wasze sposoby na przemrozenia np kolan
• Strona 1 z 1
wasze sposoby na przemrozenia np kolan
witam , jak w temacie , chcialbym sie dowiedziec jak sobie radzicie z zimnymi kolanami , lokciami itp ,,,,alkoholu juz probowalem , pomaga ale na co innego 

- Voxx
- Świeżak
termofor lub okłady z łodych piersi
(otwórz link)

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
sauna (max 2 razy w tyg) polecam wejśc 3 x 10 min, między każdym wejściem zimny, letni prysznic
opaski na kolana
animal flex
opaski na kolana
animal flex
-
turboponczek - MEGA TROLL
przede wszystkim nie wiem, jak mozesz dopuscic do takiej sytuacji, ze masz przeziebione kolana! chyba nie zdajesz sobie sprawy co to moze oznaczac w przyszlosci. Jedynym rozsadnym sposobem na to zjawisko jest do niego nie dopuscic. Skoro taka jest sytuacja, ze wystawiasz stawy na taka probe, to sie uzbroj w rekawy na lokcie i jakies getry na nogi. Dobre sa opaski sportowe lub pourazowe, cos w ten desen:
http://allegro.pl/opaska-neoprenowa-na- ... 04227.html
Ja osobiscie mam takie cacka na chacie bo niestety wiem juz co to znaczy miec ******* kolano przez wlasna glupote.
http://allegro.pl/opaska-neoprenowa-na- ... 04227.html
Ja osobiscie mam takie cacka na chacie bo niestety wiem juz co to znaczy miec ******* kolano przez wlasna glupote.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Grunder, robiles badania laboratoryjne? Jestes pewien, ze to gronkowiec? Bo to przesrana sprawa jest.. :/
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
raz przewiałem delikatnie kolano - luz nic strasznego. raz bark mi przewiało- skutki tego odczuwam do dziś a tak bolał każdy ruch ze masakra, fajnie było jak się myc szlem lub na klopa
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości