Honda VFR 800 Zagórów - Handel "Janosik"
• Strona 1 z 1
Honda VFR 800 Zagórów - Handel "Janosik"
Witam . Tak jak w temacie interesuje mnie Honda VFR 800 z woj. Wielkopolskiego dokładnie miejscowość Zagórów . Czy ktoś może oglądał ten motocykl , na zdjęciach wygląda dość dobrze ale już się kiedyś przekonałem , że zdjęcia tak na prawdę nic nie mówią o stanie motocykla . Chciałbym go kupić a jednak mam kawałek drogi ponieważ jestem ze Słupska , i nie chciał bym jechać na darmo.Ewentualnie jeżeli ma ktoś na sprzedaż Hondę VFR 800 to prosił bym o cynk . Proszę o opinie i uwagi na temat tej maszynki , z góry dziękuje i pozdrawiam .
http://gielda.scigacz.pl/Honda,VFR,M2261646.html
http://gielda.scigacz.pl/Honda,VFR,M2261646.html
- MatySL
- Świeżak
To może wkleje to co pisałem w przyklejonym temacie z drobnymi korektami:
Odradzam komis w Zagórowie - sprzedają dużo motocykli (podobno nawet 5 dziennie); SV rzekomo z 2007 r. z Włoch okazała się po VINie 2003r. Sprzedawca twardo upierał się, że we Włoszech takie malowania wychodziły przez kilka lat i on ten motocykl będzie sprzedawał jako 2007r (niby we Włoszech data pierwszej rejestracji liczy się jako data produkcji, ale to chociaż sprzedawca mógł się nie upierać, że motocykl jest wyprodukowany w 2007r, skoro części miał jak starsze modele). Sam motocykl kosztował 12500 zł, czyli bardzo dużo zważywszy na krzywą chłodnicę, ułamany plastik od lampy (:shock: ciekawe jakim cudem to się stało), kierunkowskaz sklejany taśmą klejącą, no i rocznik. Oczywiście na zdjęciach tego widać nie było, a stan podobno IGŁA.
Zapewne tak właśnie wyglądają u niego motocykle, sprowadza m. in. z Włoch szroty naprawia tanim kosztem i sprzedaje jako igły.
Odradzam komis w Zagórowie - sprzedają dużo motocykli (podobno nawet 5 dziennie); SV rzekomo z 2007 r. z Włoch okazała się po VINie 2003r. Sprzedawca twardo upierał się, że we Włoszech takie malowania wychodziły przez kilka lat i on ten motocykl będzie sprzedawał jako 2007r (niby we Włoszech data pierwszej rejestracji liczy się jako data produkcji, ale to chociaż sprzedawca mógł się nie upierać, że motocykl jest wyprodukowany w 2007r, skoro części miał jak starsze modele). Sam motocykl kosztował 12500 zł, czyli bardzo dużo zważywszy na krzywą chłodnicę, ułamany plastik od lampy (:shock: ciekawe jakim cudem to się stało), kierunkowskaz sklejany taśmą klejącą, no i rocznik. Oczywiście na zdjęciach tego widać nie było, a stan podobno IGŁA.
Zapewne tak właśnie wyglądają u niego motocykle, sprowadza m. in. z Włoch szroty naprawia tanim kosztem i sprzedaje jako igły.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
kumpel kupil od niego R1 2003 rok i hornete 900 2006 rok .... obie maszynki igielki r1 juz sprzedal ale smiga dalej horneta....jest bardzo zadowolony z motocykli ktore od niego kupil.... mozliwe ze dobrze trafil... mozliwe ze akurat ta sv byla trafiona... nie ma regoly
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Polecam tego sprzedawce.
Ostatnio edytowano 26/1/2011, 01:40 przez Klaudiusz Wrocław, łącznie edytowano 2 razy
- Klaudiusz Wrocław
- Świeżak
W lipcu 2010 szukałem Hondy Cbr 600 f4i Sport . Widziałem chyba 30 sztuk i w końcu pojechałem do Zagórowa bo miała być idealna -wystawiona za 13200 (Inne były miedzy 11/12 tys) - pojechałem i okazało się na miejscu ze owiewka z prawej jest porysowana.( na zdjęciu moto był jak nowy ) Wkurzyłem się i pojechałem do domu. Obejrzałem jeszcze 3 Hondy i wróciłem do Zagórowa ( dzwoniąc kilkanaście razy do sprzedawcy i negocjując cenę ) Sporo wynegocjowałem i jeszcze transport po jego stronie. Jestem zadowolony i poleciłbym sprzedawcę ale IGŁA / IDEAŁ to jest w salonie .
- fil222
- Świeżak
Zdarzają się ewenementy np.limak-owski fury
Ale trzeba uwzględnić, że moto jest do tego żeby jeździć a nie do tego aby stało gdzieś w salonie.

Ale trzeba uwzględnić, że moto jest do tego żeby jeździć a nie do tego aby stało gdzieś w salonie.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Ja byłem u tego gościa kiedyś z kumplem oglądać R1 miała być idealna a na miejscu okazało się że nie jest idealna, jedyne co to cena była jak za idealną.
- maciek1985
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.