Zobacz wÄ…tek - Kupno Yamahy R6
NAS Analytics TAG

Kupno Yamahy R6

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Postprzez RUTRA.RD » 3/1/2011, 12:03

limak14 napisał(a):
karamysz napisał(a):Oczywiscie zapewniam Cie limak14 ze kazdy chcialby za swoj motocykl kwote z gornego pulapu ;)

Ja to rozumiem dobrze, że nigdy nie wezme za moto tyle ile bym chciał. Ale z pewnością nie oddałbym jej za bezcen.

dlatego swojego nie sprzedam zbyt prędko :)
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
RUTRA.RD
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rossavu » 3/1/2011, 13:23

karamysz napisał(a):Hehe no ale fakt ze wiekszosc motocykli spotykanych na allegro z takimi przebeigami maja po okolo 10 lat ;d

Bo to jest efekt PLACEBO - ktos Ci wmawia, ze Twoj moto to igla i Ci sie nie psuje - metoda stosowana wlasnie przez handlarzy. Jej minusem jest to, ze wystarczy na chwile nie uwierzyc w brak awaryjnosci swojego moto... BOOM STUK PUK! korba bokiem!
rossavu
Stały bywalec

Postprzez madcap » 3/1/2011, 14:55

ja wiem???
jak sprzedawałem ybr-kę mojej lepszej połowy (w papierach byłem właścicielem ja), to poszła do zaprzyjaźnionego OSK w górnym półapie tego co chciałem
fakt, że gość wiedział, co bierze i nawet nie próbował stękać, że cena wysoka
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Poprzednia strona

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości

na górê