Kawasaki GPZ 600-r stunt czy seria?
• Strona 1 z 1
Kawasaki GPZ 600-r stunt czy seria?
Witam was.
Mam taki dylemat, kupilem niedawno za grosze kawasaki GPZ600-r z 89r (kwadraciak) podobno najmocniejsza wersja. Jezdzilem niby przez ten sezonzaliczylem pare glebek i motorek troche stracil na wygladzie. teraz zima i postanowilem sie za niego pozadnie zabrac. tylko zastanawiam sie czy zrobi go do stunt (podoba mi sie to i nie pozaluje pieniedzy na to:) czy poprostu odswiezyc mu lakier i zeby wygladal normalnie i seryjnie. Wy macie troche wieksze doswiadczenie niz ja wiec chce waszej rady. Piszcie co proponujecie
zima jest długa i meczaca wiec bede mial czas na wprowadzenie w zycie tych planow 
Mam taki dylemat, kupilem niedawno za grosze kawasaki GPZ600-r z 89r (kwadraciak) podobno najmocniejsza wersja. Jezdzilem niby przez ten sezonzaliczylem pare glebek i motorek troche stracil na wygladzie. teraz zima i postanowilem sie za niego pozadnie zabrac. tylko zastanawiam sie czy zrobi go do stunt (podoba mi sie to i nie pozaluje pieniedzy na to:) czy poprostu odswiezyc mu lakier i zeby wygladal normalnie i seryjnie. Wy macie troche wieksze doswiadczenie niz ja wiec chce waszej rady. Piszcie co proponujecie

Przez ten odcinek od świateł do świateł jestem wolny 

- RafiGPZ600Rrrr
- Świeżak
-
mognilwo - Świeżak
Zdecydowanie street i tylko street. W owiewkach to moto zbyt okazale nie wygląda. Poza tym jeśli go dobrze kilka razy obtarłeś to możesz conajwyżej pokleić owiewki i pomalować na nowo, bo o zamiennikach możesz zapomnieć. Do stuntu raczej nikt tego sprzęta nie poleca. To już lepiej poobijaną F2 za grosze kup i zrób z niej psa.
Pytanie brzmi czy Ci się chce zimę w garażu spędzić..? Ja bym z miłą chęcią z smarze się potaplał, ale to ja...
Pytanie brzmi czy Ci się chce zimę w garażu spędzić..? Ja bym z miłą chęcią z smarze się potaplał, ale to ja...
-
bryk77 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Stowarzyszenie Streetfighter