Kupno Yamahy R6
• Strona 2 z 2 • 1, 2
limak14 napisał(a):karamysz napisał(a):Oczywiscie zapewniam Cie limak14 ze kazdy chcialby za swoj motocykl kwote z gornego pulapu
Ja to rozumiem dobrze, że nigdy nie wezme za moto tyle ile bym chciał. Ale z pewnością nie oddałbym jej za bezcen.
dlatego swojego nie sprzedam zbyt prędko

TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
karamysz napisał(a):Hehe no ale fakt ze wiekszosc motocykli spotykanych na allegro z takimi przebeigami maja po okolo 10 lat ;d
Bo to jest efekt PLACEBO - ktos Ci wmawia, ze Twoj moto to igla i Ci sie nie psuje - metoda stosowana wlasnie przez handlarzy. Jej minusem jest to, ze wystarczy na chwile nie uwierzyc w brak awaryjnosci swojego moto... BOOM STUK PUK! korba bokiem!
-
rossavu - Stały bywalec
ja wiem???
jak sprzedawałem ybr-kę mojej lepszej połowy (w papierach byłem właścicielem ja), to poszła do zaprzyjaźnionego OSK w górnym półapie tego co chciałem
fakt, że gość wiedział, co bierze i nawet nie próbował stękać, że cena wysoka
jak sprzedawałem ybr-kę mojej lepszej połowy (w papierach byłem właścicielem ja), to poszła do zaprzyjaźnionego OSK w górnym półapie tego co chciałem
fakt, że gość wiedział, co bierze i nawet nie próbował stękać, że cena wysoka
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości