[Kaski SHOEI] Shoei X-Spirit II Shoya Tomizawa -...
• Strona 1 z 1
[Kaski SHOEI] Shoei X-Spirit II Shoya Tomizawa -...
Dyskusja na temat: Shoei X-Spirit II Shoya Tomizawa - replika w hołdzie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Shoei X-Spirit II Shoya Tomizawa - replika w hołdzie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Shoei X-Spirit II Shoya Tomizawa - replika w hołdzie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Wstyd, reklama kosztem śmierci zawodnika ! Pewnie do tego X-Sprit Tomizawa będzie o 400-500zł droższy. Brzydko ze strony Shoei.<br><hr>ddd
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zgadzam sie z Toba kolego<br><hr>KrmKomentatorzy napisał(a):Wstyd, reklama kosztem śmierci zawodnika ! Pewnie do tego X-Sprit Tomizawa będzie o 400-500zł droższy. Brzydko ze strony Shoei.<br><hr>ddd<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zgadzam sie z Toba kolego<br><hr>KrmKomentatorzy napisał(a):Wstyd, reklama kosztem śmierci zawodnika ! Pewnie do tego X-Sprit Tomizawa będzie o 400-500zł droższy. Brzydko ze strony Shoei.<br><hr>ddd<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przemyślcie co piszecie. Przecież czesc dochodu idzie na szczytny cel. hejterzy<br><hr>ehoakKomentatorzy napisał(a):Wstyd, reklama kosztem śmierci zawodnika ! Pewnie do tego X-Sprit Tomizawa będzie o 400-500zł droższy. Brzydko ze strony Shoei.<br><hr>ddd<br>Komentatorzy napisał(a):zgadzam sie z Toba kolego<br><hr>Krm<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak zapewne, aż 0,5% !<br><hr>dddKomentatorzy napisał(a):Wstyd, reklama kosztem śmierci zawodnika ! Pewnie do tego X-Sprit Tomizawa będzie o 400-500zł droższy. Brzydko ze strony Shoei.<br><hr>ddd<br>Komentatorzy napisał(a):zgadzam sie z Toba kolego<br><hr>Krm<br>Komentatorzy napisał(a):Przemyślcie co piszecie. Przecież czesc dochodu idzie na szczytny cel. hejterzy<br><hr>ehoak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wstyd mi za Was Panowie. To nie to, ze piszecie jak kompletne pierdziele, ale Wy potraficie poprostu wszystko i wszystkich zanegować-czyli po polsku OSOBACZYĆ !!!
Nie znam lepszej, uczciwszej i bardziej etycznej firmy działającej w sektorze motocyklowym. Jeśli nie wierzycie to sobie kupcie kask tej firmy. jak traktuje się "kazdego" klienta. Wszystkie liczące się firmy robią limitowane serie typu replika.
Hołd jest sam w sobie pozytywną reakcją. Brak hołdu tez byłby krytykowany...
A jak coś jest wyprodukowane z myślą o kolekcjonerach i fanach oraz innych entuzjastach w limitowanej ilości to wg logiki powinno być droższe - nie tańsze- to tak z uwagi na proces technologiczny..chyba, że to Wy będziecie produkować ze szwagrem w szopie..Normalnie ręce opadają. Ja mam kask Shoei. Następny też będzie Shoei i w pełni popieram to co robią na świecie i w Polsce !!!. Poprostu czują potrzeby motocyklistów i dla tego ich kaski i serwis są świetne. Mam kaski innych producentów i od czasu kiedy kupiłem Shoei nie zakładam na głowę.
<br><hr>jasina
Nie znam lepszej, uczciwszej i bardziej etycznej firmy działającej w sektorze motocyklowym. Jeśli nie wierzycie to sobie kupcie kask tej firmy. jak traktuje się "kazdego" klienta. Wszystkie liczące się firmy robią limitowane serie typu replika.
A jak coś jest wyprodukowane z myślą o kolekcjonerach i fanach oraz innych entuzjastach w limitowanej ilości to wg logiki powinno być droższe - nie tańsze- to tak z uwagi na proces technologiczny..chyba, że to Wy będziecie produkować ze szwagrem w szopie..Normalnie ręce opadają. Ja mam kask Shoei. Następny też będzie Shoei i w pełni popieram to co robią na świecie i w Polsce !!!. Poprostu czują potrzeby motocyklistów i dla tego ich kaski i serwis są świetne. Mam kaski innych producentów i od czasu kiedy kupiłem Shoei nie zakładam na głowę.
<br><hr>jasina
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wstyd mi za Was Panowie. To nie to, ze piszecie jak kompletne pierdziele, ale Wy potraficie poprostu wszystko i wszystkich zanegować-czyli po polsku OSOBACZYĆ !!!
<br><hr>jasina
<br><hr>jasina
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kazdy ma swoje zdanie na ten temat,co kogo obchodzi ,że masz Shoei , myslisz ,że jestes przez to lepszy, moze kos inny ma Arai,i gdzies w tyle ma Shoei tym bardziej z tej serii
Ja na ten przykład nie kupił bym tego kasku nawet za 500 zł, ztego samego powodu dla którego w sportach motorowych nie ma nr 13.
Ja na ten przykład nie kupił bym tego kasku nawet za 500 zł, ztego samego powodu dla którego w sportach motorowych nie ma nr 13.
s1000rr
-
marek760i - Świeżak
No i właśnie o to chodzi, żeby każdy mógł mieć swoje zdanie .....ale ton wypowiedzi, które skomenntowałem jest poprostu conajmniej "hejterski".Komentatorzy napisał(a):kazdy ma swoje zdanie na ten temat,co kogo obchodzi ,że masz Shoei , myslisz ,że jestes przez to lepszy, moze kos inny ma Arai,i gdzies w tyle ma Shoei tym bardziej z tej serii Ja na ten przykład nie kupił bym tego kasku nawet za 500 zł, ztego samego powodu dla którego w sportach motorowych nie ma nr 13. <br><hr>marek760i<br>
To mi przypomina opinie sąsiadki sprzed kilkudzisięciu lat , która twierdziła, ze pralki automatyczne niedopierają nie posiadając pralki....
Nie uważam i nigdy nie uważałem, że przez to że mam Shoei jestem kimś lepszym chociaż jak wiesz na tym zbudowany jest inteligentny marketing, że jak masz H-D, Ducati, Triumpha lub coś....stajesz się częścią społeczności. Akurat o Shoei tego jakoś nie mogę powiedzieć chociaż te naklejki....
Swoją drogą piszesz o Arai - przez przypadek czy może bo go używasz...??? Też myślałem o Arai ale stosunek jakosci i tego co daje w stosunku do ceny przeważył na rzecz Shoei.
Ja też bym tej repliki nie kupił bo mi się poprostu nie podoba szata graficzna.
PS.A może ludzie kupią go nie żeby jeździć a w celach kolekcjonerskich,,,,,?<br><hr>Jasina
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości