Sprzedam wydech Yoshimura F4
• Strona 1 z 1
Sprzedam wydech Yoshimura F4
Naprawde warto
Transport za free!!!
Transport za free!!!
Ostatnio edytowano 13/12/2012, 11:21 przez t7sebaa, łącznie edytowano 1 raz
- t7sebaa
- Świeżak
- MichaelloEs
- Świeżak
Rok produkcji 2000 wiec i malowanie musi byc z 2000 roku. Nie jest napisane rok produkcji 1999 ale I rejestracja 2000. Chyba, ze ja siÄ™ myle ale to idzie na prostÄ… logike....
- MichaelloEs
- Świeżak
Prostą logiką to idzie że masz taką samą tylko droższą (boże, kto za tyle kupi F4?!) na sprzedaż i partyzantkę uprawiasz. A w niemcowni czy gdzieś tam wpisują rok pierwszej rejestracji jako rok produkcji
Swoją drogą to ciekawe, kupiłeś moto podobno niecały miesiąc temu i już sprzedajesz? Okazało się że okazja z zagranicy to trup i teraz trzeba szybko opchnąć frajerowi?

Swoją drogą to ciekawe, kupiłeś moto podobno niecały miesiąc temu i już sprzedajesz? Okazało się że okazja z zagranicy to trup i teraz trzeba szybko opchnąć frajerowi?
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Czytałeś całe ogłoszenie?? Jak nie to przeczytaj, na końcu pisałem o co chodzi. A jak wątpisz w opowiadanie podjedz i sprawdz. Mam nadzieje, ze bedziesz tak samo dobrym fachowcem, ze na miejscu wywnioskujesz, ze jest tak jak napisałem.
Co do "niemcowni" moze masz racje, dlatego pisałem wyżej, ze mogę się mylić:)
p.s. moto jest na serio w porządnym stanie, ile mogę za takiego dostać?? Aaaa i nikt nie powiedział, że cena jest ostateczna:P
Co do "niemcowni" moze masz racje, dlatego pisałem wyżej, ze mogę się mylić:)
p.s. moto jest na serio w porządnym stanie, ile mogę za takiego dostać?? Aaaa i nikt nie powiedział, że cena jest ostateczna:P
- MichaelloEs
- Świeżak
A jak wÄ…tpisz w opowiadanie podjedz i sprawdz.
Kocham takie teksty. Już gonię 400km żeby obejrzeć moto którego nie mam zamiaru kupić

Sorry, ale napisać że sprzedaje moto bo mam remont to każdy może, tylko jak sprytnym trzeba być żeby kupić moto i po miesiącu robić nieprzewidziany remont w środku zimy

Może i jestem przewrażliwiony, ale ostatnio spotykam samych buraków którzy próbują mnie wychujać i powoli zaczynają mnie takie postawy wk*rwiać.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Ludzie, dużo piszecie, mało robicie. Przyznam ja sie nie znam na tyle na motocyklach, zeby wszystko prawie zobaczyc przy ogledzinach. Dlatego tez moj znajomy mechanik ze mna był, który zarabia na tym ze naprawia moto, robi przeglady itd. Jak kiedys słyszeliście o takich co podejdą, przejadą ręka, tu i tam zobaczą i już dość wiedzą to właśnie on taki jest, i raczej w balona by mnie nie zrobił:) Niedowiarków zapraszam, kawę wypijemy, pokaże na co musze wydać kase(wiesz Invinciblee pożar w domu może się zdarzyc o kazdej porze roku a potem te 10tys zł jest bardzo porzebne). No ale co tu dużo pisać, pewnie i tak wiesz lepiej<lol>
- MichaelloEs
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości