[Aktualności] ZX-10R 2011 - amerykańskie Kawasaki...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] ZX-10R 2011 - amerykańskie Kawasaki...
Dyskusja na temat: ZX-10R 2011 - amerykańskie Kawasaki do zwrotu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
ZX-10R 2011 - amerykańskie Kawasaki do zwrotu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
ZX-10R 2011 - amerykańskie Kawasaki do zwrotu
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Nie żebym się czepiał, ale proponuję uważniej czytać newsy z zagranicznych portali motocyklowych
Ostatni akapit sugeruje, że problem może być spowodowany przez ograniczenia wersji USA, co nie jest do końca prawdą. Akcja nie obejmuje Europy bo w Europie żaden klient nie otrzymał jeszcze swojego ZX-10R, a nie dlatego, że u nas ten model nie będzie miał owych ograniczeń.
'No UK bike are affected by the Kawasaki recall issued on the new ZX-10R superbike in America as none have yet been delivered either to dealers or customers.'<br><hr>Marek
Ostatni akapit sugeruje, że problem może być spowodowany przez ograniczenia wersji USA, co nie jest do końca prawdą. Akcja nie obejmuje Europy bo w Europie żaden klient nie otrzymał jeszcze swojego ZX-10R, a nie dlatego, że u nas ten model nie będzie miał owych ograniczeń.
'No UK bike are affected by the Kawasaki recall issued on the new ZX-10R superbike in America as none have yet been delivered either to dealers or customers.'<br><hr>Marek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panie Marku, wiem:) Rzeczywiście ma pan rację, ale jedynie dlatego, że nie sprecyzowałem przekazu. Teraz już wszystko powinno być jasne <br><hr>PiotrJKomentatorzy napisał(a):Nie żebym się czepiał, ale proponuję uważniej czytać newsy z zagranicznych portali motocyklowych
'No UK bike are affected by the Kawasaki recall issued on the new ZX-10R superbike in America as none have yet been delivered either to dealers or customers.'<br><hr>Marek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To do ilu obrotów kreci sie amerykańska wersja a do ilu europejska? Gdzieś czytałem ze odciecie zapłonu jest przy 14.tyś ? No i wiem tez cos tam nie teges było z moca nowej dziesiatki na rynek amerykański bo byly duzo słabsze niz te na rynek europejski.<br><hr>Ghost
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zobaczymy jak to się sprawdzi, ale jedno jest pewne, jest piekielnie ładny! pod tym względem BMW może mu wydech lizać. Oprócz 1198 to najładniejszy motocykl sportowy obecnie produkowany<br><hr>men
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jestem posiadaczem owej 10 i kreci sie do 14tysi a jak jest z amer. wersja to nie wiem chociaz chcialem kupic amerykanska ale troche rozni sie od europejskiej <br><hr>zx10rKomentatorzy napisał(a):To do ilu obrotów kreci sie amerykańska wersja a do ilu europejska? Gdzieś czytałem ze odciecie zapłonu jest przy 14.tyś ? No i wiem tez cos tam nie teges było z moca nowej dziesiatki na rynek amerykański bo byly duzo słabsze niz te na rynek europejski.<br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość