Pomocy Yamaha R6
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Pomocy Yamaha R6
Witam wszystkich po zimie chce kupić motocykl mianowicie R6 , dojazd do szkoły , robota i te sprawy . Jest jeden problem mam prawko kat A1 a do A jeszcze trochę czasu zostało. Nie mam zamiaru kupować 125 ponieważ po jednym sezonie nawet nie całym znudzi się . Są awaryjne i kosztują tyle co w miarę dobry motocykl . Chciał bym kupić R6 używaną do 13tyś resztę chcę włożyć w ubranie . Słyszałem że ponoć są jakieś blokady bym mógł schować na pewien czas moc . Ale nie jestem pewny czy takie coś w rzeczywistości jest wykonalne proszę o pomoc w tej sprawie ewentualnie jakieś porady ale nie typu kup skuter . Pozdrawiam kumatych
- woda350
- Świeżak
-
grunder - Mieszkaniec forum
Ta zblokowana R6 znudzi ci sie tak samo szybko jak jakaś 125. tyle tylko że bedziesz mógł bajerowac kolegów i dupeczki pod szkoła. popieram przedmówce.

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
A Masz już jakieś doswiadczenie na moto? Czy tak chcesz po prostu R6?
CBR F4 2000r
.......?? <- czas na zmiane
.......?? <- czas na zmiane
- Grzesiek467
- Świeżak
Obecnie smigam xt350 w terenie . W przyszłości i tak będę musiał zrobić prawko kat.A . Chciał bym przyszłościowo kupić R6 bo mam w dobrym stanie nie daleko gościa znajomego który właśnie sprzedaje . Chciałem się dowiedzieć czy istnieje owa możliwość zarejestrowania w jakiś sposób tego jeżeli nie będę musiał narazie dać spokój . Pomyśle nad Ninja 250R myślę że do smigania po mieście będzie dobry.
- woda350
- Świeżak
- Grzesiek467
- Świeżak
Jest możliwość zablokowania by przypominała osiągami 125 ? Pojemnością się nie martwić chodzi tylko o to by Yamaha przypominała osiągami 125 i potem mając prawko kat A mógł ją odblokować do stanu pierwotnego . Proszę powiedzieć czy jest tylko taka możliwość ponieważ ja od siebie mogę skupić 100 procent uwagi na tym zabiegu .
- woda350
- Świeżak
Wszystko było by cacy ale aby motocykl był zaliczany do kategorii A1 musi mieć pojemność nie przekraczającą 125ccm i moc nie przekraczającą 15 KM więc kawa została zdyskwalifikowana przez nasze prawo.
Wiem nie jestem wielkim motocyklistą ale nasze prawo po części znam więc się wypowiadam w kwestii tego zakresu który opanowałem.
Wiem nie jestem wielkim motocyklistą ale nasze prawo po części znam więc się wypowiadam w kwestii tego zakresu który opanowałem.
- maniak
- Świeżak
ja pier**** . trochę żałosne pytanie ale obstawiam że szybsze kawasaki a zbiera się lepiej kawasaki .
chociaż (nie wiem czy to nie plotki) ale słyszałem o jakichś nadludzkich mocach które zrobiły mito 125 na demona o jakiejś przeogromnej ilości kucy i biorącej 600 ...
chociaż (nie wiem czy to nie plotki) ale słyszałem o jakichś nadludzkich mocach które zrobiły mito 125 na demona o jakiejś przeogromnej ilości kucy i biorącej 600 ...
-
amahay - Stały bywalec
Hehehe standardowo znowu r6 oczywiście jak co drugi temat - co z r6 , co Ty tam chcesz blokować, to nie lepiej kupić jakiś 125 lub 250, w dodatku szukasz motoru na dojazdy do pracy/szkoły/miasto, więc po cholere Ci torowy motocykl- będziesz bez sensu tylko strzelać ze sprzęgła i dusić piec. No chyba że chcesz się lansować pod tą szkołą.
- Lukas666
- Świeżak
jak ktm duke to lepiej poczekac na starszych braci - 250 /300
moim zdaniem to bedzie hit
moto nie mega super mocne. ale zwinne i lekkie
idealne dla każdego
sam bede na takiego polował.....za kilka lat jak stanieja xd

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
i będzie paliło tyle co nic !!
do miasta - ideał . czytałem też o tym większym ale już nie mogę się doczekać
w dziale : motocykl marzeń napisałbym :
gdybym miał duży garaż i miliony bym zarabiał to napewno stała by tam dalej moja sv 1000 i obok niej ktm 250/300 duke . fajnie by było jakby miał już np zmienne mapy zapłonu . chociaż z drugiej strony przy takiej mocy to chyba zbędne ... umiejętnościami można kontrolować to.
do miasta - ideał . czytałem też o tym większym ale już nie mogę się doczekać
w dziale : motocykl marzeń napisałbym :
gdybym miał duży garaż i miliony bym zarabiał to napewno stała by tam dalej moja sv 1000 i obok niej ktm 250/300 duke . fajnie by było jakby miał już np zmienne mapy zapłonu . chociaż z drugiej strony przy takiej mocy to chyba zbędne ... umiejętnościami można kontrolować to.
-
amahay - Stały bywalec
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości