SUZUKI INAZUMA vs HONDA SEVEN FIFTHY...?
• Strona 1 z 1
SUZUKI INAZUMA vs HONDA SEVEN FIFTHY...?
Witam zasypanych śniegiem Bikerów.
Zawieszam oko na suzi inazumie oraz hondzie cb
Proszę o podpowiedź względem wyboru kierujac się wygodą w użytkowaniu nie tylko do latania wokół komina ale i mała turystyka może(komfort jazdy ,długa trasa na raz itp.)Rocznik mnie interesujacy to około 2000 -a"propos, awaryjmosć- jak te modele w tym roczniku.
Z góry dzięki.
Krzysiek
Zawieszam oko na suzi inazumie oraz hondzie cb
Proszę o podpowiedź względem wyboru kierujac się wygodą w użytkowaniu nie tylko do latania wokół komina ale i mała turystyka może(komfort jazdy ,długa trasa na raz itp.)Rocznik mnie interesujacy to około 2000 -a"propos, awaryjmosć- jak te modele w tym roczniku.
Z góry dzięki.
Krzysiek
- krys1313
- Świeżak
-
mognilwo - Świeżak
z tego co ja wiem to np honda ma hydraulicznie regulowane luzy zaworowe, imazuma ma za silnik starego niezniszczalnego olejaka wiec zawory co 6 tys. powiem ci tyle kup co znajdziesz w lepszym stanie
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
inazuma...piękny motocykl. Jechałem kiedyś jednym - ładnie ciągnie od dołu Ja bym brał inazume
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
CB750 jest bezawaryjna, jedyne co przy niej trzeba robic to wymienac olej w silniku.
Zrobilem taka ponad 20kkm i wymienilem tylko linke gazu bo woda dostala sie do pancerza i zgnila. Po za tym tylko klocki, opony, olej i nic wiecej.
Malo pali przy spopkojnej jezdzie tak do 130 kolo 5,5 litra. Na inazumie nie jezdzilem, ale CB moge polecic.
A gdybys sie zdecydowal na taka to mam do sprzedania. Bo juz kupilem nowe moto.
Zrobilem taka ponad 20kkm i wymienilem tylko linke gazu bo woda dostala sie do pancerza i zgnila. Po za tym tylko klocki, opony, olej i nic wiecej.
Malo pali przy spopkojnej jezdzie tak do 130 kolo 5,5 litra. Na inazumie nie jezdzilem, ale CB moge polecic.
A gdybys sie zdecydowal na taka to mam do sprzedania. Bo juz kupilem nowe moto.
929
-
cycu_rsko - Moderator
Też miałem taki sam dylemat inazuma czy seven fifty i wybrałem CB750.
Najlepiej jakbys się przejechał bo to zależy na czym lepiej się czuje. Ja wybrałem sevenke i jestem bardzo zadowolony moto jest masywne no i mocy ma odpowiednio.
Jak masz blisko do cycu_rsko to nie zastanawiaj się dogadaj a nie bedziesz załował ....
Najlepiej jakbys się przejechał bo to zależy na czym lepiej się czuje. Ja wybrałem sevenke i jestem bardzo zadowolony moto jest masywne no i mocy ma odpowiednio.
Jak masz blisko do cycu_rsko to nie zastanawiaj się dogadaj a nie bedziesz załował ....
- marcin_z
- Świeżak
No ja dziadostwa nie mam. Oczywiscie nie jest idealne i na start nowy wlasciciel bedzie musial cos tam zrobic, ale raczej sa to pierdoly, typu wymiana lusterek bo jedno mi ktos ukradl... No i standart, olej i filtr, a po za tym to moto jest sprawne i w zasadzie w kazdej chwili mozna na nie siadac i jechac
929
-
cycu_rsko - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości