Zobacz wÄ…tek - [A1] orientacyjna cena sprzetu
NAS Analytics TAG

[A1] orientacyjna cena sprzetu

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

[A1] orientacyjna cena sprzetu

Postprzez vcppp_p » 26/3/2007, 16:51

Witam
myślałem o zrobieniu A1, niestety nie mam pojęcia ile może kosztować motorek w tej kategorii (mowa oczywiście o używanym). Wiem ze jest cała masa czynników które na to wpływają ale interesuje mnie przedział cenowy, mam nadzieje ze mogę liczyć na Waszą pomoc.

Pozdrawiam
vcppp_p
Świeżak

Postprzez CalibraHunter » 26/3/2007, 17:24

proponuje lepsze rozwiazanie, tak, zeby samemu tez ruszyc glowka... A1 obejmuje motocykle (biorac juz 50ccm za minimum) od 50 - 125 ccm. Wejdz na Allegro do dzialu "motoryzacja" a nastepnie "motocykle". Wybierz kategorie motocykli, jaka jestes zainteresowany, a nastepnie po lewej stronie w szukaniu zaawansowanym wpisz sobie pojemnosc od 50 do 125 ccm. Wyswietli Ci sie wszystko, czego pragniesz :D Dla ulatwienia potem kliknij sobie na "cena" - wtedy rekordy wyswietla Ci sie w kolejnosci od najtanszego, do najdrozszego. Operacje mozesz powtarzac we wszystkich kategoriach... Myslama, ze potrafisz to robic :)
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê