Arai Rx-7 Gp & Rx-7 Corsair
• Strona 1 z 1
Arai Rx-7 Gp & Rx-7 Corsair
Mam takie pytanie otóż może mi ktoś wyjaśnic czy są jakieś różnice pomiędzy tymi dwoma kaskami Arai Rx-7 Gp a Arai Rx-7 Corsair ????
-Yamaha R6 09
-
Suchy93 - Świeżak
-
mognilwo - Świeżak
To mu wyjasniles hehe. Arai Corsair jest starsza co nie znaczy gorsza konstrukcja niz model GP. Co za tym idzie napewno ma wiecej ulepszen jak np. regulowane skrzydlo (spoiler z tylu) zapewne jeszcze lepsza wentylacja. Za duzo sie nie wypowiem bo w obu nie latalem lecz mialem dylemat miedzy Corsair a modelem Viper GT ,na GP niestety mnie nie stac a nie chcialem kupowac super okazji z allegro pochodzacych z rynku USA lub Japonni (inna konstrukcja skorupy) bez przymierzania. Ogolnie musisz liczyc sie z bardzo wysokim halasem za to lepsza wentylacja (cos za cos) Decydujac sie na marke Arai wybierasz dobrze, nie twierdze ze sa to kaski ponad wszystkimi lecz ja jestem mega zadowolony
-
przemko27vr4 - Świeżak
Co do Arai gp rx-7 posiadam takowy i jestem z niego zadowolony jak cholera :] To prawda wentylacja jest na bardzo wysokim poziomie co do hałasu jest głośno ale do wytrzymania. Wygodnie leży jak do tąd nie miałem z nim żadnego problemu imo kask godny polecenia jedynym problemem jest cena no ale cuż mówi się trudno... niestety co do korsarza nie mogę się wypowiedzieć gdyż nie miałem z nim doczynienia :/
AMOK
CBR F3
CBR F3
- AK
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości