500zl za malowanie oslon GSX + bak - przeplacilem czy nie??
• Strona 1 z 1
500zl za malowanie oslon GSX + bak - przeplacilem czy nie??
ile moze kosztowac waszym zdaniem (albo ktos malowal i zaplacil)malowanie u lakiernika 2 owiewek bocznych + zbiornik paliwa+ spodnia oslona silnika , tylna rączka za siedzeniem/ Lakier perła
doszla robocizna (podklejenie owiewek , przygotowanie do malowania, ,szpachlowanie - po slizgu)
Chce wiedziec czy nie przeplacilem - zaplacilem 500zl.
pozdrawiam[/quote]
doszla robocizna (podklejenie owiewek , przygotowanie do malowania, ,szpachlowanie - po slizgu)
Chce wiedziec czy nie przeplacilem - zaplacilem 500zl.
pozdrawiam[/quote]
suzuki GSX 750F 1996r
-
marcinoo28 - Świeżak
nie przepłaciłes
mnie też czeka ten wydatek, wieć dokonuje rozpytania odnosnie cen. potwierdzę ze pomalowałeś perłą moto w dobrej cenie.u mnie nie co drożej gdyż będzie mat .pozdro
komar 3............długo nic i suzi GSX 600 F, a teraz ZX-6R.....na razie wystarczy 

-
zielony80 - Świeżak
prawde mowiac to nie wiem ile to moze kosztowac ale jesli zapłaciłeś za wszystko co wymieniłeś to moim zaniem nie drogo. Lakier perła nie jest tani, kilka elementów, szpachla + robocizna to niej jest najdrozej ale jak stoją ceny tego typu usług teraz to nie wiem. Jesli nic nie spier... przy malowaniu, Nie ma zacieków itp to chyba nie tak źle.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
Jeżeli jest dobrze to zrobione to nie dałeś dużo jak za tyle elementów. Ja zawsze sobie sam maluje więc nie musze płacić za robocizne.
-
zephyr - Świeżak
-
MIK - Świeżak
Perła to jeden z najdroższych lakierów
Ja swój chciałem nia malować ale jak mi zaśpiewali 26zł za setke białej perły to podziękowałem.
Ja jakiś czas temu obliczałem że żeby pomalować boczne owiewki samemu (bez robocizny) to za lakier bym zapłacił ok 150zł bo bym musiał ok 6 warsw nałozyć
pomalowałem zwykłą i lakerem bezbarwnym 2 razy pokryłem i też jest oki. a 400zł w kieszenii jak bym oddał do lakiernika.
Ja swój chciałem nia malować ale jak mi zaśpiewali 26zł za setke białej perły to podziękowałem.
Ja jakiś czas temu obliczałem że żeby pomalować boczne owiewki samemu (bez robocizny) to za lakier bym zapłacił ok 150zł bo bym musiał ok 6 warsw nałozyć

pomalowałem zwykłą i lakerem bezbarwnym 2 razy pokryłem i też jest oki. a 400zł w kieszenii jak bym oddał do lakiernika.
Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
-
skora - Świeżak
Ja za wyszpachlowanie, sklejenie czaszy i i pomalowanie bocznej owiewki zapłaciłem 300 zł, dziwią mnie ceny naklejek na Allegro, nigdy bym nie przypuszczał ,ze będą kosztowały 200zł:/
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
dziwią mnie ceny naklejek na Allegro, nigdy bym nie przypuszczał ,ze będą kosztowały 200zł:/[/quote]
o jakich naklejkach mowisz ze takie drogie ??? ja na allegro takich drogich nie widzialem, widzialem duzo tansze
o jakich naklejkach mowisz ze takie drogie ??? ja na allegro takich drogich nie widzialem, widzialem duzo tansze
suzuki GSX 750F 1996r
-
marcinoo28 - Świeżak
hefron napisał(a):Powiedz gdzie malowales w takim razie![]()
hehe , lakiernik to taki moj znajomy z osiedla, ma swoj warsztat, i nie policzyl mi drogo swojej robocizny : )
w pierwszym momencie myslalem ze drogo dalem, ale to dlatego ze nigdy nie bylem u lakiernika, no ale po waszych komentach juz mi troche lepiej ; ]
ze nie przeplacilem i ze w dobrej cenie. dzieki za dodanie otuchy hehe
suzuki GSX 750F 1996r
-
marcinoo28 - Świeżak
ile dales za te sreberko ???
jestem z ostroleki , ale tak sie nie nastawiaj bo ten ziom-lakiernik warszawiakom krzyczy inne ceny haha. Wiec przybulisz jeszcze wiecej jak u siebie na wsi : )
pozdrawiam wlascicieli SUZUKYYYY !!!!!!!!
jestem z ostroleki , ale tak sie nie nastawiaj bo ten ziom-lakiernik warszawiakom krzyczy inne ceny haha. Wiec przybulisz jeszcze wiecej jak u siebie na wsi : )
pozdrawiam wlascicieli SUZUKYYYY !!!!!!!!
suzuki GSX 750F 1996r
-
marcinoo28 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości