OC po dzwonie
Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, lagiboy, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, suhy-19, Bostorn, Miczab, leff
• Strona 1 z 1
OC po dzwonie
Jakiś czas temu kupiłem autko, pierwsze prywatne nadmienię. OC oczywiście 100% czyli 1000 zł bez kiku groszy. Wczoraj żona miała dzwona, pisałem o tym tutaj (otwórz link). Autko jest na mnie, niestety. Tym sposobem dorobiłem się zwyżki na OC i ma wynieść 160% (czyli już nie za fajnie). Czy np.: przerejestrowując autko na żonę ominę te dodatkowe 60%?
- pan_wiewiorka
Też polecam to MTU mam auto na współwłaściciela z ojcem i ubezpieczenie było w unice po przeniesieniu do MTU różnic bardzo znaczna 

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
MaRRiusz napisał(a):A nie możesz po prostu ubezpieczyć w innej firmie ? Zapytają się czy masz zniżki, powiesz ze nie masz i ubezpieczasz. OC szukałbym jak najtaniej spróbuj na Poczcie Polskiej (MTU)
Tak nie można:
1. Bo nie, jak kombinować to legalnie

2. Ponieważ jest możliwość weryfikacji. W momencie dzwona i wykrycia szwindla obciążą Cię kosztami.
- pan_wiewiorka
A powiedz co w tym nielegalnego, jeżeli ktoś pyta czy masz zniżki a Ty mówisz prawdę że ich nie masz ? Ja się nie spotkałem by ktoś mnie pytał czy mam zwyżki 

-
MaRRiusz - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość