Yamacha R6 czy Honda CBR 600 RR??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Myślisz że laska to nie ma co wsiadac na sporta???!!!!!!!!! Możesz jeżdzic 10 lat na ścigu i rozdup.... sie na pierwszym lepszym zakręcie czego oczywiście ci nie życze!! mozesz miec doswiadczenie a wdup... w ciebie koles który bedzie uważał ze ma pierwszeństwo. nie gadaj mi że nie mam doświadczenie bo chłopczyku juz 5 lat jeżdże różnymi motocyklami w tym także na sportach. I nie mówie o 1000 pojemności tylko 600. I wydaje mi sie ze pisze chłopak który ma naście lat i wydaje mu sie że nabrał doświadczenia. I nie pisz że kupuje sporta dla lansu. Widziałam zapewne wiecej niz Ty widziałam nie jeden wypadek tez z udziałem motocyklistów z perspektywy karetki pogotowia. Nie kazdy kupuje sciga zeby na nim zapierd... jezdze ostroznie a czemu sport ?? bo takie mi sie podobaja. a zaraz i tak pewnie mi dowalisz ze jak chce jezdzic ostroznie to polecasz mi skuterek. Powodzenia.
- EwELA
- Świeżak
EwEla bierz motocykl z fabryki fortepianów. Te wszystkie różne opinie na temat yamahy są z palca wyssane, 2-ka sie pierd... jak ktoś nie szanuje sprzęta.
-
mognilwo - Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Kiedys supersporty (jeszcze konstrukcje z lat 97-2000) kojarzyly sie z niszczycielami i strachem. Tylko nieliczni mogli pozwolic sobie na taka maszyne - byli brani za szalencow, doswiadczenie pozwalalo im na latanie terroryzowanie miasta etc... ale ludzie czuli przed nimi respekt. Teraz jest mania na ogromne pojemnosci, co raz wiecej burakow kupuje "scigacze" na 1 moto tylko po to aby sie lansowac. I po co to? Gdzie ten klimat? Widzisz jadacego sporta i nie wiesz czy to motocyklista czy koles, ktory tylko sie lansuje przed szkola.
Inni też czytają artykuły

Wywrotka to nie wstyd, ważne żeby wstać i dalej gnać!
-
Dikey - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości