[Aktualności] Ośrodek Sportów Motorowych Speed Star..
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Ośrodek Sportów Motorowych Speed Star..
Dyskusja na temat: Ośrodek Sportów Motorowych Speed Star w Sobieńczycach k/Krokowej - powiew Zachodu!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ośrodek Sportów Motorowych Speed Star w Sobieńczycach k/Krokowej - powiew Zachodu!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ośrodek Sportów Motorowych Speed Star w Sobieńczycach k/Krokowej - powiew Zachodu!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
DLACZEGO TAKI OSRODEK NIE MOZE POWSTAC W CENTRUM KRAJU NP GDZIES WOKOL WARSZAWY??? Odpowiem sobie na to pytanie- bo kazdy chce miec z tego goooore kasy!! Zawsze znajdzie sie grupa zawistnych "sasiadow", "pseudo-przyrodnikow" i innej masci "aktywistow spolecznych". Kazda inicjatywa Warszawiakow by stworzyc cos takiego spala na panewce. Koledzy z Wawy i okolic- powiedzcie WHY??
W koncu macie tam Kube Przygonskiego, Czachora, Dabrowskiego, Quraka, Nowickich. Orlen to dosc wplywowi goscie w "warszafce". Kuba zaczac jezdzic w Drifcie- i od razu w TVN Turbo sa z nim wywiady etc. Dlaczego nie propomowac w ten sposob MX, CC i enduro?? W koncu mamy Tadka Blazusiaka- moze on razem z KTMem cos tu stworza? Czy KTM odpusci taki "wschodzacy rynek"?? Tylko nie piszcie mi, ze to wszystko przez PZM!! Czy Sobienczyce ogladaly sie na PZM???NIe sadze-wzieli sprawy w swoje rece- i chwala im za to!!! pzdr<br><hr>PD

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak masz zajewe ogarnij jak chłopaki teren , kabone bo to nie jest mała inwestycja i jeszcze miec potem na utrzymanie ktos zrobił po to zeby trenowac i przy okazji na tym zarabiać .<br><hr>..
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uwaga na oszustów firma nie jest nie wiarygodna ---wyłudzają pieniądze uważajcie z płatnościami a szczególnie na szefową Justynę Katarzynę Siekaj.
Kupiłem u niej ładowarkę JCB w 2014r i do dzisiaj nie mam pieniędzy ani ładowarki.
Firma jest w poważnym kryzysie finansowym, w KRS'ach firmy wpisy do ewidencji ma nawet urząd skarbowy.
STANOWCZO ODRADZAM UWAŻAJCIE !!!<br><hr>gość
Kupiłem u niej ładowarkę JCB w 2014r i do dzisiaj nie mam pieniędzy ani ładowarki.
Firma jest w poważnym kryzysie finansowym, w KRS'ach firmy wpisy do ewidencji ma nawet urząd skarbowy.
STANOWCZO ODRADZAM UWAŻAJCIE !!!<br><hr>gość
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości