Zobacz wÄ…tek - Yamacha R6 czy Honda CBR 600 RR??
NAS Analytics TAG

Yamacha R6 czy Honda CBR 600 RR??

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Postprzez EwELA » 2/12/2010, 20:15

Myślisz że laska to nie ma co wsiadac na sporta???!!!!!!!!! Możesz jeżdzic 10 lat na ścigu i rozdup.... sie na pierwszym lepszym zakręcie czego oczywiście ci nie życze!! mozesz miec doswiadczenie a wdup... w ciebie koles który bedzie uważał ze ma pierwszeństwo. nie gadaj mi że nie mam doświadczenie bo chłopczyku juz 5 lat jeżdże różnymi motocyklami w tym także na sportach. I nie mówie o 1000 pojemności tylko 600. I wydaje mi sie ze pisze chłopak który ma naście lat i wydaje mu sie że nabrał doświadczenia. I nie pisz że kupuje sporta dla lansu. Widziałam zapewne wiecej niz Ty widziałam nie jeden wypadek tez z udziałem motocyklistów z perspektywy karetki pogotowia. Nie kazdy kupuje sciga zeby na nim zapierd... jezdze ostroznie a czemu sport ?? bo takie mi sie podobaja. a zaraz i tak pewnie mi dowalisz ze jak chce jezdzic ostroznie to polecasz mi skuterek. Powodzenia.
EwELA
Świeżak

Postprzez mognilwo » 2/12/2010, 21:52

EwEla bierz motocykl z fabryki fortepianów. Te wszystkie różne opinie na temat yamahy są z palca wyssane, 2-ka sie pierd... jak ktoś nie szanuje sprzęta.
mognilwo
Świeżak

Postprzez palgumeniedusze » 3/12/2010, 00:59

za 15 s*rzeda0 ci moja RR 2005 rok...... jak cos dawaj na prv
habba babba!
palgumeniedusze
Stały bywalec

Postprzez Dikey » 3/12/2010, 12:53

Kiedys supersporty (jeszcze konstrukcje z lat 97-2000) kojarzyly sie z niszczycielami i strachem. Tylko nieliczni mogli pozwolic sobie na taka maszyne - byli brani za szalencow, doswiadczenie pozwalalo im na latanie terroryzowanie miasta etc... ale ludzie czuli przed nimi respekt. Teraz jest mania na ogromne pojemnosci, co raz wiecej burakow kupuje "scigacze" na 1 moto tylko po to aby sie lansowac. I po co to? Gdzie ten klimat? Widzisz jadacego sporta i nie wiesz czy to motocyklista czy koles, ktory tylko sie lansuje przed szkola.

Inni też czytają artykuły :D
Wywrotka to nie wstyd, ważne żeby wstać i dalej gnać!
Dikey
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê