zx vs gsxr
• Strona 1 z 1
zx vs gsxr
Panowie tak jak w temacie zx10 2004-05 lub gsxr1000k3,k4..temat był juz poruszany nie raz ale prosił bym o opinie uzasadnione.mam tam swoje''za i przeciw''.dobrze by było by wypowiedzał sie ktos kto ma lub miał z tymi motocyklami do czynienia.Poz
- Lukasz1234
- Świeżak
co Ty wniosłes tym postem..''obydwa sa straszne''.nie kum kogos wypowiadając sie nie majac nic w swej wypowiedzi co wniosło by cos do tematu.
- Lukasz1234
- Świeżak
Obydwa bardzo mocno ciÄ…gna od dolu k4 1000 po zdjeciu TRE idzie z gazu na kolo nawet na 3.
ZX10 ma bardzo dlugie pierwsze przelozenie do 170.
A tak przy okazji k4 na sprzedaż:
http://moto-garage.pl/oferta/zobacz/5
ZX10 ma bardzo dlugie pierwsze przelozenie do 170.
A tak przy okazji k4 na sprzedaż:
http://moto-garage.pl/oferta/zobacz/5
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Seba_ER5
kto Ci w polsce kupi za tyle kasy motocykl ? każdy szuka gixxa k3 w granicach 14 tysi
a za dobry sprzęt trzeba zapłacić. tez z Twojej aukcji jest zacny
kto Ci w polsce kupi za tyle kasy motocykl ? każdy szuka gixxa k3 w granicach 14 tysi

a za dobry sprzęt trzeba zapłacić. tez z Twojej aukcji jest zacny

- bochen_team
- Świeżak
Mam K3. Według mnie jest dużo wygodniejszy od dychy co dla osób powyżej 180 cm nie jest bez znaczenia.
Silnik nie do zarżnięcia, skrzynia też no i do wygłupów też pierwsza liga.
Super owiany. Dajesz tylko wyższą szybę i lecisz w trasę aż miło
ZX 10r jest wg. mnie większym nerwusem (mimo że w swoim k3 zalożyłem dwa zęby mniej na zębatce przedniej) Ogólnie mniej mi leżał ze względu na pozycję (bardziej bym ją porównał do np R6)
No ale dych z tych lat ma wyglÄ…d rzucajÄ…cy na kolana.
Super owiany. Dajesz tylko wyższą szybę i lecisz w trasę aż miło
ZX 10r jest wg. mnie większym nerwusem (mimo że w swoim k3 zalożyłem dwa zęby mniej na zębatce przedniej) Ogólnie mniej mi leżał ze względu na pozycję (bardziej bym ją porównał do np R6)
No ale dych z tych lat ma wyglÄ…d rzucajÄ…cy na kolana.
- Gregorgsxr
- Świeżak
Seba_ER5
kto Ci w polsce kupi za tyle kasy motocykl ? każdy szuka gixxa k3 w granicach 14 tysi Very Happy
a za dobry sprzęt trzeba zapłacić. tez z Twojej aukcji jest zacny Smile
Za 14 kupisz trupa... Dobre motocykle sie cenią. Niedawno wlasnie sprzedał k4 za 22.000zł. Będzie smigac po warszawie. Jak chcesz latac klamotem zrobionym na szpachle to prosze bardzo.
Polemizowałbym

-
Jeden i drugi to straszny furiat pod względem oddawania mocy, ale ZX10R to urodzony psychopata. Jeśli szukasz narwanego motocykla, bierz dyche. GIXX jest nieco wygodniejszy (o ile w tych przypadkach można mówić o jakiejkolwiek wygodzie) i bardziej okrzesany od Kawy. Wszystko zależy co preferujesz.
|1000RR 2006r| | http://www.bikepics.com/members/kubcys/
-
Kvba - Świeżak
Jak Twoim zdaniem powinien zadać to pytanie?
Moim zdaniem w miarę normalnie zdefiniował to czego chce się dowiedzieć.
Moim zdaniem w miarę normalnie zdefiniował to czego chce się dowiedzieć.
- Gregorgsxr
- Świeżak
eneasz napisał(a):obydwa sa straszne, jesli pytasz na forum to raczej nie dla ciebie, potencjalny kupic tych maszyn nie pyta, potencjalny kupiec wie
AMEN!
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Chłopie daj se na luuz z Twoją troską ,przestan sie juz produkowac.Cwaniaczysz bo masz nabite 1367 postów..?Tak naprawde ch...wiesz stary.Przypomnij sobie jak kupowałes zx6 jakie Ty wtedy zadawałes banalne pytania..pamietam to jak dzis.Zreszto nikt nie jest ułomny komus tu cos doradziłes?chyba nie! to co wyczytasz lub usłyszysz.wiesz,że gdzies dzwoni tylko nie wiesz w jakim kosciele.A propos tematów one powtarzały sie,i bedą powtarzac.W nastepnym moim temacie zapytam Ciebie jak zbudowac dom,poczytasz''muratora''i mi doradzisz ok.(skoro dyskusje na temat moto nudza)Ci którzy wniesli cos do tematu badz prubowali dzeki serdeczne.Poz
- Lukasz1234
- Świeżak
Seba_ER5
Za 14 kupisz trupa... Dobre motocykle sie cenią. Niedawno wlasnie sprzedał k4 za 22.000zł. Będzie smigac po warszawie. Jak chcesz latac klamotem zrobionym na szpachle to prosze bardzo.
jestem swiadomy ze za 14 tysi nie kupi sie nic ciekawego.
napisałem tylko ze wiekszość polakow szuka jak najtaniej a pozniej wychodzi tak ze sie dopłaca kilka tysi bo wynikły dziwne sytuacje.
za 22kafle nie kupiłbym K4, nawet gdyby był nowy w skrzyni,
pewnie kupił go ktos kto poprostu był zakochany w tym modelu i chce pojezdzić nim znacznie dluzej...
- bochen_team
- Świeżak
2 w tej cenie sprzedal pierwszy mial przebieg certyfikowany 9 drugi mial certyfikowany 5-6.
P.S. obczaj ceny za granicÄ….
P.S. obczaj ceny za granicÄ….
-
da się kupić dobry motor tanio w pl to raz i wcale nie będzie to ulep. 2 wasze porady na temat motocykli już mnie zaczynają drażnić, co to kogo obchodzi co kto chce kupić boze. czym wcześniej jeździłeś?
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
da się kupić dobry motor tanio w pl to raz i wcale nie będzie to ulep.
Na pewno sie da kumpla przypilo drugiego i k3 1000 bezwyp. przebieg okolo 20000. z dodatakowymi tarczami wydechem etc. oddal za 14.000zł
-
na temat gixa powiem Ci tylko tyle ile sie nim przejechalem, czyli jakis kilometr...siedzi sie zancznie nizej niz na zx ale czy to oznacza, że lepiej...według mnie nie. Na zx czujesz ze jedziesz fajna krówką:) przewaznie zmieniałem motory co roku ale zx sobie zostawiam na drugi sezon.....piekna maszynka:)
ZX10r
- Husarr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości