SCALA Rider teamset pro PROBLEM ze sparowaniem zestawu :(
• Strona 1 z 1
SCALA Rider teamset pro PROBLEM ze sparowaniem zestawu :(
o oxforda przewodowego pytałem ale żadnej odpowiedzi nie było....po paru przemysleniach mam pytanie do użytkowników którzy uzywaja interkomu BT firmy CARDO SCALA Rider Q2 vs CARDO SCALA Rider Teamset pro, wiem że q2 ma zasięg między innymi motocyklistami do 500m i wbudowany odbiornik FM , czy słuchawki i mikrofon sa tej samej jakości? czy warto dopłacac za Q2 ??czy ktoś używał do łączności miedzy innymi motocyklistami tego ? mi głównie chodzi o odbieranie tel. i rozmowy z ,,plecaczkiem'' ale kto wie czy nie przydadzą się inne funkcje może ktoś podpowie ?
Ostatnio edytowano 25/12/2010, 15:33 przez czaroct, łącznie edytowano 1 raz
- czaroct
- Świeżak
Rozmawiałem z gościem z ITD, tam mają scalę o zasięgu 500m, mówił, że wystarczy by między motocyklami była ciężarówka i już tracą łączność. Mam Team Set, ten o zasięgu 10m i jeśli chodzi o rozmowę z pasażerem jest super. Między motocykalmi łączę się za pomocą komórki (wybieranie głosowe). Ogólnie super wynalazek, szczególnie, że można gadać przez kom podczas jazdy.
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
o taką odpowiedż mi chodziło
czyli teamset pro można brać kolega mówi ...jakość rozmowy do jakiej prędkości znośna w zamkniętym kasku? pytam z ciekawości bo i tak kupuję ...dzięki za odpowież bo ona zadecydowała o wyborze.[/code]

- czaroct
- Świeżak
do użytkowników cardo teamset jak sparowac dwie słuchawki???!!! mam mega problem robie według instruckji i nic sie nie dzieje
..może coś nie teges..miał ktos taki problem ze sparowaniem?przy włączonych zestawach naciskam po dwa przyciski czekam 6 sek. migaja na czerwono po czym po chwili powtarzam ten sam krok jak mówi instrukcja i powinny się połączyc dając znak ciągłym czerwonym swiatłem przez 2 sek. u mnie niestety nic sie nie dzieje i zaczyna migac na niebiesko
prosze o pomoc bo już wymiekam

- czaroct
- Świeżak
SR nie łączy się między sobą poprzez BT, tylko ichnią częstotliwość. Na iMagazine.pl testowaliśmy ze znajomym kilka miesięcy temu, możecie znaleźć i sobie poczytać.
<a href="http://maclife.pl">serwis ipad iphone mac</a>
-
lutecki - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości