klub KARDAN
• Strona 1 z 1
klub KARDAN
Witam,
czy ktos kojaży może dawny warszawski klub motocyklowy kardan? To było w czasach kiedy organizowali oni rozpoczęcie sezonu na warszawiance i były to zazwyczaj zabytkowe motocykle, dowodził tam chyba Bartek J. pamiętam ich sklep i warsztat i nie wiem czy jeszcze jakas grupa sie ostała. Ja miałem wtedy 15 lat i tylko zazdrośnie patrzyłem jak śmigają sobie na motocyklach typu sokół a ja siedziałem na osie lub wsk
czy ktos kojaży może dawny warszawski klub motocyklowy kardan? To było w czasach kiedy organizowali oni rozpoczęcie sezonu na warszawiance i były to zazwyczaj zabytkowe motocykle, dowodził tam chyba Bartek J. pamiętam ich sklep i warsztat i nie wiem czy jeszcze jakas grupa sie ostała. Ja miałem wtedy 15 lat i tylko zazdrośnie patrzyłem jak śmigają sobie na motocyklach typu sokół a ja siedziałem na osie lub wsk
siódmy sezon
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
-
witoldjusz - Świeżak
Tak w ogóle to spoko byłoby założyć taki klub jak jeszcze człowiek młody 

Dobre, bo czarne ~ ZR-7
-
peterwhite - Świeżak
- dosiek77
- Bywalec
dzięki, ale czad, wystarczyło w wyszukiwarkę wpisać, faktycznie ostatnie zloty było na sggw, i nawet jedna stara znajoma gębę zobaczyłem
siódmy sezon
-
witoldjusz - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości