Jakie sÄ… techniki jazdy na motocyklu ???
• Strona 1 z 1
Chodzi mi o to jak sie nazywa na jazda z nogami na kierowniku , jazda na baku i itp jedynie wiem ze tzw. cyrkiel czyli jazda na jednym kole w koło.
Z góry dzięki
Chodzi mi o to jak sie nazywa na jazda z nogami na kierowniku , jazda na baku i itp jedynie wiem ze tzw. cyrkiel czyli jazda na jednym kole w koło.
Z góry dzięki

- koki22
- Świeżak
jazda na baku to jazda na baku. Jazda z nogami na kierze to jazda z nogami na kierze. Referat na zadanie domowe piszesz z czegoÅ› czy jak??
ogólnie to jak już sie bardzo uprzesz to:
nogi na kierze to "chair" ale to nie o to chodzi by to jakoÅ› nazywac...
ogólnie to jak już sie bardzo uprzesz to:
nogi na kierze to "chair" ale to nie o to chodzi by to jakoÅ› nazywac...

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
ogólnie żena i to chciałem podkreślić już w pierwszym poście no ale cóż...niektórzy muszą robić "60 degree stand up wheelie to stoppie no hands to superman 12 o'clock" - przynajmniej na kompie w grze komputerowej... Zamiast odpalić sprzęta i zwyczajnie gumować by było płynnie, pewnie, długo i wysoko.
-
Agressor musi być
Ostatnio posypało się trochę tematów o Stuncie z głupimi pytaniami "a jak?", "czy gdy...?" itd.
Ludzie teraz przyjmują dziwny tok myślenia... "Nie, nie będę trenował podrywać na gume, bo nie wiem jak... Zapytam na forum, a nie będę się wysilał..."
Wiadome... Teoria w jakimś stopniu pomaga, no ale bez przesady... Od czytania nie nabędzie się odruchów samozachowawczych takich jak wyczucie balansu, pion i ogólne rozpoznanie w sprzęcie...
Jak ostatnio zauważyłem, mało kto myśli tak jak ja...
Dziwny ten nasz naród...

Ostatnio posypało się trochę tematów o Stuncie z głupimi pytaniami "a jak?", "czy gdy...?" itd.
Ludzie teraz przyjmują dziwny tok myślenia... "Nie, nie będę trenował podrywać na gume, bo nie wiem jak... Zapytam na forum, a nie będę się wysilał..."
Wiadome... Teoria w jakimś stopniu pomaga, no ale bez przesady... Od czytania nie nabędzie się odruchów samozachowawczych takich jak wyczucie balansu, pion i ogólne rozpoznanie w sprzęcie...
Jak ostatnio zauważyłem, mało kto myśli tak jak ja...
Dziwny ten nasz naród...

-
Arturo925 - Stały bywalec
"trick" "guma" oraz "trick" "drift" wyjdzie na wusace także
hehe

-
bo chcesz przed kolesiami pobłyszczeć niczym (*)ebaka - teoretyk?
sorry za OT, ale jak czytam takie tematy, to wegiel w piwnicy mi kiełkuje, szczególnie jeśli ktoś myli tricki z techniką (choć technika do tricków jest potrzebna)
i naucz się chłopie precyzji sformuowań, nauka naprawdę nie boli, a pomóc może i to bardzo
sorry za OT, ale jak czytam takie tematy, to wegiel w piwnicy mi kiełkuje, szczególnie jeśli ktoś myli tricki z techniką (choć technika do tricków jest potrzebna)
i naucz się chłopie precyzji sformuowań, nauka naprawdę nie boli, a pomóc może i to bardzo
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Troche boli jak czytam posty ale coz. Dla pocatkujacych ktorzy zaczynaja STUNT. Najlepiej niech zapoznaja sie z wlasna maszyna jak sie zachowuje a potem cos zaczynac probowac. Zobaczyc czy sie przelamie strach. Najczesciej to jest tak. Kupi moto, przerobi go, kupa kasy pojdzie jeden trik nie wyjdzie jego mleczaki zostaja w asfalcie i moto laduje na allegroszu. Pozdro
- Martino23
- Świeżak
Techniki tak??heheheh;)
Na 1, 2 lub 4 kołach zależy od moto lub po ślizgu po asfalcie hahahah takie udało mi się rozróżnić techniki hahaha:p
Na 1, 2 lub 4 kołach zależy od moto lub po ślizgu po asfalcie hahahah takie udało mi się rozróżnić techniki hahaha:p
Niektórzy ludzie podążają według zasad, dlaczego???
Ponieważ ich się boją.
Ponieważ ich się boją.

-
GersioZX10R - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości