ważne-wypadek w wawie
• Strona 1 z 1
ważne-wypadek w wawie
Prośba od kolegi
Subject: roześlijcie to do jak największej liczby osób z wa-wy
"Mam wielką prośbę roześlijcie to do jak największej liczby osób z wa-wy - potem oni do jak największej liczby itd. Może znacie kogoś w jakiejś redakcji gazety, TV gdziekolwiek, bo policja strasznie kręci w tej sprawie. W takim miejscu o t.........akiej godzinie oni nie znaleźli świadków.
Takie sprawy oglądałem dotychczas w Uwadze lub innych podobnych programach.
Teraz dotyka to mnie bezpośrednio...
Wypadek na Płaskowickiej/Cynamonowej w dniu 26.10.2010 - szukam świadków!
W dniu 26.10.2010 ok. godz.18:00, na przejściu dla pieszych na ulicy Płaskowickiej została potrącona moja żona. Żona jest w stanie krytycznym i nadal leży w śpiączce w szpitalu na Szaserów. Mamy 2 małych dzieci 3 i 5 latek.
Wszystkich mogÄ…cych pomóc w ustaleniu przebiegu zdarzenia proszÄ™ o kontakt pod numerami 501161804; 513034001 lub mailem na adres qlpi74@gmail.com –
Pozdrawiam, Piotr Kulpanowski "
Subject: roześlijcie to do jak największej liczby osób z wa-wy
"Mam wielką prośbę roześlijcie to do jak największej liczby osób z wa-wy - potem oni do jak największej liczby itd. Może znacie kogoś w jakiejś redakcji gazety, TV gdziekolwiek, bo policja strasznie kręci w tej sprawie. W takim miejscu o t.........akiej godzinie oni nie znaleźli świadków.
Takie sprawy oglądałem dotychczas w Uwadze lub innych podobnych programach.
Teraz dotyka to mnie bezpośrednio...
Wypadek na Płaskowickiej/Cynamonowej w dniu 26.10.2010 - szukam świadków!
W dniu 26.10.2010 ok. godz.18:00, na przejściu dla pieszych na ulicy Płaskowickiej została potrącona moja żona. Żona jest w stanie krytycznym i nadal leży w śpiączce w szpitalu na Szaserów. Mamy 2 małych dzieci 3 i 5 latek.
Wszystkich mogÄ…cych pomóc w ustaleniu przebiegu zdarzenia proszÄ™ o kontakt pod numerami 501161804; 513034001 lub mailem na adres qlpi74@gmail.com –
Pozdrawiam, Piotr Kulpanowski "
- fz6
- Świeżak
viewtopic.php?t=34405
tutaj umieść temat jeszcze
tutaj umieść temat jeszcze
-
amahay - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości