Kierunkowskazy LED
• Strona 1 z 1
Kierunkowskazy LED
Witam zakupiłem ostatnio komplet takich kierunkowskazów LED oraz do tego taki przerywacz
Dane przerywacza : OZNACZENIA LED LAMPS 85 C/M MAX 10W C. L FLASHER 12.8V
Po zamontowaniu mam następujący problem. Na oryginalnym przerywaczu jak włączę prawy kierunkowskaz to świeci światłem ciągłym i buczy.
Natomiast gdy zmienię przerywacz na ten który kupiłem i powinien być on właściwy wtedy po włączeniu nic się nie dzieje ani nie świecą ani nie buczą
Może miał ktoś podobny problem? Liczę na pomoc. Pozdrawiam

Dane przerywacza : OZNACZENIA LED LAMPS 85 C/M MAX 10W C. L FLASHER 12.8V
Po zamontowaniu mam następujący problem. Na oryginalnym przerywaczu jak włączę prawy kierunkowskaz to świeci światłem ciągłym i buczy.
Natomiast gdy zmienię przerywacz na ten który kupiłem i powinien być on właściwy wtedy po włączeniu nic się nie dzieje ani nie świecą ani nie buczą
Może miał ktoś podobny problem? Liczę na pomoc. Pozdrawiam
- casanovva
- Świeżak
ten przerywacz jest 10w czyli zarówka w kazdym musi byc 5w w tym przypadku lecy pwoinny pobierac prąd równy 5w(1 kierunek)
ale jezeli np z przodu masz led a z tyłu zwykłe to raczej klapa,
jestes pewny ze wszsko dobrze podłączyłes
ale jezeli np z przodu masz led a z tyłu zwykłe to raczej klapa,
jestes pewny ze wszsko dobrze podłączyłes
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
mi sie wydaje poprostu ze ten co kupiles jest zjechany
13k.pl/-/sugestia.php
- swirus2007
- Stały bywalec
hmm a ile poboru pradu masz w ledach ?
ja miałem tez podobny problem z tym że miałem przerywacz do ledów i ledy przód tył. z kolei padł mi przerywacz kupiłem od chinoli cos i swiecił ciagle. ale z tyłu wsadziłem zwykłe zarówki i działa wszystko
skoro masz 10W przerywacz to tyle prądu muszą ciagnac muszą diody. jak tyle nie pociagna to nie bedą mrygały. a z tego co pamietam powinny swiecic swiatłem ciągłym. wiec moze rzeczywiscie jakis zjechany przerywacz kupiłes
ja miałem tez podobny problem z tym że miałem przerywacz do ledów i ledy przód tył. z kolei padł mi przerywacz kupiłem od chinoli cos i swiecił ciagle. ale z tyłu wsadziłem zwykłe zarówki i działa wszystko

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
a ja mysle ze do zwykłego przerywacza jak masz kable do kierynku to wepnij jeszce jakąs zarówke mała 2w,5w,10w bo nie wiem jaki masz przerywac i jak cos to ukryj ta zarówke i masz problem z głowy,
tylko zrób to uczciwie
tylko zrób to uczciwie
13k.pl/-/sugestia.php
- swirus2007
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości