[Aktualności] Paweł Szkopek - z charakterem mistrza!
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
lepiej pózno niż wcaleKomentatorzy napisał(a):kiedyś to cenzor byl w każdej gazecie na etaciea jak to stanowisko sie teraz nazywa w ścigaczu ??
<br><hr>:)<br>
Komentatorzy napisał(a):W regulaminie korzystania z serwisu zaznaczono wyraźnie, że zastrzegamy sobie prawo do usuwania / edytowania postów zawierających treści wulgarne, oszczercze, godzące w cudze dobre imię. Myślę, że niektórzy mylą wolność z samowolą. Oczywiście publiczne forum to miejsce na dyskusję, także krytykę, ale nie na anonimowe obrażanie innych. Dlatego też zachęcamy do trzymania odpowiedniego poziomu w dyskusji. <br><hr>Lovtza<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A jak można oddać pieniądze które zostały wydane na przeróżne opłaty i dla dostawców ? Paweł przez Modlin ma długi od których włosy dęba stają. Jak by Paweł napisał o wielu sprawach zakulisowych tej inicjatywy i jak wielu " pomogło" by tej imprezy nie było to by dopiero się zagotowało. Tylko że PO CO ? Nic to nie zmieni. Są ludzie i taborety............ <br><hr>Marian DąbrowskiKomentatorzy napisał(a):No i zaraz zacznie się jechanie po Pawle. Powiedział wiele prawdy o zawiści. Za co ? Że jest po prostu najlepszym polskim zawodnikiem ! Lata wyrzeczeń i pracy, także talent. Paweł wie ze ma wielu przyjaciół a ich wartość poznał w biedzie i do tych zaliczam się i ja.
<br><hr>Marian Dąbrowski<br>Komentatorzy napisał(a):Cyt."...Powiedział wiele prawdy o zawiści....".Powiedział ,ale za modlin pieniędzy nie oddał.Bo każdy kto wspomina ten temat jest zawistny i chce podstawić nogę Pawłowi..... <br><hr>Marian dajże spokój...<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
paweł to najlepszy polak, ale z ekipom grandysa to se może! to jest poziom tych zawodów<br><hr>kompleksik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
bardzo zdrowe podejście<br><hr>kompleksikKomentatorzy napisał(a):kiedyś to cenzor byl w każdej gazecie na etaciea jak to stanowisko sie teraz nazywa w ścigaczu ??
<br><hr>:)<br>
Komentatorzy napisał(a):W regulaminie korzystania z serwisu zaznaczono wyraźnie, że zastrzegamy sobie prawo do usuwania / edytowania postów zawierających treści wulgarne, oszczercze, godzące w cudze dobre imię. Myślę, że niektórzy mylą wolność z samowolą. Oczywiście publiczne forum to miejsce na dyskusję, także krytykę, ale nie na anonimowe obrażanie innych. Dlatego też zachęcamy do trzymania odpowiedniego poziomu w dyskusji. <br><hr>Lovtza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to niech k... powie! ludzie zostali oszukani! a ty adwokacie diabla z wieloma nickami sie nie odzywaj za pawla! bo poprostu smiesznyjestes i sobie kuku robisz<br><hr>kompleksikKomentatorzy napisał(a):No i zaraz zacznie się jechanie po Pawle. Powiedział wiele prawdy o zawiści. Za co ? Że jest po prostu najlepszym polskim zawodnikiem ! Lata wyrzeczeń i pracy, także talent. Paweł wie ze ma wielu przyjaciół a ich wartość poznał w biedzie i do tych zaliczam się i ja.
<br><hr>Marian Dąbrowski<br>Komentatorzy napisał(a):Cyt."...Powiedział wiele prawdy o zawiści....".Powiedział ,ale za modlin pieniędzy nie oddał.Bo każdy kto wspomina ten temat jest zawistny i chce podstawić nogę Pawłowi..... <br><hr>Marian dajże spokój...<br>Komentatorzy napisał(a):A jak można oddać pieniądze które zostały wydane na przeróżne opłaty i dla dostawców ? Paweł przez Modlin ma długi od których włosy dęba stają. Jak by Paweł napisał o wielu sprawach zakulisowych tej inicjatywy i jak wielu " pomogło" by tej imprezy nie było to by dopiero się zagotowało. Tylko że PO CO ? Nic to nie zmieni. Są ludzie i taborety............ <br><hr>Marian Dąbrowski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kocham wszystkich polskich motorzystów ichoć mam tylko 11 lat życze wszystkim powodzenia <br><hr>Gabriela
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i ja owszem dziekuje tobie Gabrielo<br><hr>polski motorzystaKomentatorzy napisał(a):kocham wszystkich polskich motorzystów ichoć mam tylko 11 lat życze wszystkim powodzenia <br><hr>Gabriela<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Spocko Gość, trzeba przyznać że jest najlepszym zawodnikiem w Polsce i czy to komuś się podoba czy nie taka jest prawda. Śledzę jego karierę od początku startów czyli jeszcze w Polonia Cup, upłyneło kope lat a On nadal wygrywa. Trzymaj się Paweł i trzymam kciuki w nowym sezonie!<br><hr>michaelzxr81
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Masz KOPLEKS-ik ? To czuć. Pisz co chcesz , rób co chcesz przyjaciele są zawsze ze sobą, pewnie nie wiesz co to przyjaźń........Komentatorzy napisał(a):No i zaraz zacznie się jechanie po Pawle. Powiedział wiele prawdy o zawiści. Za co ? Że jest po prostu najlepszym polskim zawodnikiem ! Lata wyrzeczeń i pracy, także talent. Paweł wie ze ma wielu przyjaciół a ich wartość poznał w biedzie i do tych zaliczam się i ja.
<br><hr>Marian Dąbrowski<br>Komentatorzy napisał(a):Cyt."...Powiedział wiele prawdy o zawiści....".Powiedział ,ale za modlin pieniędzy nie oddał.Bo każdy kto wspomina ten temat jest zawistny i chce podstawić nogę Pawłowi..... <br><hr>Marian dajże spokój...<br>Komentatorzy napisał(a):A jak można oddać pieniądze które zostały wydane na przeróżne opłaty i dla dostawców ? Paweł przez Modlin ma długi od których włosy dęba stają. Jak by Paweł napisał o wielu sprawach zakulisowych tej inicjatywy i jak wielu " pomogło" by tej imprezy nie było to by dopiero się zagotowało. Tylko że PO CO ? Nic to nie zmieni. Są ludzie i taborety............ <br><hr>Marian Dąbrowski<br>Komentatorzy napisał(a):to niech k... powie! ludzie zostali oszukani! a ty adwokacie diabla z wieloma nickami sie nie odzywaj za pawla! bo poprostu smiesznyjestes i sobie kuku robisz<br><hr>kompleksik<br>
Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ?

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Marian ,to gdzieś Ty był jak Szkopek zaczynal przedsiewziecie "Modlin".Dlaczego wtedy mu jako przyjaciel nie pomogłes i nie odradziłeś lekcewazenia zawodników.Dlaczego wtedy mu nie doradziles aby wtedy posluchał choc uwag które mieli bądz co bądz uczestnicy .Wtedy był mu potrzebny przyjaciel aby mu pomogł przejzec na oczy.Jak pieniadze szlak trafił to dziecinne tlumaczenie ze to wina srodowiska bo niechcieli wystartować.W 2008 jak powiedział poczuł sie jakby miał za przeciwnikow dzieci.Patrząc na wasze pokretne tłumaczenie mozna odniesc wrazenie że chyba teraz nastapiła zamiana rolami .Komentatorzy napisał(a):No i zaraz zacznie się jechanie po Pawle. Powiedział wiele prawdy o zawiści. Za co ? Że jest po prostu najlepszym polskim zawodnikiem ! Lata wyrzeczeń i pracy, także talent. Paweł wie ze ma wielu przyjaciół a ich wartość poznał w biedzie i do tych zaliczam się i ja.
<br><hr>Marian Dąbrowski<br>Komentatorzy napisał(a):Cyt."...Powiedział wiele prawdy o zawiści....".Powiedział ,ale za modlin pieniędzy nie oddał.Bo każdy kto wspomina ten temat jest zawistny i chce podstawić nogę Pawłowi..... <br><hr>Marian dajże spokój...<br>Komentatorzy napisał(a):A jak można oddać pieniądze które zostały wydane na przeróżne opłaty i dla dostawców ? Paweł przez Modlin ma długi od których włosy dęba stają. Jak by Paweł napisał o wielu sprawach zakulisowych tej inicjatywy i jak wielu " pomogło" by tej imprezy nie było to by dopiero się zagotowało. Tylko że PO CO ? Nic to nie zmieni. Są ludzie i taborety............ <br><hr>Marian Dąbrowski<br>Komentatorzy napisał(a):to niech k... powie! ludzie zostali oszukani! a ty adwokacie diabla z wieloma nickami sie nie odzywaj za pawla! bo poprostu smiesznyjestes i sobie kuku robisz<br><hr>kompleksik<br>Komentatorzy napisał(a):Masz KOPLEKS-ik ? To czuć. Pisz co chcesz , rób co chcesz przyjaciele są zawsze ze sobą, pewnie nie wiesz co to przyjaźń........
Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ?<br><hr>Marian Dąbrowski<br>
<br><hr>Marian nie bądz dziecinny...
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
motory to moja pasja więc życze wszystkim powodzenia i moja rodzina też ,ale ja i mój tata najbardziej <br><hr>11 letnia Gabi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak to gdzie był ?? robił bączki swoim mercedesem po depoKomentatorzy napisał(a):No i zaraz zacznie się jechanie po Pawle. Powiedział wiele prawdy o zawiści. Za co ? Że jest po prostu najlepszym polskim zawodnikiem ! Lata wyrzeczeń i pracy, także talent. Paweł wie ze ma wielu przyjaciół a ich wartość poznał w biedzie i do tych zaliczam się i ja.
<br><hr>Marian Dąbrowski<br>Komentatorzy napisał(a):Cyt."...Powiedział wiele prawdy o zawiści....".Powiedział ,ale za modlin pieniędzy nie oddał.Bo każdy kto wspomina ten temat jest zawistny i chce podstawić nogę Pawłowi..... <br><hr>Marian dajże spokój...<br>Komentatorzy napisał(a):A jak można oddać pieniądze które zostały wydane na przeróżne opłaty i dla dostawców ? Paweł przez Modlin ma długi od których włosy dęba stają. Jak by Paweł napisał o wielu sprawach zakulisowych tej inicjatywy i jak wielu " pomogło" by tej imprezy nie było to by dopiero się zagotowało. Tylko że PO CO ? Nic to nie zmieni. Są ludzie i taborety............ <br><hr>Marian Dąbrowski<br>Komentatorzy napisał(a):to niech k... powie! ludzie zostali oszukani! a ty adwokacie diabla z wieloma nickami sie nie odzywaj za pawla! bo poprostu smiesznyjestes i sobie kuku robisz<br><hr>kompleksik<br>Komentatorzy napisał(a):Masz KOPLEKS-ik ? To czuć. Pisz co chcesz , rób co chcesz przyjaciele są zawsze ze sobą, pewnie nie wiesz co to przyjaźń........
Komentatorzy napisał(a):Marian ,to gdzieś Ty był jak Szkopek zaczynal przedsiewziecie "Modlin".Dlaczego wtedy mu jako przyjaciel nie pomogłes i nie odradziłeś lekcewazenia zawodników.Dlaczego wtedy mu nie doradziles aby wtedy posluchał choc uwag które mieli bądz co bądz uczestnicy .Wtedy był mu potrzebny przyjaciel aby mu pomogł przejzec na oczy.Jak pieniadze szlak trafił to dziecinne tlumaczenie ze to wina srodowiska bo niechcieli wystartować.W 2008 jak powiedział poczuł sie jakby miał za przeciwnikow dzieci.Patrząc na wasze pokretne tłumaczenie mozna odniesc wrazenie że chyba teraz nastapiła zamiana rolami .
<br><hr>Marian nie bądz dziecinny...<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie widziałem go w superbike, czy supersport. Jak w mitrzostwach świata go nima, to cienias.<br><hr>Hucu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak chcesz podyskutować to się podpisz, najlepiej pouczać i dawać rady..........<br><hr>Marian DąbrowskiKomentatorzy napisał(a):No i zaraz zacznie się jechanie po Pawle. Powiedział wiele prawdy o zawiści. Za co ? Że jest po prostu najlepszym polskim zawodnikiem ! Lata wyrzeczeń i pracy, także talent. Paweł wie ze ma wielu przyjaciół a ich wartość poznał w biedzie i do tych zaliczam się i ja.
Komentatorzy napisał(a):Marian ,to gdzieś Ty był jak Szkopek zaczynal przedsiewziecie "Modlin".Dlaczego wtedy mu jako przyjaciel nie pomogłes i nie odradziłeś lekcewazenia zawodników.Dlaczego wtedy mu nie doradziles aby wtedy posluchał choc uwag które mieli bądz co bądz uczestnicy .Wtedy był mu potrzebny przyjaciel aby mu pomogł przejzec na oczy.Jak pieniadze szlak trafił to dziecinne tlumaczenie ze to wina srodowiska bo niechcieli wystartować.W 2008 jak powiedział poczuł sie jakby miał za przeciwnikow dzieci.Patrząc na wasze pokretne tłumaczenie mozna odniesc wrazenie że chyba teraz nastapiła zamiana rolami .
<br><hr>Marian nie bądz dziecinny...<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To nie jest dyskusja .Czy wypierasz się tego że doprowadziłes do niebezpiecznych sytuacji opisanych powyzej?Nie mozna prowadzic dyskusji z sedzią PZm który lamie wszelkie zasady bezpieczeństwa w parku maszyn za który jest odpowiedzialny.Dlatego to nie jest dyskusja tylko zwrócenie uwagi abyś nie psuł powietrza w srodowisku.<br><hr>Kończ Marian wstydu oszczędż.....Komentatorzy napisał(a):No i zaraz zacznie się jechanie po Pawle. Powiedział wiele prawdy o zawiści. Za co ? Że jest po prostu najlepszym polskim zawodnikiem ! Lata wyrzeczeń i pracy, także talent. Paweł wie ze ma wielu przyjaciół a ich wartość poznał w biedzie i do tych zaliczam się i ja.
<br><hr>Marian nie bądz dziecinny...<br>Komentatorzy napisał(a):jak chcesz podyskutować to się podpisz, najlepiej pouczać i dawać rady..........<br><hr>Marian Dąbrowski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
był i jak będzie w supersport tak walczył jak tam to mamy mistrza swiata<br><hr>fifuKomentatorzy napisał(a):A BYŁ ON NA GALI?<br><hr>KONGO<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl