[Aprilia RSV4 Factory APRC SE] Aprilia RSV4 APRC Spec
• Strona 1 z 1
[Aprilia RSV4 Factory APRC SE] Aprilia RSV4 APRC Spec
Dyskusja na temat: Aprilia RSV4 APRC Special Edition - elektrotucznik
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Aprilia RSV4 APRC Special Edition - elektrotucznik
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Aprilia RSV4 APRC Special Edition - elektrotucznik
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Gdzie są redaktorzy którzy kiedyś pisali artykuły,pozwalniali się?
Teraz jakieś same dziwne nazwiska,Mixovski,Harley Dawidson,Boczki i inne..?:)<br><hr>??
Teraz jakieś same dziwne nazwiska,Mixovski,Harley Dawidson,Boczki i inne..?:)<br><hr>??
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się z Tobą! Też nienawidzę, jak mi mówią "Boczek"! Z racji tego, że mamy podobne poglądy, pozwalam Ci, abyś mówił do mnie "Baltazar". Pozdro!<br><hr>Boc..eee tzn Łukasz TomanekKomentatorzy napisał(a):Gdzie są redaktorzy którzy kiedyś pisali artykuły,pozwalniali się?
Teraz jakieś same dziwne nazwiska,Mixovski,Harley Dawidson,Boczki i inne..?:)<br><hr>??<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekaw jestem ilu zawodników skusi się na to cudo w przyszłym sezonie... Gdyby jeszcze tylko istniał importer z prawdziwego zdażenia to o obecność na torze kilku sztuk można by być spokojnym.<br><hr>107
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/sport/mmp/Powiedzieli_przed_Mostem/michalczewski_wyprzedzanie_wyscig_superbike_brno_ii_runda_wmmp_k_mg_0467.jpg.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/sport/mmp/Powiedzieli_przed_Mostem/michalczewski_wyprzedzanie_wyscig_superbike_brno_ii_runda_wmmp_k_mg_0467.jpg.html</a><br><hr>ten co go wyprzedził w Brnie podczas wyścigu 

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakby się czytało opis gry, na dodatek nie symulatora a jakiejś arkadówki. APRC SE? Jestem na nie.<br><hr>s.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Drogi Tomku, jeśli ktoś za Ciebie się nie podszył, to rozumię że następne Twoje artykóły będą podpisane Łukasz "Baltazar" Tomanek?:)<br><hr>czylyKomentatorzy napisał(a):Gdzie są redaktorzy którzy kiedyś pisali artykuły,pozwalniali się?
Teraz jakieś same dziwne nazwiska,Mixovski,Harley Dawidson,Boczki i inne..?:)<br><hr>??<br>Komentatorzy napisał(a):Zgadzam się z Tobą! Też nienawidzę, jak mi mówią "Boczek"! Z racji tego, że mamy podobne poglądy, pozwalam Ci, abyś mówił do mnie "Baltazar". Pozdro!<br><hr>Boc..eee tzn Łukasz Tomanek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tym tokiem myślenia można powiedzieć, że "motocykl" nie istnieje ;]<br><hr>czytający wszystkoKomentatorzy napisał(a):Gdzie są redaktorzy którzy kiedyś pisali artykuły,pozwalniali się?
Teraz jakieś same dziwne nazwiska,Mixovski,Harley Dawidson,Boczki i inne..?:)<br><hr>??<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
opis mało ciekawy, ale przynajmniej bardzo rzeczowy. APRC SE? jestem na tak<br><hr>czytający wszystkoKomentatorzy napisał(a):Jakby się czytało opis gry, na dodatek nie symulatora a jakiejś arkadówki. APRC SE? Jestem na nie.<br><hr>s.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hahaha dobre panie Michalczewski :]<br><hr>kurczak_pindolKomentatorzy napisał(a):<a href="http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/sport/mmp/Powiedzieli_przed_Mostem/michalczewski_wyprzedzanie_wyscig_superbike_brno_ii_runda_wmmp_k_mg_0467.jpg.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/sport/mmp/Powiedzieli_przed_Mostem/michalczewski_wyprzedzanie_wyscig_superbike_brno_ii_runda_wmmp_k_mg_0467.jpg.html</a><br><hr>ten co go wyprzedził w Brnie podczas wyścigu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fajnie będzie widzieć jak kierowca po sezonie na takim motocyklu wsiądzie na zwykłą 125 aby pojechać do sklepu po mleko i przy ruszaniu wywali orła na plecy bo mu komputer nie przymknął przepustnicy
. Gdzie tu miejsce dla umiejętności kierowcy? Na torze już znika rywalizacja kierujących a zaczyna się walka komputerów. Masakra<br><hr>Młody

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zostaje enduro, cross, supermoto.<br><hr>abcKomentatorzy napisał(a):Fajnie będzie widzieć jak kierowca po sezonie na takim motocyklu wsiądzie na zwykłą 125 aby pojechać do sklepu po mleko i przy ruszaniu wywali orła na plecy bo mu komputer nie przymknął przepustnicy. Gdzie tu miejsce dla umiejętności kierowcy? Na torze już znika rywalizacja kierujących a zaczyna się walka komputerów. Masakra<br><hr>Młody<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl