Suzuki GSX 600 F warto kupic?
• Strona 1 z 1
Suzuki GSX 600 F warto kupic?
Mam mozliwosc kupienia Suzuki GSX 600 F z 1993 roku za 4 tys zl, czy warto inwestowac w ten motocykl? Co najbardziej sie w nich psuje?
- sokola
- Świeżak
a pewnie że warto! sądząc po cenie to raczej bedziesz musiał dołożyć jeszcze aby tym jeździć... sprawdź czy oleju za dużo nie bierze, cena może sugerować jakąś wade (te roczniki są po ok 5tys - 5,5tys). Te silniki sa nie do zajebania byle by olej miały, jeżeli ktoś wczesniej o to nie dbał to moze silnik byc juz dojechany i nie warto kupować... sprawdz tarcze czy są proste bo to kosztowny wydatek...
ps. to Twój pierwszy moto ma być?
ps. to Twój pierwszy moto ma być?
-
MIK - Świeżak
a jeszcze zapytam: ile ma nalatane ten GSXF?
... poproś tego gościa aby moto był zimny jak przyjedziesz... bedziesz mógł sie dowiedzieć więcej jak go odpalisz... twoje ryzyko, albo koleś jest w porządku i nie chce Cie na mine wsadzić albo tak ten moto przygotuje ze go kupisz na 100% ... ja kiedyś pojechałem po GSX F na drugi koniec polski, kupiłem niby ładne moto w przystępnej cenie ale po dojechaniu do Gdyni padła skrzynia (łożysko) potem sie okazało ze na panewkach są rysy od jeżdzenia bez oleju w silniku (to był pierwszy mój zakup, nieudany niestety) ...
... poproś tego gościa aby moto był zimny jak przyjedziesz... bedziesz mógł sie dowiedzieć więcej jak go odpalisz... twoje ryzyko, albo koleś jest w porządku i nie chce Cie na mine wsadzić albo tak ten moto przygotuje ze go kupisz na 100% ... ja kiedyś pojechałem po GSX F na drugi koniec polski, kupiłem niby ładne moto w przystępnej cenie ale po dojechaniu do Gdyni padła skrzynia (łożysko) potem sie okazało ze na panewkach są rysy od jeżdzenia bez oleju w silniku (to był pierwszy mój zakup, nieudany niestety) ...
-
MIK - Świeżak
Tak jak pisze mik... "jak kto dba,tak i ma.."
Cena jest atrakcyjna-uwazaj zeby Cie ktos nie oszukal,oblookaj dokladnie sprzeta,a jesli nie jestes pewien czy sie na tym znasz,zabierz mechanika-nawet jak dasz mu te 200zl to warto.
No a Gsx jak gsx,jak to mówia...Najtansze 200km/h
Cena jest atrakcyjna-uwazaj zeby Cie ktos nie oszukal,oblookaj dokladnie sprzeta,a jesli nie jestes pewien czy sie na tym znasz,zabierz mechanika-nawet jak dasz mu te 200zl to warto.

No a Gsx jak gsx,jak to mówia...Najtansze 200km/h

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
to zalezy ile maszz do przejechania,
ja bym uwarzał bo wydasz na paliwo i sie wkurwiszzzzz za przejechane kilometry,
ja bym uwarzał
ja bym uwarzał bo wydasz na paliwo i sie wkurwiszzzzz za przejechane kilometry,
ja bym uwarzał
- fandzoilisz
- Bywalec
Cena oczywiscie godna uwagi ale do zakupu zabierz kogoś kto sie wiecej zna na motocyklu zeby mógł ci go obejrzeć i ocenic. Jesli nie znasz nikogo w tamtej okolicy to moze kogoś na forum znajdziesz.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości