szukam mechanika z okolic Włocławka Torunia Koła Konina
• Strona 1 z 1
szukam mechanika z okolic Włocławka Torunia Koła Konina
Witam!!! Panowie potrzebuje porady
Posiadam Honde CR 500 z uszkodzoną elektryką nie mam iskry gość który miał mi to zrobić wali troszkę w hu.. szukam kogoś dla kogo ten motocykl nie stanowi problemu jeżeli chodzi naprawę no i ogólnie chciałbym doprowadzić ją do stanu takiego jak trzeba bo mi jej szkoda...
ci co maja to moto zrozumiejÄ…
Posiadam Honde CR 500 z uszkodzoną elektryką nie mam iskry gość który miał mi to zrobić wali troszkę w hu.. szukam kogoś dla kogo ten motocykl nie stanowi problemu jeżeli chodzi naprawę no i ogólnie chciałbym doprowadzić ją do stanu takiego jak trzeba bo mi jej szkoda...
ci co maja to moto zrozumiejÄ…
Ostatnio edytowano 13/11/2010, 17:22 przez berry82, łącznie edytowano 1 raz
- berry82
- Świeżak
po 1 zła nazwa tematu - nic nie mówi.
po 2 mogłes to wstawic gdzie indziej
po 3 zapoznaj sie z regulaminem
najlepiej pytaj kogos ze swojego regionu tak na oko widze że nie bardzo są tu ludzie blisko ciebie no i nie kazdy da rade Ci to naprawic a jak nawet ktos by sie pokusił o dojazd do Ciebie to nikt ci nie zrobi wszystkiego od ręki. dam ci rade - oddaj do porządnego serwisu i tyle
po 2 mogłes to wstawic gdzie indziej
po 3 zapoznaj sie z regulaminem
najlepiej pytaj kogos ze swojego regionu tak na oko widze że nie bardzo są tu ludzie blisko ciebie no i nie kazdy da rade Ci to naprawic a jak nawet ktos by sie pokusił o dojazd do Ciebie to nikt ci nie zrobi wszystkiego od ręki. dam ci rade - oddaj do porządnego serwisu i tyle

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
mam kolege w Chelmnie zajmujÄ…cego sie crosowkami, jak chcesz moge podeslac Tobie nr na PW
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Nie daleko Turku jest gość który myślę że podoła twojemu wyzwaniu, stoją u niego wszelakiej maści maszynki, od wyczynowych crossów, poprzez quady duale aż po hayabusy ;p jak chcesz mogę ci na pw numer podać, może gdzieś mam.
- matm117
- Świeżak
No tu mamy jakiś nowy warsztat motocykli we włocławku, sprawdź, potem napisz czy dal rade
http://motocykle-serwis.wloclawek.pl (otwórz link)

http://motocykle-serwis.wloclawek.pl (otwórz link)
- b2ck
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości