zegary bandit S->N
• Strona 1 z 1
zegary bandit S->N
Witam,
na początku chciałem się przywitać, bo jestem nowym użytkownikiem forum i nowym posiadaczem Bandita z 2002 roku.
...otóż kupiłem go lekko uszkodzonego i planuje z niego zrobić wersje N, a była S...
sprzedający dołożył mi do niego idealne zegary do S ale one nie maja tych kubków od dołu i tu jest problem bo nic ciekawego nie mogę znaleźć...
czy ktoś z Państwa wie gdzie mógłbym takie kupić? lub może ktoś chce się zamienić:)?
i jeszcze jedno pytanie, czy lampÄ™ od N to bez problemu zamocuje do swojego motocykla?
przepraszam ze być może naiwne pytania ale dopiero się uczę...
na koniec napiszę że swoim nowym nabytkiem będę jeździł w Wa-wie i okolicach (jak go tylko wyremontuje) więc mam nadzieję że czasem będę spotykał użytkowników tego forum na drodze...
pozdrawiam Piotrek
na początku chciałem się przywitać, bo jestem nowym użytkownikiem forum i nowym posiadaczem Bandita z 2002 roku.
...otóż kupiłem go lekko uszkodzonego i planuje z niego zrobić wersje N, a była S...
sprzedający dołożył mi do niego idealne zegary do S ale one nie maja tych kubków od dołu i tu jest problem bo nic ciekawego nie mogę znaleźć...
czy ktoś z Państwa wie gdzie mógłbym takie kupić? lub może ktoś chce się zamienić:)?
i jeszcze jedno pytanie, czy lampÄ™ od N to bez problemu zamocuje do swojego motocykla?
przepraszam ze być może naiwne pytania ale dopiero się uczę...
na koniec napiszę że swoim nowym nabytkiem będę jeździł w Wa-wie i okolicach (jak go tylko wyremontuje) więc mam nadzieję że czasem będę spotykał użytkowników tego forum na drodze...

pozdrawiam Piotrek
- piotrsobotka
- Świeżak
allegro sprzedaj te kup urzywane to najprostrze. ewentualnie te sprzedaj i kup np licznik koso. z lampa będzie problem pewnie skończy sie allegro i uchwytem wraz z lampa
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Zegary uzywane orginalne na allegro znajdziesz,ceny zaczynaja sie od ok 600zł.Koso pewnie dostaniesz troche taniej.A tu znajdziesz temat o przerubce z S na N http://polishbanditcrew.pl/ oczuwiscie jak sie zalogujesz 

CB 400N
GSF 600N Bandit
FZS 600 Fazer,GSF 1200N
GSF 600N Bandit
FZS 600 Fazer,GSF 1200N
- baktus
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości