiana opon ale nie wiem an jakie dobre i tanie.
chodzi moi o to ze jak pojade na miasto albo pod Mcdonlada nie miec kopleksow w srod innych kierowców nsr cbr itp.
wziałem odo dzidka wske. troche trzeba ja wyremontowac. moze macie jakies propozycje zeby zrobic z niej jakas niezła szczałe. zastanawiałem sie nad owiewka z allegro UFO chyba. i jakims tłumikiem od japonca. nie musi byc orgnalny bo nalepke YOSHIMURy moge sobie załatwic.
przydałaby sie jakas wymiana opon ale nie wiem an jakie dobre i tanie.
chodzi moi o to ze jak pojade na miasto albo pod Mcdonlada nie miec kopleksow w srod innych kierowców nsr cbr itp.
- fandzoilisz
- Bywalec
to jak nie chcesz miec obciachy to jedz pod wiejski bar.watpie by dalo sie wske tak przerobic by wygladala dobrze.jedyne co moge ci zaproponowac to bys ja odrestaurowal.wtedy na bank bedzie lepiej wygladac niz z jakas glupia owiewka i tlumikiem ze scigacza.
to tak jak dorobic spojler do duzego fiata (a widzialem tak na wlasne oczy i wyglada to conajmniej debilnie).taki wiejski tjuning jest do bani.takie dorabianie ideologi do lopaty...
pozdrawiam
to tak jak dorobic spojler do duzego fiata (a widzialem tak na wlasne oczy i wyglada to conajmniej debilnie).taki wiejski tjuning jest do bani.takie dorabianie ideologi do lopaty...
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
- daniel8634
- Świeżak
pokazałbym swojego JUNAKA i co z niego wyszło ale niestety ojciec go sprzedał a ja nie zrobiłem fot, to dopiero była masakra 

- fandzoilisz
- Bywalec
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości