Zółw - opinie
• Strona 1 z 1
Zółw - opinie
Jakie macie opinie na temat "żółwi"? Jak się w tym jeździ i czy warto zakupić.
Co sądzicie o żółwiu Adrenaline: http://moto.allegro.pl/zolw-adrenaline- ... 55914.html
Co sądzicie o żółwiu Adrenaline: http://moto.allegro.pl/zolw-adrenaline- ... 55914.html
-
gruby33 - Świeżak
-
gruby33 - Świeżak
najlepiej podjedz do sklepu i przymierz samego zółwia i cały zestaw na siatce
wiadomo zółw jest wygodniejszy bo chroni tylko plecy., siatka chroni wiecej częsci ciała przed urazami. ja uzytkowalem siatke i nie była najgorsza
na pewno super ochrona. no i własnie kwestia czy masz kurtke czy chcesz tylko na lato na koszulke itp. bo kurtka tak czy siak ma ochraniacze łokci barków itp wiec bez sensu miec kilka ochron na 1 częśc ciała. a zółwik to zawsze przylega do pleców i robi jako pas nerkowy wiec taka ochrona moze byc pod kurtke jak i bez kurtki 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Nie kurtki jeszcze nie ma.
Co do zbroi to myślałem, żeby w gorące dni zakładać ją na podkoszulkę, a w zimniejsze dni pod kurtkę. Wtedy kupił bym jakaś tańszą kurtkę bez ochraniaczy.
Co do zbroi to myślałem, żeby w gorące dni zakładać ją na podkoszulkę, a w zimniejsze dni pod kurtkę. Wtedy kupił bym jakaś tańszą kurtkę bez ochraniaczy.
-
gruby33 - Świeżak
Tańsza kurtka bez ochraniaczy? Pod to zboja? Takie działanie mija się z celem. Zacznij lepiej od dobrej kurtki. Skórę (noname) dostaniesz już za 500zł. Będzie ona miała wszyte ochraniacze i niczego nie będziesz musiał pod nią zakładać - chyba, że wspomniany już żółw lub pas nerkowy. Jeśli chcesz coś bardziej uniwersalnego to kup kurtkę tekstylną - będzie się dobrze sprawować w cieplejsze dni.
-
bryk77 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości