[Relacje z imprez] Stunter13 w podróży po Europie -..
• Strona 1 z 1
[Relacje z imprez] Stunter13 w podróży po Europie -..
Dyskusja na temat: Stunter13 w podróży po Europie - Hiszpania i Francja okiem stuntera
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Stunter13 w podróży po Europie - Hiszpania i Francja okiem stuntera
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Stunter13 w podróży po Europie - Hiszpania i Francja okiem stuntera
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Niestety u nas media nie doceniają sportowców, nikt (za wyjątkiem prasy branżowej a i z tym bywa różnie) nie potrafi się cieszyć ich sukcesami dopóki ktoś im za to nie zapłaci. Stąd też tak bardzo ciężko o jakichkolwiek sponsorów. Jedyna rada dla Stuntera to wyjazd do USA albo na dobre zadomowienie się w Europie. Szkoda, że takich ludzi nie pokazuje się w naszym kraju za przykład tylko do wyrzygania pisze o kolejnej pseudo aferze politycznej. Mamy się kim chwalić a pomimo to się nie chwalimy. Heh... Stunter13 gratulacje! Jesteś kozakiem!<br><hr>Ernest
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie, mam wrażenie czasem, że jedynym sportem lub wręcz sportem narodowym w naszym pięknym kraju jest piłka nożna... Więcej stadionów i więcej pseudo kiboli pseudo futbolu!!! <br><hr>marian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
od kiedy to stunt jest sportem? Motogp jest sportem, motocross jest sportem, a stuntery to tylko taka popularna forma cyrkowców amatorów. W usa stuntem zajmują sie przede wszystkim wieśniaki z prerii i nikt ich tam nie nazywa sportowcami!<br><hr>Maciek W.Komentatorzy napisał(a):Niestety u nas media nie doceniają sportowców, nikt (za wyjątkiem prasy branżowej a i z tym bywa różnie) nie potrafi się cieszyć ich sukcesami dopóki ktoś im za to nie zapłaci. Stąd też tak bardzo ciężko o jakichkolwiek sponsorów. Jedyna rada dla Stuntera to wyjazd do USA albo na dobre zadomowienie się w Europie. Szkoda, że takich ludzi nie pokazuje się w naszym kraju za przykład tylko do wyrzygania pisze o kolejnej pseudo aferze politycznej. Mamy się kim chwalić a pomimo to się nie chwalimy. Heh... Stunter13 gratulacje! Jesteś kozakiem!<br><hr>Ernest<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
GRATULACJE RAFAL..!!!..oby tak dalej.!!!.nie zwracaj uwagi na tych pajacow co negatywnie wyrazaja sie na Twoj temat i temat stuntu,to zakompleksieni matko j ebcy..!!!..zapraszam na wyspy..pozdrawiam..<br><hr>MARNY1000RR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Obawiam sie ze masz RacjeKomentatorzy napisał(a):Niestety u nas media nie doceniają sportowców, nikt (za wyjątkiem prasy branżowej a i z tym bywa różnie) nie potrafi się cieszyć ich sukcesami dopóki ktoś im za to nie zapłaci. Stąd też tak bardzo ciężko o jakichkolwiek sponsorów. Jedyna rada dla Stuntera to wyjazd do USA albo na dobre zadomowienie się w Europie. Szkoda, że takich ludzi nie pokazuje się w naszym kraju za przykład tylko do wyrzygania pisze o kolejnej pseudo aferze politycznej. Mamy się kim chwalić a pomimo to się nie chwalimy. Heh... Stunter13 gratulacje! Jesteś kozakiem!<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):od kiedy to stunt jest sportem? Motogp jest sportem, motocross jest sportem, a stuntery to tylko taka popularna forma cyrkowców amatorów. W usa stuntem zajmują sie przede wszystkim wieśniaki z prerii i nikt ich tam nie nazywa sportowcami!<br><hr>Maciek W.<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie popadajmy w paranoję. Tak samo może ktoś wystawić na aukcję motocykl torowy po kilku dzwonach. Na oszustów nie ma reguły więc nie generalizujmy... Ps. Ciekaw jestem Maćku ilu wieśniaków z prerii osobiście poznałeś.<br><hr>ErnestKomentatorzy napisał(a):Niestety u nas media nie doceniają sportowców, nikt (za wyjątkiem prasy branżowej a i z tym bywa różnie) nie potrafi się cieszyć ich sukcesami dopóki ktoś im za to nie zapłaci. Stąd też tak bardzo ciężko o jakichkolwiek sponsorów. Jedyna rada dla Stuntera to wyjazd do USA albo na dobre zadomowienie się w Europie. Szkoda, że takich ludzi nie pokazuje się w naszym kraju za przykład tylko do wyrzygania pisze o kolejnej pseudo aferze politycznej. Mamy się kim chwalić a pomimo to się nie chwalimy. Heh... Stunter13 gratulacje! Jesteś kozakiem!<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):od kiedy to stunt jest sportem? Motogp jest sportem, motocross jest sportem, a stuntery to tylko taka popularna forma cyrkowców amatorów. W usa stuntem zajmują sie przede wszystkim wieśniaki z prerii i nikt ich tam nie nazywa sportowcami!<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):Obawiam sie ze masz RacjeFaktycznie nie popiera stuntu motocyklowego. rozumiem ze mozna jezdzic na kole czy tam palic gume. ale ja osobiscie jestem przywiazany do swojego motocykla. to tak jak bym swiadomie znecał sie psychicznie i fizycznie nad własna matka!! Jak komuś nie szkoda niech sie bawi w pajacowanie, szkoda tylko ze te Stunt Psy jak to je nazywaj sa ubierane spowrotem w owiewki i ida na allegro jako bezwypadkowe, bez szlifu i sprowadzony z za granicy :-/ Patologia. <br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale ja nie mam nic do stunterów, niech sobie jeżdżą, mogą dla mnie nawet zrzucać z mostów swoje sprzęty, każdy robi z własnym szpejem to co chce. Ale śmieszy mnie ubieranie tego w sportowe szaty, jakby to był równoprawny sport! A to nie jest żaden sport, tylko amatorska zabawa w cyrk, pajacowanie, zabawianie gawiedzi, kuglowanie (najczęściej ledwo zipiącym) motocyklem. Dlatego nie ma i nie będzie w tym ani sponsorów, ani mediów. Można sobie robić to prywatnie, gdzieś tam palić gumę do kotleta na odpuście, albo ozdabiać gminne zawody OSP, ale oczekiwać jeszcze mediów, hajsu i oklasków? Panowie, zejdźcie na ziemię...<br><hr>Maciek W.Komentatorzy napisał(a):Niestety u nas media nie doceniają sportowców, nikt (za wyjątkiem prasy branżowej a i z tym bywa różnie) nie potrafi się cieszyć ich sukcesami dopóki ktoś im za to nie zapłaci. Stąd też tak bardzo ciężko o jakichkolwiek sponsorów. Jedyna rada dla Stuntera to wyjazd do USA albo na dobre zadomowienie się w Europie. Szkoda, że takich ludzi nie pokazuje się w naszym kraju za przykład tylko do wyrzygania pisze o kolejnej pseudo aferze politycznej. Mamy się kim chwalić a pomimo to się nie chwalimy. Heh... Stunter13 gratulacje! Jesteś kozakiem!<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):od kiedy to stunt jest sportem? Motogp jest sportem, motocross jest sportem, a stuntery to tylko taka popularna forma cyrkowców amatorów. W usa stuntem zajmują sie przede wszystkim wieśniaki z prerii i nikt ich tam nie nazywa sportowcami!<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):Obawiam sie ze masz RacjeFaktycznie nie popiera stuntu motocyklowego. rozumiem ze mozna jezdzic na kole czy tam palic gume. ale ja osobiscie jestem przywiazany do swojego motocykla. to tak jak bym swiadomie znecał sie psychicznie i fizycznie nad własna matka!! Jak komuś nie szkoda niech sie bawi w pajacowanie, szkoda tylko ze te Stunt Psy jak to je nazywaj sa ubierane spowrotem w owiewki i ida na allegro jako bezwypadkowe, bez szlifu i sprowadzony z za granicy :-/ Patologia. <br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie popadajmy w paranoję. Tak samo może ktoś wystawić na aukcję motocykl torowy po kilku dzwonach. Na oszustów nie ma reguły więc nie generalizujmy... Ps. Ciekaw jestem Maćku ilu wieśniaków z prerii osobiście poznałeś.<br><hr>Ernest<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pozdrawiam, trzymaj tak dalej, jeździj tak dalej, zachwycaj innych, a tym co się nie podoba olej bo pewnie sami nie wiedzą jak jeździ się na motocyklach, życzę sukcesów i cieszę się że polski stunt jest na światowy poziomie właśnie m. innymi dzięki TOBIE.<br><hr>zx 10r
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hejter? Zazdrośnik? Dla mnie, skoro w stuncie liczy się technika i ogólne umiejętności a nie jakość i cena sprzętu to śmiało można "ubrać stunt w sportowe szaty". Trenujesz, trenujesz i osiągasz coś, tak jak w każdym sporcie. Wiadomo że nie jest to zbyt oficjalne, ale nie rozumiem dlaczego tak się grzejesz? Chyba jednak zazdrośnik...<br><hr>fandzoliszKomentatorzy napisał(a):Niestety u nas media nie doceniają sportowców, nikt (za wyjątkiem prasy branżowej a i z tym bywa różnie) nie potrafi się cieszyć ich sukcesami dopóki ktoś im za to nie zapłaci. Stąd też tak bardzo ciężko o jakichkolwiek sponsorów. Jedyna rada dla Stuntera to wyjazd do USA albo na dobre zadomowienie się w Europie. Szkoda, że takich ludzi nie pokazuje się w naszym kraju za przykład tylko do wyrzygania pisze o kolejnej pseudo aferze politycznej. Mamy się kim chwalić a pomimo to się nie chwalimy. Heh... Stunter13 gratulacje! Jesteś kozakiem!<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):od kiedy to stunt jest sportem? Motogp jest sportem, motocross jest sportem, a stuntery to tylko taka popularna forma cyrkowców amatorów. W usa stuntem zajmują sie przede wszystkim wieśniaki z prerii i nikt ich tam nie nazywa sportowcami!<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):Obawiam sie ze masz RacjeFaktycznie nie popiera stuntu motocyklowego. rozumiem ze mozna jezdzic na kole czy tam palic gume. ale ja osobiscie jestem przywiazany do swojego motocykla. to tak jak bym swiadomie znecał sie psychicznie i fizycznie nad własna matka!! Jak komuś nie szkoda niech sie bawi w pajacowanie, szkoda tylko ze te Stunt Psy jak to je nazywaj sa ubierane spowrotem w owiewki i ida na allegro jako bezwypadkowe, bez szlifu i sprowadzony z za granicy :-/ Patologia. <br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie popadajmy w paranoję. Tak samo może ktoś wystawić na aukcję motocykl torowy po kilku dzwonach. Na oszustów nie ma reguły więc nie generalizujmy... Ps. Ciekaw jestem Maćku ilu wieśniaków z prerii osobiście poznałeś.<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ja nie mam nic do stunterów, niech sobie jeżdżą, mogą dla mnie nawet zrzucać z mostów swoje sprzęty, każdy robi z własnym szpejem to co chce. Ale śmieszy mnie ubieranie tego w sportowe szaty, jakby to był równoprawny sport! A to nie jest żaden sport, tylko amatorska zabawa w cyrk, pajacowanie, zabawianie gawiedzi, kuglowanie (najczęściej ledwo zipiącym) motocyklem. Dlatego nie ma i nie będzie w tym ani sponsorów, ani mediów. Można sobie robić to prywatnie, gdzieś tam palić gumę do kotleta na odpuście, albo ozdabiać gminne zawody OSP, ale oczekiwać jeszcze mediów, hajsu i oklasków? Panowie, zejdźcie na ziemię...<br><hr>Maciek W.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślałeś żeby zacieśnić to przywiązanie jakimś ślubem?<br><hr>pawelloKomentatorzy napisał(a):Niestety u nas media nie doceniają sportowców, nikt (za wyjątkiem prasy branżowej a i z tym bywa różnie) nie potrafi się cieszyć ich sukcesami dopóki ktoś im za to nie zapłaci. Stąd też tak bardzo ciężko o jakichkolwiek sponsorów. Jedyna rada dla Stuntera to wyjazd do USA albo na dobre zadomowienie się w Europie. Szkoda, że takich ludzi nie pokazuje się w naszym kraju za przykład tylko do wyrzygania pisze o kolejnej pseudo aferze politycznej. Mamy się kim chwalić a pomimo to się nie chwalimy. Heh... Stunter13 gratulacje! Jesteś kozakiem!<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):od kiedy to stunt jest sportem? Motogp jest sportem, motocross jest sportem, a stuntery to tylko taka popularna forma cyrkowców amatorów. W usa stuntem zajmują sie przede wszystkim wieśniaki z prerii i nikt ich tam nie nazywa sportowcami!<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):Obawiam sie ze masz RacjeFaktycznie nie popiera stuntu motocyklowego. rozumiem ze mozna jezdzic na kole czy tam palic gume. ale ja osobiscie jestem przywiazany do swojego motocykla. to tak jak bym swiadomie znecał sie psychicznie i fizycznie nad własna matka!! Jak komuś nie szkoda niech sie bawi w pajacowanie, szkoda tylko ze te Stunt Psy jak to je nazywaj sa ubierane spowrotem w owiewki i ida na allegro jako bezwypadkowe, bez szlifu i sprowadzony z za granicy :-/ Patologia. <br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ślub z matką?<br><hr>:)Komentatorzy napisał(a):Niestety u nas media nie doceniają sportowców, nikt (za wyjątkiem prasy branżowej a i z tym bywa różnie) nie potrafi się cieszyć ich sukcesami dopóki ktoś im za to nie zapłaci. Stąd też tak bardzo ciężko o jakichkolwiek sponsorów. Jedyna rada dla Stuntera to wyjazd do USA albo na dobre zadomowienie się w Europie. Szkoda, że takich ludzi nie pokazuje się w naszym kraju za przykład tylko do wyrzygania pisze o kolejnej pseudo aferze politycznej. Mamy się kim chwalić a pomimo to się nie chwalimy. Heh... Stunter13 gratulacje! Jesteś kozakiem!<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):od kiedy to stunt jest sportem? Motogp jest sportem, motocross jest sportem, a stuntery to tylko taka popularna forma cyrkowców amatorów. W usa stuntem zajmują sie przede wszystkim wieśniaki z prerii i nikt ich tam nie nazywa sportowcami!<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):Obawiam sie ze masz RacjeFaktycznie nie popiera stuntu motocyklowego. rozumiem ze mozna jezdzic na kole czy tam palic gume. ale ja osobiscie jestem przywiazany do swojego motocykla. to tak jak bym swiadomie znecał sie psychicznie i fizycznie nad własna matka!! Jak komuś nie szkoda niech sie bawi w pajacowanie, szkoda tylko ze te Stunt Psy jak to je nazywaj sa ubierane spowrotem w owiewki i ida na allegro jako bezwypadkowe, bez szlifu i sprowadzony z za granicy :-/ Patologia. <br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Myślałeś żeby zacieśnić to przywiązanie jakimś ślubem?<br><hr>pawello<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Umiejętności i technika a sport to czasem dwie różne rzeczy. W modelarstwie, przy układaniu płytek, pieczeniu ciasta też liczy się technika, ale czy to jest sport? Nie to abym bronił przedmówcy, bo prawda leży gdzieś pośrodku. Wielki szacunek dla stunterów za zaangażowanie i umiejętności, ale z jakiegoś powodu Fiat wykłada kasę na MotoGP, a nie na stunt.<br><hr>Tony Rocky HorrorKomentatorzy napisał(a):Niestety u nas media nie doceniają sportowców, nikt (za wyjątkiem prasy branżowej a i z tym bywa różnie) nie potrafi się cieszyć ich sukcesami dopóki ktoś im za to nie zapłaci. Stąd też tak bardzo ciężko o jakichkolwiek sponsorów. Jedyna rada dla Stuntera to wyjazd do USA albo na dobre zadomowienie się w Europie. Szkoda, że takich ludzi nie pokazuje się w naszym kraju za przykład tylko do wyrzygania pisze o kolejnej pseudo aferze politycznej. Mamy się kim chwalić a pomimo to się nie chwalimy. Heh... Stunter13 gratulacje! Jesteś kozakiem!<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):od kiedy to stunt jest sportem? Motogp jest sportem, motocross jest sportem, a stuntery to tylko taka popularna forma cyrkowców amatorów. W usa stuntem zajmują sie przede wszystkim wieśniaki z prerii i nikt ich tam nie nazywa sportowcami!<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):Obawiam sie ze masz RacjeFaktycznie nie popiera stuntu motocyklowego. rozumiem ze mozna jezdzic na kole czy tam palic gume. ale ja osobiscie jestem przywiazany do swojego motocykla. to tak jak bym swiadomie znecał sie psychicznie i fizycznie nad własna matka!! Jak komuś nie szkoda niech sie bawi w pajacowanie, szkoda tylko ze te Stunt Psy jak to je nazywaj sa ubierane spowrotem w owiewki i ida na allegro jako bezwypadkowe, bez szlifu i sprowadzony z za granicy :-/ Patologia. <br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie popadajmy w paranoję. Tak samo może ktoś wystawić na aukcję motocykl torowy po kilku dzwonach. Na oszustów nie ma reguły więc nie generalizujmy... Ps. Ciekaw jestem Maćku ilu wieśniaków z prerii osobiście poznałeś.<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ja nie mam nic do stunterów, niech sobie jeżdżą, mogą dla mnie nawet zrzucać z mostów swoje sprzęty, każdy robi z własnym szpejem to co chce. Ale śmieszy mnie ubieranie tego w sportowe szaty, jakby to był równoprawny sport! A to nie jest żaden sport, tylko amatorska zabawa w cyrk, pajacowanie, zabawianie gawiedzi, kuglowanie (najczęściej ledwo zipiącym) motocyklem. Dlatego nie ma i nie będzie w tym ani sponsorów, ani mediów. Można sobie robić to prywatnie, gdzieś tam palić gumę do kotleta na odpuście, albo ozdabiać gminne zawody OSP, ale oczekiwać jeszcze mediów, hajsu i oklasków? Panowie, zejdźcie na ziemię...<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):Hejter? Zazdrośnik? Dla mnie, skoro w stuncie liczy się technika i ogólne umiejętności a nie jakość i cena sprzętu to śmiało można "ubrać stunt w sportowe szaty". Trenujesz, trenujesz i osiągasz coś, tak jak w każdym sporcie. Wiadomo że nie jest to zbyt oficjalne, ale nie rozumiem dlaczego tak się grzejesz? Chyba jednak zazdrośnik...<br><hr>fandzolisz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ślubem? Człowieku co ma piernik do wiatraka? Ja mowie o szacunku jaki mam do swojego motocykla. Temu dałem nawiązanie do własnej matki!!!! Widac zbyt skomplikowane dla ciebieKomentatorzy napisał(a):Niestety u nas media nie doceniają sportowców, nikt (za wyjątkiem prasy branżowej a i z tym bywa różnie) nie potrafi się cieszyć ich sukcesami dopóki ktoś im za to nie zapłaci. Stąd też tak bardzo ciężko o jakichkolwiek sponsorów. Jedyna rada dla Stuntera to wyjazd do USA albo na dobre zadomowienie się w Europie. Szkoda, że takich ludzi nie pokazuje się w naszym kraju za przykład tylko do wyrzygania pisze o kolejnej pseudo aferze politycznej. Mamy się kim chwalić a pomimo to się nie chwalimy. Heh... Stunter13 gratulacje! Jesteś kozakiem!<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):od kiedy to stunt jest sportem? Motogp jest sportem, motocross jest sportem, a stuntery to tylko taka popularna forma cyrkowców amatorów. W usa stuntem zajmują sie przede wszystkim wieśniaki z prerii i nikt ich tam nie nazywa sportowcami!<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):Obawiam sie ze masz RacjeFaktycznie nie popiera stuntu motocyklowego. rozumiem ze mozna jezdzic na kole czy tam palic gume. ale ja osobiscie jestem przywiazany do swojego motocykla. to tak jak bym swiadomie znecał sie psychicznie i fizycznie nad własna matka!! Jak komuś nie szkoda niech sie bawi w pajacowanie, szkoda tylko ze te Stunt Psy jak to je nazywaj sa ubierane spowrotem w owiewki i ida na allegro jako bezwypadkowe, bez szlifu i sprowadzony z za granicy :-/ Patologia. <br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Myślałeś żeby zacieśnić to przywiązanie jakimś ślubem?<br><hr>pawello<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A moto gp nie jest nudne? jeżdżą w kolo i g.... się dzieje a organizatorzy już nie wiedzą co wymyślać żeby uatrakcyjnić tę nudę a stunt się dopiero rozwija i ma coraz więcej zwolenników<br><hr>zx6rKomentatorzy napisał(a):Niestety u nas media nie doceniają sportowców, nikt (za wyjątkiem prasy branżowej a i z tym bywa różnie) nie potrafi się cieszyć ich sukcesami dopóki ktoś im za to nie zapłaci. Stąd też tak bardzo ciężko o jakichkolwiek sponsorów. Jedyna rada dla Stuntera to wyjazd do USA albo na dobre zadomowienie się w Europie. Szkoda, że takich ludzi nie pokazuje się w naszym kraju za przykład tylko do wyrzygania pisze o kolejnej pseudo aferze politycznej. Mamy się kim chwalić a pomimo to się nie chwalimy. Heh... Stunter13 gratulacje! Jesteś kozakiem!<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):od kiedy to stunt jest sportem? Motogp jest sportem, motocross jest sportem, a stuntery to tylko taka popularna forma cyrkowców amatorów. W usa stuntem zajmują sie przede wszystkim wieśniaki z prerii i nikt ich tam nie nazywa sportowcami!<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):Obawiam sie ze masz RacjeFaktycznie nie popiera stuntu motocyklowego. rozumiem ze mozna jezdzic na kole czy tam palic gume. ale ja osobiscie jestem przywiazany do swojego motocykla. to tak jak bym swiadomie znecał sie psychicznie i fizycznie nad własna matka!! Jak komuś nie szkoda niech sie bawi w pajacowanie, szkoda tylko ze te Stunt Psy jak to je nazywaj sa ubierane spowrotem w owiewki i ida na allegro jako bezwypadkowe, bez szlifu i sprowadzony z za granicy :-/ Patologia. <br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie popadajmy w paranoję. Tak samo może ktoś wystawić na aukcję motocykl torowy po kilku dzwonach. Na oszustów nie ma reguły więc nie generalizujmy... Ps. Ciekaw jestem Maćku ilu wieśniaków z prerii osobiście poznałeś.<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ja nie mam nic do stunterów, niech sobie jeżdżą, mogą dla mnie nawet zrzucać z mostów swoje sprzęty, każdy robi z własnym szpejem to co chce. Ale śmieszy mnie ubieranie tego w sportowe szaty, jakby to był równoprawny sport! A to nie jest żaden sport, tylko amatorska zabawa w cyrk, pajacowanie, zabawianie gawiedzi, kuglowanie (najczęściej ledwo zipiącym) motocyklem. Dlatego nie ma i nie będzie w tym ani sponsorów, ani mediów. Można sobie robić to prywatnie, gdzieś tam palić gumę do kotleta na odpuście, albo ozdabiać gminne zawody OSP, ale oczekiwać jeszcze mediów, hajsu i oklasków? Panowie, zejdźcie na ziemię...<br><hr>Maciek W.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak! MotoGP wieje nuda i raczej mało sie dzieje! Ale teraz dla przykładu wez np: WSBK tam ciągle sie coś dzieje! nie ogladalem jeszcze nudnego wyscigu ani SuperBikow , Stockow 1000 czy SuperSportow. hmm chyba w zadnym wyscigu nie jezdzi sie koło. no chyba ze NASCARKomentatorzy napisał(a):Niestety u nas media nie doceniają sportowców, nikt (za wyjątkiem prasy branżowej a i z tym bywa różnie) nie potrafi się cieszyć ich sukcesami dopóki ktoś im za to nie zapłaci. Stąd też tak bardzo ciężko o jakichkolwiek sponsorów. Jedyna rada dla Stuntera to wyjazd do USA albo na dobre zadomowienie się w Europie. Szkoda, że takich ludzi nie pokazuje się w naszym kraju za przykład tylko do wyrzygania pisze o kolejnej pseudo aferze politycznej. Mamy się kim chwalić a pomimo to się nie chwalimy. Heh... Stunter13 gratulacje! Jesteś kozakiem!<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):od kiedy to stunt jest sportem? Motogp jest sportem, motocross jest sportem, a stuntery to tylko taka popularna forma cyrkowców amatorów. W usa stuntem zajmują sie przede wszystkim wieśniaki z prerii i nikt ich tam nie nazywa sportowcami!<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):Obawiam sie ze masz RacjeFaktycznie nie popiera stuntu motocyklowego. rozumiem ze mozna jezdzic na kole czy tam palic gume. ale ja osobiscie jestem przywiazany do swojego motocykla. to tak jak bym swiadomie znecał sie psychicznie i fizycznie nad własna matka!! Jak komuś nie szkoda niech sie bawi w pajacowanie, szkoda tylko ze te Stunt Psy jak to je nazywaj sa ubierane spowrotem w owiewki i ida na allegro jako bezwypadkowe, bez szlifu i sprowadzony z za granicy :-/ Patologia. <br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie popadajmy w paranoję. Tak samo może ktoś wystawić na aukcję motocykl torowy po kilku dzwonach. Na oszustów nie ma reguły więc nie generalizujmy... Ps. Ciekaw jestem Maćku ilu wieśniaków z prerii osobiście poznałeś.<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ja nie mam nic do stunterów, niech sobie jeżdżą, mogą dla mnie nawet zrzucać z mostów swoje sprzęty, każdy robi z własnym szpejem to co chce. Ale śmieszy mnie ubieranie tego w sportowe szaty, jakby to był równoprawny sport! A to nie jest żaden sport, tylko amatorska zabawa w cyrk, pajacowanie, zabawianie gawiedzi, kuglowanie (najczęściej ledwo zipiącym) motocyklem. Dlatego nie ma i nie będzie w tym ani sponsorów, ani mediów. Można sobie robić to prywatnie, gdzieś tam palić gumę do kotleta na odpuście, albo ozdabiać gminne zawody OSP, ale oczekiwać jeszcze mediów, hajsu i oklasków? Panowie, zejdźcie na ziemię...<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):A moto gp nie jest nudne? jeżdżą w kolo i g.... się dzieje a organizatorzy już nie wiedzą co wymyślać żeby uatrakcyjnić tę nudę a stunt się dopiero rozwija i ma coraz więcej zwolenników<br><hr>zx6r<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba nie oglądałeś ostatnich wyścigów, szczególnie Moto2...<br><hr>Tony Rocky HorrorKomentatorzy napisał(a):Niestety u nas media nie doceniają sportowców, nikt (za wyjątkiem prasy branżowej a i z tym bywa różnie) nie potrafi się cieszyć ich sukcesami dopóki ktoś im za to nie zapłaci. Stąd też tak bardzo ciężko o jakichkolwiek sponsorów. Jedyna rada dla Stuntera to wyjazd do USA albo na dobre zadomowienie się w Europie. Szkoda, że takich ludzi nie pokazuje się w naszym kraju za przykład tylko do wyrzygania pisze o kolejnej pseudo aferze politycznej. Mamy się kim chwalić a pomimo to się nie chwalimy. Heh... Stunter13 gratulacje! Jesteś kozakiem!<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):od kiedy to stunt jest sportem? Motogp jest sportem, motocross jest sportem, a stuntery to tylko taka popularna forma cyrkowców amatorów. W usa stuntem zajmują sie przede wszystkim wieśniaki z prerii i nikt ich tam nie nazywa sportowcami!<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):Obawiam sie ze masz RacjeFaktycznie nie popiera stuntu motocyklowego. rozumiem ze mozna jezdzic na kole czy tam palic gume. ale ja osobiscie jestem przywiazany do swojego motocykla. to tak jak bym swiadomie znecał sie psychicznie i fizycznie nad własna matka!! Jak komuś nie szkoda niech sie bawi w pajacowanie, szkoda tylko ze te Stunt Psy jak to je nazywaj sa ubierane spowrotem w owiewki i ida na allegro jako bezwypadkowe, bez szlifu i sprowadzony z za granicy :-/ Patologia. <br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie popadajmy w paranoję. Tak samo może ktoś wystawić na aukcję motocykl torowy po kilku dzwonach. Na oszustów nie ma reguły więc nie generalizujmy... Ps. Ciekaw jestem Maćku ilu wieśniaków z prerii osobiście poznałeś.<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ja nie mam nic do stunterów, niech sobie jeżdżą, mogą dla mnie nawet zrzucać z mostów swoje sprzęty, każdy robi z własnym szpejem to co chce. Ale śmieszy mnie ubieranie tego w sportowe szaty, jakby to był równoprawny sport! A to nie jest żaden sport, tylko amatorska zabawa w cyrk, pajacowanie, zabawianie gawiedzi, kuglowanie (najczęściej ledwo zipiącym) motocyklem. Dlatego nie ma i nie będzie w tym ani sponsorów, ani mediów. Można sobie robić to prywatnie, gdzieś tam palić gumę do kotleta na odpuście, albo ozdabiać gminne zawody OSP, ale oczekiwać jeszcze mediów, hajsu i oklasków? Panowie, zejdźcie na ziemię...<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):A moto gp nie jest nudne? jeżdżą w kolo i g.... się dzieje a organizatorzy już nie wiedzą co wymyślać żeby uatrakcyjnić tę nudę a stunt się dopiero rozwija i ma coraz więcej zwolenników<br><hr>zx6r<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W stuncie trzeba trenować, trenować i jeszcze raz trenować nie tylko na motocyklu. Biegać, pływać, chodzić na siłownię, odpowiednio się odżywiać... Jak w każdym SPORCIE! Jeżeli dla Ciebie jest to tożsame z pieczeniem ciasta to nieźle masz wypaczone pojęcie uprawiania sportu.<br><hr>ErnestKomentatorzy napisał(a):Niestety u nas media nie doceniają sportowców, nikt (za wyjątkiem prasy branżowej a i z tym bywa różnie) nie potrafi się cieszyć ich sukcesami dopóki ktoś im za to nie zapłaci. Stąd też tak bardzo ciężko o jakichkolwiek sponsorów. Jedyna rada dla Stuntera to wyjazd do USA albo na dobre zadomowienie się w Europie. Szkoda, że takich ludzi nie pokazuje się w naszym kraju za przykład tylko do wyrzygania pisze o kolejnej pseudo aferze politycznej. Mamy się kim chwalić a pomimo to się nie chwalimy. Heh... Stunter13 gratulacje! Jesteś kozakiem!<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):od kiedy to stunt jest sportem? Motogp jest sportem, motocross jest sportem, a stuntery to tylko taka popularna forma cyrkowców amatorów. W usa stuntem zajmują sie przede wszystkim wieśniaki z prerii i nikt ich tam nie nazywa sportowcami!<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):Obawiam sie ze masz RacjeFaktycznie nie popiera stuntu motocyklowego. rozumiem ze mozna jezdzic na kole czy tam palic gume. ale ja osobiscie jestem przywiazany do swojego motocykla. to tak jak bym swiadomie znecał sie psychicznie i fizycznie nad własna matka!! Jak komuś nie szkoda niech sie bawi w pajacowanie, szkoda tylko ze te Stunt Psy jak to je nazywaj sa ubierane spowrotem w owiewki i ida na allegro jako bezwypadkowe, bez szlifu i sprowadzony z za granicy :-/ Patologia. <br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie popadajmy w paranoję. Tak samo może ktoś wystawić na aukcję motocykl torowy po kilku dzwonach. Na oszustów nie ma reguły więc nie generalizujmy... Ps. Ciekaw jestem Maćku ilu wieśniaków z prerii osobiście poznałeś.<br><hr>Ernest<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ja nie mam nic do stunterów, niech sobie jeżdżą, mogą dla mnie nawet zrzucać z mostów swoje sprzęty, każdy robi z własnym szpejem to co chce. Ale śmieszy mnie ubieranie tego w sportowe szaty, jakby to był równoprawny sport! A to nie jest żaden sport, tylko amatorska zabawa w cyrk, pajacowanie, zabawianie gawiedzi, kuglowanie (najczęściej ledwo zipiącym) motocyklem. Dlatego nie ma i nie będzie w tym ani sponsorów, ani mediów. Można sobie robić to prywatnie, gdzieś tam palić gumę do kotleta na odpuście, albo ozdabiać gminne zawody OSP, ale oczekiwać jeszcze mediów, hajsu i oklasków? Panowie, zejdźcie na ziemię...<br><hr>Maciek W.<br>Komentatorzy napisał(a):Hejter? Zazdrośnik? Dla mnie, skoro w stuncie liczy się technika i ogólne umiejętności a nie jakość i cena sprzętu to śmiało można "ubrać stunt w sportowe szaty". Trenujesz, trenujesz i osiągasz coś, tak jak w każdym sporcie. Wiadomo że nie jest to zbyt oficjalne, ale nie rozumiem dlaczego tak się grzejesz? Chyba jednak zazdrośnik...<br><hr>fandzolisz<br>Komentatorzy napisał(a):Umiejętności i technika a sport to czasem dwie różne rzeczy. W modelarstwie, przy układaniu płytek, pieczeniu ciasta też liczy się technika, ale czy to jest sport? Nie to abym bronił przedmówcy, bo prawda leży gdzieś pośrodku. Wielki szacunek dla stunterów za zaangażowanie i umiejętności, ale z jakiegoś powodu Fiat wykłada kasę na MotoGP, a nie na stunt.<br><hr>Tony Rocky Horror<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości