Pokrowiec na motocykl
• Strona 1 z 1
Pokrowiec na motocykl
Witam
Jutro przyjedzie do mnie długa oczekiwa nowa Yamaszka R125 i jako, że już w tym roku raczej nie pojeżdże to chcąc go zabezpieczyć na zimę w pierwszej kolejności pomyślałem o pokrowcu, tym barziej iż motor jest nowy i muszę go jak najlepiej zabezpieczyć jaki polecacie pokrowiec na motocykl? motocykl będzie stał w garażu, nię będzie mokro, ma tylko chronić przed kurzem. Pokrowców jest ogrom i każdy jak wiadomo zachęca do swojego ale żeby się dowiedzieć w praktyce jak to wygląda chciałem się spytać użytkowników tego forum, którzy pewnie już dawno wiedzą jaki ogólnie jest najlepszy i trzymają swoje maszyny pod takowym
Jeżeli chodzi o pieniądze to nie musi być najtańszy, ogólnie pokrowiec nie może kosztować majątku a przez kilka złoty w tą czy w tą nie będę ryzykował nie odpowiednim zabezpieczeniem nowego motocykla...
Pozdrawiam
Jutro przyjedzie do mnie długa oczekiwa nowa Yamaszka R125 i jako, że już w tym roku raczej nie pojeżdże to chcąc go zabezpieczyć na zimę w pierwszej kolejności pomyślałem o pokrowcu, tym barziej iż motor jest nowy i muszę go jak najlepiej zabezpieczyć jaki polecacie pokrowiec na motocykl? motocykl będzie stał w garażu, nię będzie mokro, ma tylko chronić przed kurzem. Pokrowców jest ogrom i każdy jak wiadomo zachęca do swojego ale żeby się dowiedzieć w praktyce jak to wygląda chciałem się spytać użytkowników tego forum, którzy pewnie już dawno wiedzą jaki ogólnie jest najlepszy i trzymają swoje maszyny pod takowym

Pozdrawiam
- lukasz66
- Świeżak
hmm, pod dachem to on będzie tylko czy w tym garażu jest wilgotno czy nie tego nie wiem, ogrzewany to on nie jest, hmm to prosiłbym o jakiś pokrowiec do garażu nieogrzewanego, może na wszelki wypadek żeby chronił przed wilgocią...
- lukasz66
- Świeżak
W takim razie Aquatex. Zobacz tutaj http://sklep.scigacz.pl/pokrowiec-motoc ... 6_154.html
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
ok, dzieki wielkie, w takim razie zamówię na wszelki wypadek oxford aquatex, myślę że się sprawdzi dobrzę i wszystko na nowy sezon będzie czyściutkie i suche oraz oczywiscie nie pordzewiałe...
Pozdrawiam
Pozdrawiam

- lukasz66
- Świeżak
lukasz66 napisał(a):ok, dzieki wielkie, w takim razie zamówię na wszelki wypadek oxford aquatex, myślę że się sprawdzi dobrzę i wszystko na nowy sezon będzie czyściutkie i suche oraz oczywiscie nie pordzewiałe...
Pozdrawiam
Sprawdzi siÄ™

- Plomien
- Świeżak
lukasz66 napisał(a):hmm, pod dachem to on będzie tylko czy w tym garażu jest wilgotno czy nie tego nie wiem, ogrzewany to on nie jest, hmm to prosiłbym o jakiś pokrowiec do garażu nieogrzewanego, może na wszelki wypadek żeby chronił przed wilgocią...
Ja raczej polecałbym Rumo Bike ,mozna kupic na allegro ,moze i sa troche drogie ale faktycznie posiadaja membrane ktora zapewnia oddychalnosc
- apawel12007
- Świeżak
Re: Pokrowiec na motocykl
również zastanawiam się nad zakupem pokrowca do swojej maszyny. Motocykl stoi pod zadaszeniem jednak nie jest to pomieszczenie zamknięte, dlatego zastanawiam się jaki rodzaj pokrowca wybrać. Na stronie wymoderowano link //Glenroy jest wiele modeli i zastanawiam się, który byłby najlepszy w moim przypadku. Zależy mi przede wszystkim, żeby pokrowiec chronił motor przed wilgocią i nie kosztował majątku. Musi oczywiście być porządny. Może ktoś pomoże?
- PawelMaj
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości