Pijany rowerzysta nie straci prawa jazdy.
• Strona 1 z 1
Pijany rowerzysta nie straci prawa jazdy.
Nareszcie zdjęli te łańcuchy z mózgów.
Jak dla mnie pięknie, a co Wy o tym sądzicie ?
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/277446
Jak dla mnie pięknie, a co Wy o tym sądzicie ?
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/277446
-
turboponczek - MEGA TROLL
Jakiś czas temu już to wymyślili . Zmienia to tyle ,że jak będę miał gdzieś pojechać rowerem np, po dwóch browarach to nie będę miał oporu. Z jednej strony pomysł, nietrafiony bo nawalony gość na rowerze może tak samo syfu narobić co inny pojazd, strata karty rowerowej chyba nikogo nie zniechęci
Znam osobę ,która za jazde po pijanemu na rowerze poszła do pierdla , to już jest gruba przesada.

Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
heh u nas też pewien pijaczek niedawno poszedł do pierdla za jazde po pijaku na rowerze tyle że sporo razy go "capneli" a przez kogo, przez pewna starą kur*** bo tylko tak ją można teraz nazwac, ciągle dzwoniła po psiarnie i w koncu mu sie nazbierało
-
andrzej551 - Bywalec
Bezsens jakiś.. Nigdy za kółko nie wsiadam po pijaku, a na rowerze mi się zdarzyło będąc u babci na wsi. A na wsi jak to na wsi... jedzie się do sklepu, a tam kilku znajomych. Dwa piwa, pogaduchy i tak się tam życie toczy. Za to, że po dwóch piwach na rower wsiadam mam prawko stracić? Rozumiem mandat w postaci kary pieniężnej, ale bez przesady.
-
bryk77 - Stały bywalec
bryk77 napisał(a):Bezsens jakiś.. Nigdy za kółko nie wsiadam po pijaku, a na rowerze mi się zdarzyło będąc u babci na wsi. A na wsi jak to na wsi... jedzie się do sklepu, a tam kilku znajomych. Dwa piwa, pogaduchy i tak się tam życie toczy. Za to, że po dwóch piwach na rower wsiadam mam prawko stracić? Rozumiem mandat w postaci kary pieniężnej, ale bez przesady.
Bezapelacyjnie do samego końca sie z Tobą zgadzam

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
• Strona 1 z 1