MotoGP Jerez:)
• Strona 1 z 1
MotoGP Jerez:)
Dzisiaj odbyły się kwalifikacje do jutrzejszego wyścigu w klasie MotoGP. Pierwszy rząd to Pedrosa, Rossi i Checa który bardzo dobrze wypadł również w sesjach treningowych. 2 rząd to Edwards, Stoner, Hopkins natomiast 3 to Nakano, Elias i Melandri. Broniący tytułu mistrza świata Hayden na 11 miejscu a Capirossi dopiero na 15. Zapowiadają się jutro spore emocje:). Yamaha ostro pracowała nad swoim motocyklem żeby zwiększyć jego prędkość maksymalną. Jerez nie jest szybkim torem więc szanse będą wyrównane 

-
zephyr - Świeżak
Oto wyniki klasy MotoGP
1.Rossi
2.Pedrosa
3.Edwards
4.Elias
7.Hayden
Wyścig był dobry ale niezbyt emocjonujący. Rossi prowadził od samego początku nie dając szans innym zawodnikom. Walka toczyła się jedynie o miejsca 5,6,7 w wyniku czego Hopkins wyleciał z tor i musiał zakończyć swój występ.
Osobiście podobał mi się wyścig klasy 250:). Był bardzo zacięty do samego końca. Co chwile zmieniał się prowadzący spośród grupki 4 zawodników aż w końcu ok 4 okrążeń przed końcen na prowadzenie wyszedł Loranzo i utrzymał prowadzenie do końca. 2 miejse po bardzo dobrej jeździe zajął Bautista a 3 Doviciozo. Barbera niestety wyścigu nie ukończył.
1.Rossi
2.Pedrosa
3.Edwards
4.Elias
7.Hayden
Wyścig był dobry ale niezbyt emocjonujący. Rossi prowadził od samego początku nie dając szans innym zawodnikom. Walka toczyła się jedynie o miejsca 5,6,7 w wyniku czego Hopkins wyleciał z tor i musiał zakończyć swój występ.
Osobiście podobał mi się wyścig klasy 250:). Był bardzo zacięty do samego końca. Co chwile zmieniał się prowadzący spośród grupki 4 zawodników aż w końcu ok 4 okrążeń przed końcen na prowadzenie wyszedł Loranzo i utrzymał prowadzenie do końca. 2 miejse po bardzo dobrej jeździe zajął Bautista a 3 Doviciozo. Barbera niestety wyścigu nie ukończył.
-
zephyr - Świeżak
Niestety nie mogłam obejrzeć wrrrr!
Ale słyszałam, że w 250-kach była super walka.
Mój ulubieniec w tej klasie to Bautista
Dzięki za info chłopaki.

Ale słyszałam, że w 250-kach była super walka.
Mój ulubieniec w tej klasie to Bautista

Dzięki za info chłopaki.
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
Thrillco napisał(a):no to dodam że Twój mistrzu Hayden w motoGP był na genialnej jak na niego pozycji 7mej.
Tomku....

udało mu się w zeszłym sezonie .....poprostu
ale ten ostatni wyścig tylko dlatego, że rzuciłam czar na Rossiego

Ja lubię Haydena i będę trzymać za niego kciuki, oczywiście nie mam klapek na oczach i umiem docenić wyczyny Rossiego, ale ten ma sporą rzeszę kibiców.....

Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
-
zephyr - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości