[Aktualności] Młodzieżowa klasa 125 w 2011 - założeni
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Boże broÅ„ KrólowÄ… i przed „myÅ›licielami”! Czy ty kiedyÅ› oglÄ…daÅ‚eÅ› wyÅ›cigi dokÅ‚adnie? UmiejÄ™tnoÅ›ci zdobywane powoli procentujÄ… w przyszÅ‚oÅ›ci. Polski przykÅ‚ad Szkopek, w WSBK czy GP bez liku. <br><hr>jaKomentatorzy napisaÅ‚(a):z dosiwadczenia wiem ze jesli ktos zaczyna na gs 500 powiedzmy i po jakims czasie chce sie rpzesiasc na cbr 600 rr motocykla bedze musiaÅ‚ sie uczyc na nowo!!!!!!!!!!! od nowa bedzie musiaÅ‚ sie uczyc punktów hamowan które beda znacznie wczesniej sie zaczynac wyjsc z winkli które przez wieksza moc beda go katapultowac znacznie szynciej do kraweznika itd i dokÅ‚adnie to samo sie dzieje w druga str:P ktos kto zaczynaÅ‚ na cbr 600 rr po rpzesiadce na gs 500 od nowa bedzie musiaÅ‚ ssie uczyc punktów hamowan znacznie pozniej itd wiec z tym janem i jasiem to stek bzdórkazda strefa mocy rzadzi sie swopimi innymi prawami! i nic nikomu nieda to ze zacznie od sÅ‚abej 500 tak samo sie zabije 500 jak bedzie bardzo chciaÅ‚ jak i 600 oraz ktos moze byc mistrzem swiata na litrach w wsb i w zawodach 500 ccm o mocy 55 km niewygrywac:) wielokrotnie mozna to byÅ‚o ogladac w róznorakich zawodach na róznej randze moto gp wsb itd a ja se chyba kupie na ten sezon gs 500 wewale laczki takie jak mieli w gs 500 cup i pobije rekord kółka ustanowiony przez kogos tam wÅ‚asnie na tym bajku w tej specyfikacji
oł jeaaaaaaaaaaaaa bodajze 1:59 z hakiem kiedys gdzies czytalem:P<br><hr>endurrofan1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kolego talk to the hand ":) <br><hr>endurofan1Komentatorzy napisał(a):z dosiwadczenia wiem ze jesli ktos zaczyna na gs 500 powiedzmy i po jakims czasie chce sie rpzesiasc na cbr 600 rr motocykla bedze musiał sie uczyc na nowo!!!!!!!!!!! od nowa bedzie musiał sie uczyc punktów hamowan które beda znacznie wczesniej sie zaczynac wyjsc z winkli które przez wieksza moc beda go katapultowac znacznie szynciej do kraweznika itd i dokładnie to samo sie dzieje w druga str:P ktos kto zaczynał na cbr 600 rr po rpzesiadce na gs 500 od nowa bedzie musiał ssie uczyc punktów hamowan znacznie pozniej itd wiec z tym janem i jasiem to stek bzdórkazda strefa mocy rzadzi sie swopimi innymi prawami! i nic nikomu nieda to ze zacznie od słabej 500 tak samo sie zabije 500 jak bedzie bardzo chciał jak i 600 oraz ktos moze byc mistrzem swiata na litrach w wsb i w zawodach 500 ccm o mocy 55 km niewygrywac:) wielokrotnie mozna to było ogladac w róznorakich zawodach na róznej randze moto gp wsb itd a ja se chyba kupie na ten sezon gs 500 wewale laczki takie jak mieli w gs 500 cup i pobije rekord kółka ustanowiony przez kogos tam własnie na tym bajku w tej specyfikacji
oł jeaaaaaaaaaaaaa bodajze 1:59 z hakiem kiedys gdzies czytalem:P<br><hr>endurrofan1<br>
Komentatorzy napisaÅ‚(a):Boże broÅ„ KrólowÄ… i przed „myÅ›licielami”! Czy ty kiedyÅ› oglÄ…daÅ‚eÅ› wyÅ›cigi dokÅ‚adnie? UmiejÄ™tnoÅ›ci zdobywane powoli procentujÄ… w przyszÅ‚oÅ›ci. Polski przykÅ‚ad Szkopek, w WSBK czy GP bez liku. <br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ok, to idz i zrób....<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):z dosiwadczenia wiem ze jesli ktos zaczyna na gs 500 powiedzmy i po jakims czasie chce sie rpzesiasc na cbr 600 rr motocykla bedze musiał sie uczyc na nowo!!!!!!!!!!! od nowa bedzie musiał sie uczyc punktów hamowan które beda znacznie wczesniej sie zaczynac wyjsc z winkli które przez wieksza moc beda go katapultowac znacznie szynciej do kraweznika itd i dokładnie to samo sie dzieje w druga str:P ktos kto zaczynał na cbr 600 rr po rpzesiadce na gs 500 od nowa bedzie musiał ssie uczyc punktów hamowan znacznie pozniej itd wiec z tym janem i jasiem to stek bzdórkazda strefa mocy rzadzi sie swopimi innymi prawami! i nic nikomu nieda to ze zacznie od słabej 500 tak samo sie zabije 500 jak bedzie bardzo chciał jak i 600 oraz ktos moze byc mistrzem swiata na litrach w wsb i w zawodach 500 ccm o mocy 55 km niewygrywac:) wielokrotnie mozna to było ogladac w róznorakich zawodach na róznej randze moto gp wsb itd a ja se chyba kupie na ten sezon gs 500 wewale laczki takie jak mieli w gs 500 cup i pobije rekord kółka ustanowiony przez kogos tam własnie na tym bajku w tej specyfikacji
Komentatorzy napisaÅ‚(a):Boże broÅ„ KrólowÄ… i przed „myÅ›licielami”! Czy ty kiedyÅ› oglÄ…daÅ‚eÅ› wyÅ›cigi dokÅ‚adnie? UmiejÄ™tnoÅ›ci zdobywane powoli procentujÄ… w przyszÅ‚oÅ›ci. Polski przykÅ‚ad Szkopek, w WSBK czy GP bez liku. <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):kolego talk to the hand ":) <br><hr>endurofan1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
eee tam, muszą sie jeszcze uczyć<br><hr>sędzia z wrocławiaKomentatorzy napisał(a):PZM jak PZPN
:]<br><hr>marian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szukam sponsora. Chciałoby się rzec tak, nie inaczej. Otóż, chcąć nie chcąć, w czasie kiedy się uczę jestem na utrzymaniu rodziców, którzy niestety nie są w stanie zapewnić mi dobrej i bezpiecznej "wyprawki" na taki wyścig.
Chyba nic nie da się z tym zrobić. A ja kolejny sezon będę plecakować i oglądać wyścigi w telewizji. <br><hr>dominika
Chyba nic nie da się z tym zrobić. A ja kolejny sezon będę plecakować i oglądać wyścigi w telewizji. <br><hr>dominika
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no to powodzenia. tylko jak ktos bedzie chciał to tego forum mu nie pokazuj i trzymaj z dala od pzm. jeden kontakt z działaczami zrazi go do sportu na wieki. podziękujmy w tym miejscu wszystkim z pzm. <br><hr> kiedyś szukałemKomentatorzy napisał(a):Szukam sponsora. Chciałoby się rzec tak, nie inaczej. Otóż, chcąć nie chcąć, w czasie kiedy się uczę jestem na utrzymaniu rodziców, którzy niestety nie są w stanie zapewnić mi dobrej i bezpiecznej "wyprawki" na taki wyścig.
Chyba nic nie da się z tym zrobić. A ja kolejny sezon będę plecakować i oglądać wyścigi w telewizji. <br><hr>dominika<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no chyba, że ładna jesteś, to plakaty fajne można zrobić i łatwiej bedzie<br><hr>kiedys szukałemKomentatorzy napisał(a):Szukam sponsora. Chciałoby się rzec tak, nie inaczej. Otóż, chcąć nie chcąć, w czasie kiedy się uczę jestem na utrzymaniu rodziców, którzy niestety nie są w stanie zapewnić mi dobrej i bezpiecznej "wyprawki" na taki wyścig.
Chyba nic nie da się z tym zrobić. A ja kolejny sezon będę plecakować i oglądać wyścigi w telewizji. <br><hr>dominika<br>Komentatorzy napisał(a):no to powodzenia. tylko jak ktos bedzie chciał to tego forum mu nie pokazuj i trzymaj z dala od pzm. jeden kontakt z działaczami zrazi go do sportu na wieki. podziękujmy w tym miejscu wszystkim z pzm. <br><hr> kiedyś szukałem<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co to jest ...100 zebów i dwa jaja?no ...krokodyl
A co to jest...100 jaj i dwa zeby?..no ...no ..zebranie dzialaczy PZM;DDDDDDDDD<br><hr>Stary Kibic
A co to jest...100 jaj i dwa zeby?..no ...no ..zebranie dzialaczy PZM;DDDDDDDDD<br><hr>Stary Kibic
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sam chyba wiesz, że wtedy sponsoring nabrałby innego znaczenia.<br><hr>dominikaKomentatorzy napisał(a):Szukam sponsora. Chciałoby się rzec tak, nie inaczej. Otóż, chcąć nie chcąć, w czasie kiedy się uczę jestem na utrzymaniu rodziców, którzy niestety nie są w stanie zapewnić mi dobrej i bezpiecznej "wyprawki" na taki wyścig.
Chyba nic nie da się z tym zrobić. A ja kolejny sezon będę plecakować i oglądać wyścigi w telewizji. <br><hr>dominika<br>Komentatorzy napisał(a):no to powodzenia. tylko jak ktos bedzie chciał to tego forum mu nie pokazuj i trzymaj z dala od pzm. jeden kontakt z działaczami zrazi go do sportu na wieki. podziękujmy w tym miejscu wszystkim z pzm. <br><hr> kiedyś szukałem<br>Komentatorzy napisał(a):no chyba, że ładna jesteś, to plakaty fajne można zrobić i łatwiej bedzie<br><hr>kiedys szukałem<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak byłby skuteczniejszy, bo media by pokazywały, a o to chodzi sponsorowi<br><hr>kiedys szukałemKomentatorzy napisał(a):Szukam sponsora. Chciałoby się rzec tak, nie inaczej. Otóż, chcąć nie chcąć, w czasie kiedy się uczę jestem na utrzymaniu rodziców, którzy niestety nie są w stanie zapewnić mi dobrej i bezpiecznej "wyprawki" na taki wyścig.
Chyba nic nie da się z tym zrobić. A ja kolejny sezon będę plecakować i oglądać wyścigi w telewizji. <br><hr>dominika<br>Komentatorzy napisał(a):no to powodzenia. tylko jak ktos bedzie chciał to tego forum mu nie pokazuj i trzymaj z dala od pzm. jeden kontakt z działaczami zrazi go do sportu na wieki. podziękujmy w tym miejscu wszystkim z pzm. <br><hr> kiedyś szukałem<br>Komentatorzy napisał(a):no chyba, że ładna jesteś, to plakaty fajne można zrobić i łatwiej bedzie<br><hr>kiedys szukałem<br>Komentatorzy napisał(a):sam chyba wiesz, że wtedy sponsoring nabrałby innego znaczenia.<br><hr>dominika<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dominika jeżeli jesteś w takiej sytuacji finansowej, postaw sobie pytanie czy AŻ tak Ci na tym zależy i czy jesteś w stanie poświęcić jak najwięcej. Jeśli tak to są pewne sposoby żeby jakoś zdobyć siano. <br><hr>Rzenno #56
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości