gb street opinie
• Strona 1 z 1
gb street opinie
Cześć mam zamiar sobie kupić takie moto.co o nim są dzicie?Ma to być 1 moto.moja waga to 95 kg a wzrost 175 cm.Jezdziłem dziś na romecie crs kolegi i ten 4t jest dla mnie wystarczający.Czy polecacie go na 1 moto?
Jak z częściami w polsce do tego moto?
Wie może ktoś jak sie nim jezdzi?
Dzięki za pomoc
Jak z częściami w polsce do tego moto?
Wie może ktoś jak sie nim jezdzi?
Dzięki za pomoc

- juby96
- Świeżak
GB Street: silnik z fabryki generalnie jest słaby jednak bo odblokowaniu modułu ożyje. Wykonanie ramy oraz plastików typu różnego rodzaju wykończenia mogą sobie mieć do życzenia bo to chinol.
Gdzieś wyczytałem że napęd silnika to od historycznej Hondy Cub czy Monkey także tu masz +, ten sprzęt z tym rozwiązaniem był dobry.
Małe spalanie +
Jest to China.
Gdzieś wyczytałem że napęd silnika to od historycznej Hondy Cub czy Monkey także tu masz +, ten sprzęt z tym rozwiązaniem był dobry.
Małe spalanie +
Jest to China.
-
grunder - Mieszkaniec forum
Jeżdżę tym motorkiem od czterech miesięcy (zrobiłem nim narazie ponad 2000 km) i mam o nim dobre zdanie. Może i to jest chinol ale całkiem dobrej jakości, a to czy się szybko nie posypie zależy od tego, jak się jeździ. Części jest dużo, silnik ten sam co w czopie Kingwaya tylko że mocniejszy, wiele części od niego pasuje do Streeta i nie są one aż takie drogie. Naprawdę polecam Ci ten motorek
-
robcon - Świeżak
Albo jak się upierasz przy tym to kup na allegro taki sam silnik ale 125 za 800zł i przełóż, tamten sprzedaj za 400 i tyle. Osobiście wolałbym (z tych dwóch oczywiście) Rometa Zetkę, bo przynajmniej jak udaje nakeda to ma pionowy cylinder a nie ten horyzontal z ala-hondy-super-cub.
Rieju RRX 70
-
Dr_Acula - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości