GSF 650n - ER6n - SV 650n
• Strona 2 z 2 • 1, 2
na dl-u siedzę prosto niczym na nejkedzie, a to, że ma szybę, to akurat sobie chwalę, przynajmniej nie muszę co chwilę stawać by owe muchy z owego hełmu ochronnego zeskrobywać jadąc ową drogą przez ów las
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
A co do much to w ubiegłym juz sezonie miałem kontrole pod Piotrkowem Trybunalskim i Pan policjant stwierdził że bedzie dożywocie za zbrodnie na tylu muchach
Owiewka lampa kurtka i kask nie miłosiernie zamuszone. A co do tematu to na CB tez czułem to przyspieszenie całym sobą tak jakos bardzo znacznie 

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
Naked to dla mnie esencja motocykla. Wielu się nie zgodzi, ale nawet historia pokazuje, że motocykl to raczej maszyna bez plastiku, na której czuć pęd powietrza.
Muchy mi nie straszne, gorzej z osami i tym podobnymi. Jak przy dużej prędkości takowa istota rozbije się o kask to cały budyń ze środka ogranicza widoczność
i potem nawet trudno to zmyć
Ja na nakeda w trasie nie narzekam. Nawet jak jechałem swoją Er5 na początku wakacji z płocka do warszawy i moja prędkość przelotowa praktycznie równała się z prędkości maksymalnej, to było fajnie
Broda oparta na baku i lecimy. Fakt, kark i policzki troszkę bolały, ale nie oszukujmy się, jesteśmy mężczyznami, takie coś nam nie straszne.
Reasumując, jakiego najkeda nie kupie z tych 3 i tak będę raczej zadowolony
różnica będzie tylko w sposobie prowadzenia maszyn, a współczynnik banana na twarzy i tak osiągnie maksimum 
Muchy mi nie straszne, gorzej z osami i tym podobnymi. Jak przy dużej prędkości takowa istota rozbije się o kask to cały budyń ze środka ogranicza widoczność

Ja na nakeda w trasie nie narzekam. Nawet jak jechałem swoją Er5 na początku wakacji z płocka do warszawy i moja prędkość przelotowa praktycznie równała się z prędkości maksymalnej, to było fajnie

Broda oparta na baku i lecimy. Fakt, kark i policzki troszkę bolały, ale nie oszukujmy się, jesteśmy mężczyznami, takie coś nam nie straszne.
Reasumując, jakiego najkeda nie kupie z tych 3 i tak będę raczej zadowolony

- Kubson
- Świeżak
Kubson napisał(a):Muchy mi nie straszne, gorzej z osami i tym podobnymi. Jak przy dużej prędkości takowa istota rozbije się o kask to cały budyń ze środka ogranicza widocznośći potem nawet trudno to zmyć
![]()
Jak o szybkę się rozbije, to jeszcze nic, mi raz osa wleciała pod kask i użądliła w szyję

Kubson napisał(a):Broda oparta na baku i lecimy.
Fachowo to siÄ™ nazywa pozycja na glonojada

Kubson napisał(a):współczynnik banana na twarzy i tak osiągnie maksimum
Nie jestem obiektywny, ale największy banan na twarzy byłby na pewno na V2

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
moja tam bardzo chwali miejsce pasażera na tl a ma 175cm wzrostu dziwna jest woli to niż miejscówkę na fazer 600 gaźnikowy
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Ja mam czarną er-ę, kupując motocykl nie brałem pod uwagę kawasaki, ale ten piękny warkot silnika i komfort z jazdy sprawiły, że po prostu zakochałem się w tej maszynie, mam poszerzoną kierownicę, niższe niż w oryginale lusterka (chrom) i fajną owiewkę. Polecam w 100% 

- creez
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości