GSR - biegi nie wchodzą do końca???
• Strona 1 z 1
GSR - biegi nie wchodzą do końca???
witam!
jestem nowy na forum wiec prosze o wyrozumialosc starych wyjadaczy.
dzisiaj poszedlem do garazu gdyz chcialem sobie odpalic maszynke i ogolnie popatrzec na nia. Zauwazylem ze biegi 3, 5, 6 wchodza na postoju ciezko tak jakby nie do konca... lecz gdy na tym konkretnym biegu popuscilem sprzeglo bieg wkleszczal sie do konca... moze ktos mi podpowiedziec czy to normalne w takich temperaturach jakie teraz mamy?? pozdr
jestem nowy na forum wiec prosze o wyrozumialosc starych wyjadaczy.
dzisiaj poszedlem do garazu gdyz chcialem sobie odpalic maszynke i ogolnie popatrzec na nia. Zauwazylem ze biegi 3, 5, 6 wchodza na postoju ciezko tak jakby nie do konca... lecz gdy na tym konkretnym biegu popuscilem sprzeglo bieg wkleszczal sie do konca... moze ktos mi podpowiedziec czy to normalne w takich temperaturach jakie teraz mamy?? pozdr
-
szychagno - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
To normalne... i to nie tylko przy takiej temperaturze. Na postoju wrzuca się 1 bieg i jedziesz a reszta w trakcie jazdy więc nie maa się czym przejmować.
- jacek12212
- Świeżak
-
odpalajacc tak jak to nazwałeś
chcialem sobie odpalic maszynke i ogolnie popatrzec na nia
to tylko szkodzisz silnikowi ...
ostatnio chyba henio, grunder albo senekkorzenna dodał posta dla czego tego nie robic
chcialem sobie odpalic maszynke i ogolnie popatrzec na nia
to tylko szkodzisz silnikowi ...
ostatnio chyba henio, grunder albo senekkorzenna dodał posta dla czego tego nie robic
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
jacek12212 napisał(a):To normalne... i to nie tylko przy takiej temperaturze. Na postoju wrzuca się 1 bieg i jedziesz a reszta w trakcie jazdy więc nie maa się czym przejmować.
ok dzieki kolego, w sumie masz racje, troche sie uspokoilem. pzdr
a reszcie "POMOCNYM" forumowiczow dziekuje za antyfachowa pomoca.
-
szychagno - Świeżak
a co zle Ci odpisalem? To powiem tyle w motocyklu biegi wrzuca sie na zywca nie ma synchronizatorow dlatego biegi oprocz 1 wrzuca sie podczasa jazd.
-
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości