Kawasaki kmx 125
• Strona 1 z 1
Kawasaki kmx 125
Witam !
http://allegro.pl/ladne-kawasaki-kmx-12 ... 58411.html
Dzwoniłem do właściciela i mówi że wszystko jest ok tylko że do wymiany układ napędowy. Warto się w to pakować ? Kupić moto wymienić zębatki i śmigać?
http://allegro.pl/ladne-kawasaki-kmx-12 ... 58411.html
Dzwoniłem do właściciela i mówi że wszystko jest ok tylko że do wymiany układ napędowy. Warto się w to pakować ? Kupić moto wymienić zębatki i śmigać?
- pablo1212
- Świeżak
Czy warto pakować się w ten sprzęt to sam stwierdź szukając w dziale oFFroad o KMX.
Byś jeszcze spytał o tłok, czy była już robiona selekcja itp. A czy warto to ty stwierdź sam, fakt cena kusi. Tylko żeby potem nie było na forum za 2 miechy: pablo1212 Kawasaki KMX zgasł i nie odpala. POMOCY! albo Kawa mi się rozleciała... ITP. Ma swoje lata i niewiadomo jak właściciel o nią dbał. Ledwie widze ale chyba opona z tyłu łysa.
Pomyśl również o MTX 125 i DT 125.
Byś jeszcze spytał o tłok, czy była już robiona selekcja itp. A czy warto to ty stwierdź sam, fakt cena kusi. Tylko żeby potem nie było na forum za 2 miechy: pablo1212 Kawasaki KMX zgasł i nie odpala. POMOCY! albo Kawa mi się rozleciała... ITP. Ma swoje lata i niewiadomo jak właściciel o nią dbał. Ledwie widze ale chyba opona z tyłu łysa.
Pomyśl również o MTX 125 i DT 125.
-
grunder - Mieszkaniec forum
jezeli ten motor ci sie podoba to czemu nie. częsci eksploatacyjne sa dostepne troche ciezej jest z nietypowymi częsciami niestety. czasem trzeba sie naszukac. pozatym motor nie ma zadnych wiekszych wad
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
No o dt 125 też się zastanawiam ale te kawasaki przykuło moją uwage. W prawdzie na początku wolałem dt bo tyle się naczytałem o niezawodności i w ogóle ale o kmx 125 słyszałem te same pochwały wiec pomyślałem że bez większej różnicy są te dwa moto a i wyglądem też raczej są bardzo podobne ;p
- pablo1212
- Świeżak
jak dla mnie DT wypada nieco lepiej. moze i kmx ma nieco lepsze zawieszenie i jest seryjnie mocniejsza ale duzo traci dla mnie na wygladzie
co do awaryjnosci. ciezko mi o tym mowic bo nigdy na takim moto nie jeździlem ale wątpie zeby dorównywal DTtce bo to konstrukcja silnika jest stara jak świat i chyba do dzisiaj bez wiekszych zmian jest robiona
pozatym kmx to kawasaki... 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Siem.Polece Ci kawasaki kmx 125 sam mam takiego i jezdzi jak trzeba 2 gaz i kolo.Jeżdże rok i nic narazie nie robilem.No jedynie wymienilem tuleje w cylku i tlok nowy ale to dlatego ze mial slaba kompresje jezdzil na 1 pierscieniu.Moim zdaniem lepiej kupic moto przygotowane do sezonu bo to nie wiadomo co i jak z nim jest.
- kmx125
- Świeżak
wymiana napedu to 20 min roboty. przednia zebatka sruba ew seger. trzeba sciagnac koło i odkrecic i zakrecic z 6 srubek
i spiac spinka łancuch nie widze zadnych utrudnien
haha dowaliłes nic w nim nie robiłem tylko tuleje i tłok xD a co tam mozna duzo wiecej sie narobic
to podstawa to naczesciej sie sypie
co do przygotowanie z tym sie nie zgodze. niektórzy wyznaja taka zasade - kupic na zime trupa. odpicowac i na wiosne wyjechac igłą
ja tak robiłem. w zimie i tak nuda sie nie polata. a przynajmniej przy moto mozna posiedziec doprowadzic wszystko do ładu. i samemu przygotowac. oczywiscie kupujac moto do roboty płacisz za nie duzo mniej. czesto są aukcje ze np moto ma do wymiany tłok i gosc 800 zl np z ceny schodzi ;D a za 500 odwalisz mu remont. i 300 zł ci zostaje na dopicowanie
czesto da sie kupic na prawde fajnÄ… okazje w nie najgorszym stanie ale wymagajÄ…cy drobnych poprawek i przede wszystkim czasu ;D

haha dowaliłes nic w nim nie robiłem tylko tuleje i tłok xD a co tam mozna duzo wiecej sie narobic

co do przygotowanie z tym sie nie zgodze. niektórzy wyznaja taka zasade - kupic na zime trupa. odpicowac i na wiosne wyjechac igłą

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości