Motocykl z silnikiem V
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Motocykl z silnikiem V
Witam
Zamierzam kupić motocykl z silnikiem w układzie V - sportowy lub naked, możecie mi coś poradzić, narazie oglądałem sv, vtr i tl (czy oprócz vfr, ducati, buell, vx ntv, bt, mt jest coś jeszcze o czym zapomniałem) a mam tylko 6tys ale jak na zimowe ceny to chyba jeszcze nie tak źle...
Nie będzie to mój pierwszy pojazd...
Zamierzam kupić motocykl z silnikiem w układzie V - sportowy lub naked, możecie mi coś poradzić, narazie oglądałem sv, vtr i tl (czy oprócz vfr, ducati, buell, vx ntv, bt, mt jest coś jeszcze o czym zapomniałem) a mam tylko 6tys ale jak na zimowe ceny to chyba jeszcze nie tak źle...
Nie będzie to mój pierwszy pojazd...
- hdrad1
- Świeżak
jak sportowa v-ka to jedynie aprilia rsv (jak ducat juz odpadl) ale to raczej z 16 tys...
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
-
mognilwo - Świeżak
Jak już nie masz za dużo siana to jest to dobra opcja. Podobno najlepiej jest wyrwać coś po pierwszych ślizgach na wiosnę. Zawsze to taniej i jeśli masz trochę pojęcia to sam sobie naprawisz. Trzeba uważać aby rama była cała.
Znajomy kupił rok temu powypadkowe Virago. Właściwie odkupił od kolegi - ktoś wymusił pierszeństwo i przywalił w auto. Kolega wziął kasę z ubezpieczenia, za którą kupił nowe moto.
W motocyklu został wymieniony cały przód. Z tego co wiem śmiga aż miło. A sprzęt był dosłownie za grosze..
Znajomy kupił rok temu powypadkowe Virago. Właściwie odkupił od kolegi - ktoś wymusił pierszeństwo i przywalił w auto. Kolega wziął kasę z ubezpieczenia, za którą kupił nowe moto.
W motocyklu został wymieniony cały przód. Z tego co wiem śmiga aż miło. A sprzęt był dosłownie za grosze..
-
bryk77 - Stały bywalec
dokładnie
to sie często opłaca
jak siedziałem na allegro i ogladałem crossówki. to mozna kupic identyczne z np tłoczkiem do wymiany za 1000 zł taniej gdzie tłok kosztuje powiedzmy 400 zł :d zawsze kilka stówek do przodu. ale mało tego że oszczędzamy $$ to jeszcze masz pewnosc na czym smigasz. czyli kupujesz i ew malujesz i wiesz ze ci za miesiac czy dwa nie powychodzi rdza

jak siedziałem na allegro i ogladałem crossówki. to mozna kupic identyczne z np tłoczkiem do wymiany za 1000 zł taniej gdzie tłok kosztuje powiedzmy 400 zł :d zawsze kilka stówek do przodu. ale mało tego że oszczędzamy $$ to jeszcze masz pewnosc na czym smigasz. czyli kupujesz i ew malujesz i wiesz ze ci za miesiac czy dwa nie powychodzi rdza

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
-
TroyaN1984 - Świeżak
jesli chcesz fajny motocykl szukaj ducati monstera do tego jeszcze jakies fajne sportowe tlumiki i gwarantuje ci 100% frajde a i jeszcze jedno niesluchaj jak ktos ci mowi ze awaryjne pierdola wyssana z palca jedyny mankamen ducati to taki ze czasami trzeba poromawiac z nim i poglaskac 

- tylki
- Świeżak
C-bool napisał(a):@up
Dokładniej czytaj temat, autor ma 6000 PLN na motocykl... Za tyle to by jedynie dostał dobre tłumiki z układem do monstera
Grzesiek , co Cię skłoniło do avatara z Audi ?
za 6000 zł jest nawet jakiś monster ale raczej bym nim nie chciał jeździć :p i niestety 900 http://moto.allegro.pl/ducati-monster-9 ... 66521.html
-
amahay - Stały bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości