BMW R1200R jako pierwszy motocykl?
• Strona 1 z 1
BMW R1200R jako pierwszy motocykl?
Witam, proszę powiedzcie czy BMW R1200R jako pierwszy motocykl to dobry pomysł, czy dam sobie z nim rady...mam 180cm 90kg
I w ogóle co sądzicie o tym motorze?

- tombba
- Świeżak
To ciężkie moto 227kg na mokro. Mocy bym się tyle nie bał co braku poręczności. To golas za szybko nie polecisz. Kolejna sprawa to ceny części BMW. Silnik to legenda. Motocykl piękny choć ja wolałbym coś z owiewką.
-
nurofen - Świeżak
arktan napisał(a):post prowokacja?
Też mnie takie posty zastanawiają. Z jednej strony ludzie mogą nie mieć pojęcia o motocyklach ale z drugiej - są dziesiątki podobnie bzdurnych postów w tym dziale, które wystarczy przeczytać.
Żeby było na temat - nie uważam BMW R1200R za zbyt udany model na pierwsze moto. Ciężki, bez owiewek, mało dynamiczny. Kup raczej ZX12R. Nie zawiedziesz się i nie będziesz musiał szybko zmieniać sprzęta. Jak uda ci się przejeździć pierwsze 3 dni to twoje szanse na przeżycie zaczną rosnąć. Ah no i nie zapomnij zarejstrować go na 125. Wtedy można śmigać na A1 a w tym modelu jest to bardzo proste - wystarczy w papierach zamazać ostatnie 0 korektorem.
- Aimar
- Świeżak
erłan juz byl,k1200r tez,teraz czekamy na prowokacje z b-kingiem i busą.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Kolego zobacz sobie na dane techniczne,osiągi,ceny serwisów(czesci) itd itp.
Zastanów się dobrze i odpowiedz sobie czy ten motocykl(BMW R1200R)jest dla Ciebie!!!
To co nam się podoba wcale nie znaczy,że sie dla nas nadaje !!!
Zastanów się dobrze i odpowiedz sobie czy ten motocykl(BMW R1200R)jest dla Ciebie!!!
To co nam się podoba wcale nie znaczy,że sie dla nas nadaje !!!
Była jest i bedzie yamaha
-
mirecki - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości