Szlif cylindra
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Odp na 1 : nie wcale nie mysle że 49 to moc bo to gówno a nie moc ale czymś do szkoły trzeba dojeżdżać
Odp na 2 :nie żałuje kasy na komprechy a szlif i remont mam zamiar że za dużo mnie nie wyniesie więc kasa będzie
Odp na 3 : dbam o motorek więc regularnie wszystko sprawdzam ale cylindra jeszcze do tej pory nie ruszałem wiec trzeba sprawdzić co tam się dzieje
Odp na 4 : zgadza się mam 16 lat i mam zamiar kupić mito a o silnikach trochę wiem i orientuje się w mechanice
Odp na PS : wybaczam
A tak od siebie ty też chyba nie masz więcej lat niż 18 bo widzę że twoje motorki to same 125 i 50 ccm
Ale dzięki za pomoc
Odp na 2 :nie żałuje kasy na komprechy a szlif i remont mam zamiar że za dużo mnie nie wyniesie więc kasa będzie
Odp na 3 : dbam o motorek więc regularnie wszystko sprawdzam ale cylindra jeszcze do tej pory nie ruszałem wiec trzeba sprawdzić co tam się dzieje
Odp na 4 : zgadza się mam 16 lat i mam zamiar kupić mito a o silnikach trochę wiem i orientuje się w mechanice
Odp na PS : wybaczam
A tak od siebie ty też chyba nie masz więcej lat niż 18 bo widzę że twoje motorki to same 125 i 50 ccm
Ale dzięki za pomoc

- Heba
- Świeżak
1. Może lepiej napiszę o co nam chodziło, bo jeszcze powiesz tak swoim kolegom i dopiero będzie jazda, a więc 49ccm to pojemność, moc określamy w KM (koniach mechanicznych).
2. Nie obchodzi mnie czy masz kasę czy nie, masz pojazd który wiecznie bez napraw chodził nie będzie (jak każdy). Każdy orze jak może.
3. Cieszę się że dbasz
2. Nie obchodzi mnie czy masz kasę czy nie, masz pojazd który wiecznie bez napraw chodził nie będzie (jak każdy). Każdy orze jak może.

3. Cieszę się że dbasz

-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
1. No przecież wiem nie jestem tępy wiem co to jest 49 i KM i reszta
2. Jak to nie będzie chodził ma chodzić i już łaski nie robi popsuje się to nie będzie jeździł (taki żarcik )
3. Też się ciesze że dbam a ty dbasz ??
2. Jak to nie będzie chodził ma chodzić i już łaski nie robi popsuje się to nie będzie jeździł (taki żarcik )
3. Też się ciesze że dbam a ty dbasz ??
- Heba
- Świeżak
1. Do dlaczego mówisz jedno, a piszesz drugie?
2. Się popsuje to będzie jeździł tylko z górki
3. Pewnie że dbam, lubię dbać o swój sprzęt, a gdybym miał kasę to nawet olej bym mu zmienił, a tak to musi jeszcze trochę poczekać...
2. Się popsuje to będzie jeździł tylko z górki

3. Pewnie że dbam, lubię dbać o swój sprzęt, a gdybym miał kasę to nawet olej bym mu zmienił, a tak to musi jeszcze trochę poczekać...
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
Co do tego ze mam same 125 poprostu nie mam wiekszego moto bo niestety nie mam wysokiej posady w jakims biurowcu zeby kupic sprzeta za 10 kafli
2 sprawa to, to ze mam 125 nie znaczy ze maja one papiery, słuzą mi bardziej na wsi do cigniecia drzew z miejsca ich wycinania do domu (głównie gałezie)
2 sprawa to, to ze mam 125 nie znaczy ze maja one papiery, słuzą mi bardziej na wsi do cigniecia drzew z miejsca ich wycinania do domu (głównie gałezie)
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Każdy głupi wie że kto jeździ na motorze scigaczu czy skuterze szlif daje wiekszą moc bo cylinder po szlifie leży niżej i może wyciągnąć wiekszą moc da sie tylko 3 szlify zrobic co 1mm po 3 szlifie 49cc ma w cholere większą moc
- fryta honda nsr125
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości